Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

tyna97 

všechny recenze uživatele

Měním hodnocení, pač se mi nový název vůbec nelíbí. Vždycky jsem byla zvyklá, že koukám na „snídani“, ale stále to byla ta „snídaně s Novou“. Teď už lidi čučí jen na snídani. 🤷🏻‍♀️ Moderátoři se obměňují, snaží se být vtipní, ale tím se člověk víc a víc nudí u těchto následujících 3 (?) hodin u telky. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

K Snídani s Novou se mi nejvíce pojí stížnosti zdejších moderátorů na to, jak musejí každý den vstávat opravdu nezdravě brzo. Naprosto zbytečné tři hodiny tlachání, za které jsou ta ranní ptáčata až hříšně placená. Normálně si na nevyváženost platebního ohodnocení různorodých profesí nestěžuju, tahle relace mi přijde ale opravdu jako definice zbytečného zaměstnání v oboru "moderátorství". ()

Reklama

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Sourozence Kundíkovi a Bource Majerového vystřídala várka nových, neokoukaných dementů. Jejich nesmyslné, optimistické a rádoby kůl žvatlání člověku hned po ránu zpříjemní postopicoidní žaludeční úlitbu bohům. Odpad i za songy useknuté v půli, imbecilní bulvární zprávy a toho morčecího debílka s naducanou tvářičkou a projevem naspeedované gumy. To už je lépe po procitnutí mžourat na to olezlé hovádko do zrcadla. ()

Hannibal92 

všechny recenze uživatele

Né že bych měl někdy potřebu s nima prožívat tu ranní rozcvičku (ani nevám jestli to tam vůbec ještě je), nebo cokoliv tomu podobného, ale prostě pustit si to ráno když vstávám do práce, nebo do školy k raní kávě nebo než se člověk trochu probere tak je to celkem fajn. Když už nic jinýho tak se aspoň dozvim jaká ulice je ucpaná a jak moc velká zima je. Občas i ta pohádka potěší.... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Veľa televízií dnes využíva tento trendový formát relácie, ktorá je naživo vysielaná z interierov štúdií od skorého rána. Dvojica výrečných moderátorov vyspovedá zopár hostí, pustí sa nejaký hudobný klip, prečítajú sa krátke správy, predpoveď počasia, dopravná situácia a tak každý deň dokola. Česká Nova bola jedna z prvých staníc, čo s tým v našich krajoch začala. Pamätám si, že som si zvykol, keď som išiel do práce, dať ľahké raňajky, kafíčko, cigaretku a podmaz ku tomuto rannému rituálu mi robila práve táto relácia. Bolo to také moje televízne rádio. ** ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)
  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)

Reklama

Reklama