Reklama

Reklama

Láska bolí

(seriál)
  • USA Love Bites
USA, 2011, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Cindy Chupack

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Greg Grunberg, Becki Newton, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Matt Long, Jessica St. Clair, Steve Talley, Michelle Trachtenberg (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Věčná optimistka Annie (Becki Newton) je osamělá mladá žena. Nyní jí opouštějí i přátelé, kteří se právě vzali. Podaří se jí najít spřízněnou duši? (lost815)

Recenze (65)

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Videl som len prvý diel, takže je na riadne hodnotenie ešte priskoro, preto ho berte prosím s rezervou. Samotný seriál je pomerne zábavný, s humorom sa venuje závažným témam bez príchuti vulgárnosti, ktorá sa často nevyhla konkurenčným snímkom. Niektoré minipríbehy mi prišli zábavnejšie ako ostatné, to je však výlučne vec vkusu a individuálnej humorovej orientácie. Aj napriek určitej izolovanosti osudov hlavných hrdinov možno badať určite prepojenie, ktoré v budúcnosti pravdepodobne ešte naberie na intenzite a seriál vytvorí konzistentnejší dojem. Už teraz však ide o pohodovú oddychovku. Edit : po piatich dieloch zvyšujem hodnotenie, toto je opresne ten druh situačného seriálu, ktorý mi tak chýbal na vyplnenie pohodového večera. ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno dle jediného dílu, pročež následující řádky bez výpovědní hodnoty. Nebýt toho, že jsem byla zuřivě zabraná do reorganizace knihovny a nestihla včas přepnout/vypnout TV po Zamilovaném Shakespearovi (jenž si v dabingu znovu rozhodně nestřihnu, možná už ani v originále), o existenci tohoto seriálu bych se patrně nikdy nedozvěděla. Nevím, zda jsem narazila na špatnou epizodu nebo snad sérii, ale vtipné mi to nepřišlo. Spíš patetické, obzvláště ve chvíli, kdy se otec na třídní schůzce omlouvá za svoji osobu a dojemně prosí ostatní rodiče, aby si své antipatie vůči němu nevybíjeli na jeho dceři. Dalším bodem programu.... Dívčina ujíždí na uniformách, takže si její kluk vymyslí footfetish, aby nebyl pozadu a neví, jak z toho ven. No, repete už asi nedám. Ovšem natolik debilní, abych došla k ovládači a program přepla, to zase nebylo, takže dvě hvězdy. ()

Reklama

Domec 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku naprosta spica. Kazdej pribeh vtipnej a vyborne natocenej, bohuzel i tady to postupem casu zacalo trochu upadat a vtipnost se pomalu ztracela; ale neni to tak rapidni jako jinde. Musim uznat, ze tenhle serial je vazne dobrej a urcite by si zaslouzil vic dilu a druhou serii. No a Becky Newton je skvela, vtipna, vyborna, nejlepsi. ()

swe 

všechny recenze uživatele

První série - 80 %: Zdá se, že je zde všeobecný problém vyjádřit se k tomuto seriálu jinak než v adjektivech, tak tedy: originální, milý, vtipný a ze života, s velice sympatickým obsazením a příhodnou hudbou. U některých povídek jsem řval smíchy, jiné mne zas upřímně dojaly. Pravda, pár jich bylo ze slabšího soudku, ale na výsledném hodnocení se nijak zásadně nepodepsaly. Velice příjmené překvapení. "Vidíš tu věc dole? To je planeta Země. Žije na ní 7 miliard lidí. Někteří z nich jsou kurvy a někteří andělé." ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Exteriériově natočený sitcom beze smíchu a taky bez vtipu. Parta zpovykanců si prožívá vymyšlené a nereálné vztahy a řeší je na úrovni dětí ze základní školy. Nejlepší ze zdejších hereckých výkonů by se daly označit - s přimhouřeným okem - za průměrné. Je to soap opera, kde je minimum zápletek aspoň trochu zajímavých, takže jedním z mála jejích kladů je, že má aspoň rozumnou délku. A že už nenatočili další řadu. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama