Reklama

Reklama

Láska bolí

(seriál)
  • USA Love Bites
USA, 2011, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Cindy Chupack

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Greg Grunberg, Becki Newton, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Matt Long, Jessica St. Clair, Steve Talley, Michelle Trachtenberg (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Věčná optimistka Annie (Becki Newton) je osamělá mladá žena. Nyní jí opouštějí i přátelé, kteří se právě vzali. Podaří se jí najít spřízněnou duši? (lost815)

Recenze (65)

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol fakt super, plný humoru a príjemnej atmosféry a zaujímavých situácii. Naneštastie nasledujúce diely už poľavujú na humornej stránke a aj tá dejová občas stráca na invencii a sem tam pomrkáva po klišé. Stále je to celkom príjemne a človek sa aj zasmeje, ale už to nie je rovnaká latka, akú nastolila prvá epizóda. Slabšie 4*. ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Ze zacatku naprosta spica. Kazdej pribeh vtipnej a vyborne natocenej, bohuzel i tady to postupem casu zacalo trochu upadat a vtipnost se pomalu ztracela; ale neni to tak rapidni jako jinde. Musim uznat, ze tenhle serial je vazne dobrej a urcite by si zaslouzil vic dilu a druhou serii. No a Becky Newton je skvela, vtipna, vyborna, nejlepsi. ()

Reklama

geklon 

všechny recenze uživatele

prvních pár dílů.....bylo příJEMNÝM překvépkem, ikdyž větší množství hlavních postav mi nebylo dvakrát po chuti a postupem prvním séire jsem ztratil zájem...vždy se v jednom díle najde zajímavá zápletka či postava, ale nemyslím si, že by to v takové klesající kvalitě mělo dlouhodobou úspěšnost...... ()

anaon 

všechny recenze uživatele

Příjemný seriálek s dobrým obsazením. I když je jen o vztazích, tak na rozdíl od konkurence vůbec nesklouzává k vulgaritě. Jen mě malinko překvapuje, že postava, která by měla být hlavní, se v každém díle objeví maximálně na 5 minut. Po druhém díle je to zatím na 80%, baví mě to budu sledovat dál. Edit: tak po čtvrtém díle zvyšuju hodnocení na pět hvězd, astronauti neměli chybu :) ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Opravdu povedený seriál, škoda, že se další díly nenatáčejí. Připomíná to Sex ve městě, kdy první řada byla taky vtipná a pak to zvážnělo, takže možná by tenhle seriál potkal podobný osud. K jednotlivým dílům: 3.díl je nejslabší, jinak do 4.dílu je to na pět hvězd, ale pak jsou další díly dobré, ale ne, tak jak ty dřívější (s výjimkou toho třetího). K hercům: Velice sympatická je Becki Newton i Greg Grunberg, kdy po Hrdinech jsem měl obavy, jak zapadne a zahrál svou roli velice dobře. Zajímavost tohoto seriálu je, že mnoho herců, kteří se objevili hrálo i v seriálu Jak jsem poznal vaši matku - hlavní ženskou rolí počínaje a postavou prodejce párků v poslední epizodě konče (Ranjit v HIMYM). Jinak propojení dílů, kdy se postavy třeba potkají na ulici, jsou sice zbytečné, ale příjemné zpestření to je. Navíc formát 43 minut by podle mého byl pro tento typ seriálu nepoužitelný, kdyby nebyl rozdělen na různým způsobem propojené jednotlivé povídky. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama