Reklama

Reklama

Misfits: Zmetci

(seriál)
Trailer
Velká Británie, (2009–2013), 29 h 12 min (Minutáž: 43–51 min)

Tvůrci:

Howard Overman

Hudba:

Vincent Pope

Hrají:

Iwan Rheon, Joe Gilgun, Nathan Stewart-Jarrett, Antonia Thomas, Lauren Socha, Robert Sheehan, Robert Sheehan (a.z.), Karla Crome, Nathan McMullen (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(37)

Partička "zmetků" začne vykonávat veřejně prospěšné práce za své dřívější prohřešky. Když je však hned první den zastihne záhadná bouře, jejich životy jsou navždy změněny. Všichni kromě Nathana zjistí, že mají zvláštní schopnosti. (HBO Europe)

Recenze (1 222)

Dartdevil 

všechny recenze uživatele

Po britsku předělané Heroes. A to nejlepším možným způsobem. Ultravtipné, svižné, postavy vynikajicí. A ty schopnosti! Hlavní postavy mají ještě takové klasické, ale co tam občas mají vedlejší postavy - vidět svět jako počítačovou hru, nebo ovládat mlíko? Jako cože? Klasika. ()

ecis 

všechny recenze uživatele

Heroes (ako serial s podobnou tematikou) som nevidel a ani tak skoro neuvidim. Uz mam dost serialov s nekonecnym poctom serii a casti. Misfits je spravne uderne, zbytocne nenatahovane a hlavne vtipne! Skvely vyber postav a tej najlepsej britskej hudby to len podciarkuje. ()

ljukyljuk 

všechny recenze uživatele

Milujem všetko ohľadom tohto seriálu. Milujem to napätie, tú originalitu, to, že každý diel je zaujímavý a nikdy nenudí, všetky postavy a ich absolútnu reálnosť (keď si teda odmyslíme tie schopnosti, že áno?). A milujem aj ten hrozný Kellyin prízvuk, ktorý mi jednoducho prirástol k srdcu. ()

ifes 

všechny recenze uživatele

Nejsprostější seriál, který jsem kdy viděl :D Hlavní protagonisté jsou totálně ujetí, mají drzou mluvu a Nathan? Tomu to snad kouká i z očí. Vojíždí v kostýmu Santa Klause těhotnou puberťačku na chodbě, rozšlapává placentu v domnění že jde o vetřelce, masturbuje v rakvi a má zálibu ve starých kobrách. Takže totální ujeťárna, u který se člověk "nařeže". ()

skalican 

všechny recenze uživatele

Výborný britský neamerický seriál ,čo hodnotím veľmi dobre. Prvú sériu som pozrel v priebehu jedného dňa. Dobré dialógy, hudba, herecké obsadenie. Druhá séria sa mi zdala slabšia, uvidíme s čím prídu v tretej. ()

ktL 

všechny recenze uživatele

Dokoukáno. 2. sezóna neoplývá tak promyšleným příběhem jako 1. sezóna, přidává však daleko více cool scén a humoru. Má to nápad, Robert Sheehan je úžasnej magor... a proto už na další série nekoukám :-) 85% // 83% ()

Ryšty 

všechny recenze uživatele

Super seriál o trochu "jiných" superhrdinech. Dvě serie jsou za námi a celkem mě děsí jak to bude pokračovat bez Sheehana. Tak bez Nathana seriál vůbec neztratil na kvalitě. 3. série byla o něco horší ale od čtverky opět super. Dokonce sem si novou partikču oblíbil víc. Rudy a Finley jsou top. ()

Kvasekus 

všechny recenze uživatele

První série je jasně pětihvězdová, originální a vtipná a stylová zároveň. To jsem se královsky bavil...druhá už je horší. Některý díly mi přišly vatový a hlavně byly o ničem...naštěstí je to aspoň pořád vtipný...Nathan je magor...takže první za 5* druhá za 3*....zatim mi to dává pěkný čtyři hvězdy. ()

AspireHD 

všechny recenze uživatele

První seriál, který mě nadchnul takovym stylem, že jsem ho zkouknul skoro jedním dechem. Když jsem viděl poprvé, že to má jen 6 dílů a 2. série 7 dílů, pokud se počítá vánoční speciál, tak jsem si řekl, že to asi není tak dobré, když to má tak málo dílů, ale to jsem se šeredně pletl. Volba krátkosti sérií byla asi nejlepší volba, kterou mohli udělat, protože zbytečně to neprotahují, a proto má každý díl něco do sebe a je hodně dobrý. Jak už bylo řečeno níže, tak autoři do toho nepletou žádnou záchranu světa, což opravdu některé seriály uplně ponoří, jako to bylo třeba u Hrdinů. Je zde výběr z mnoha povah hlavních postav, což se mi opravdu líbí. Můžete si všimnout na začátku, že každý se chová jinak než se následně chová u konce 2. serie. Až na Nathana, který má svoji výbornou povahu skoro až do konce, a proto je to skoro až tahoun celého seriálu. Pokud nemáte rádi urážlivý humor a lidi, kteří za každou cenu mají nutkání si z ostatních utahovat, tak Nathan vám tenhle názor jistě změní. Místy je však něco nedomyšleného, ale položme si ruku na srdce a zkusme říct seriál, který v jistých místech není nedomyšlený a tudíž je naprosto dokonalý. Asi by jsme neřekli ani jeden seriál. Bohužel vim jistě, že hvězdy půjdou dolů, jelikož autoři se rozhodli natáčet 3. serii, která však bude bez tahouna Nathana, což si opravdu nedovedu představit, jelikož to je jak kdyby jste zapomněli do nového domu dát dveře, a proto můžete koukat z venku, ale dovnitř už se nepodíváte. Každopádně mě to neodradí a pokusim se to bez Nathana nějakym způsobem překousnout. Aspoň doufám, že hned na začátku dobře objasní zmizení Nathana. Edit: Bohužel to bez Nathana nejde, přestal jsem koukat v půlce 4. série. ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Seriál na to moc nevypadá, ale je to drsná sprostá a syrová řežba :). Po technické stránce mě uchvátila parádní kamera, kameraman si stále hraje s hloubkou ostrosti, často jsou záběry úmyslně po krajích rozostřené a celé to působí hodně zajímavě. Překvapující je také originálnost jednotlivých díků kotrastující s faktem, že se jedná o již několikrát viděné, přesto svěží a zajímavé. Já jsem nadšen po prvních dvou sezónách. ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Po čtvrtém díle jsem prostě musel přidat pátou hvězdičku. Tenhle seriál není sice zrovna moc realistický, ale je nápaditý až originální, zábavný a je na něm vidět víc než jen poctivá práce a perfektní kousek herectví ()

milhouse333 

všechny recenze uživatele

Konečně netradičně pojatý seriál, který v originálním znění přináší uspokojení i mým sluchovodům. První serie je téměř bezchybná, druhá se už trošku plácá v tom stejném, pořád však výborná. Ale třetí série po ztrátě Nathana jen těží z jak se zdá, už z vytěženého nápadu. ()

1vu$hQ4 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je uplně něco jinýho. Trošku ostřejší a neobvyklý smysl pro humor, ale výbornej! :D Zavedli uplně nový žánr.. Prostě Misfits.. Výbornej seriál, výborný obsazení, výborný hlášky.. Nesnesitelný a přece neuvěřitelně vtipný Nathan..Plachý a neodolatelný Simon, Vostrá a s prořízlou hubou Kelly.. Krásná Alisha a v neposlední řadě skvělej Curtis! A to vše navíc se skvělým soundtrackem.. Dostane si Vás! :) ()

denisek34 

všechny recenze uživatele

Parádní seriál :) Sice trošku sprostší, ale to právě výborně dokresluje celkovou atmosféru :) Nejlepší hlášky má Nathan :D - "Copak ti najednou narostly koule?" - "Vždycky jsem měl koule, jen jsi je nikdy neviděl!" - "To je nejteplejší hláška všech dob." :D Koukněte a uvidíte :) Pro mě za 5 hvězdiček :) ()

dEst28 

všechny recenze uživatele

Shlídnutá první řada, není to vůbec špatný, ale vede to tam Nathan a jeho hlášky a magořina. A bez něj nevím nevím jestli by to mělo takový hodnocení. Horko těžko asi. ()

Související novinky

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

Pokračování: Wanted 2, Monsters 2, M:I:V

20.06.2012

Timur Bekmambetov horlivě propaguje svůj historický akční horor Abraham Lincoln: Lovec upírů a na tiskových konferencích se ho novináři často ptají na dlouho slibované pokračování komiksové adaptace… (více)

Reklama

Reklama