Reklama

Reklama

Láska bolí

(seriál)
  • USA Love Bites
USA, 2011, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Cindy Chupack

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Greg Grunberg, Becki Newton, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Matt Long, Jessica St. Clair, Steve Talley, Michelle Trachtenberg (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Věčná optimistka Annie (Becki Newton) je osamělá mladá žena. Nyní jí opouštějí i přátelé, kteří se právě vzali. Podaří se jí najít spřízněnou duši? (lost815)

Recenze (65)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jestli váháte, mohlo by vás přesvědčit obsazení - bezprostření Krysten RItter, Pamela Adlon (kteří byly buhužel hned po 1. dílě nahrazeni podobnými herci) a spousta dalších známých tváří. # Citace z prvního dílu: - "Zlato, myslím, že jsem zrovna měla svůj první orgasmus." - "Chceš říct, že se mnou jsi to celou dobu hrála?" - "Ne. Ale zrovna jsem si uvědomila, že to, co jsem myslela, že je orgasmus, a to celý svůj život, nejen s tebou, ale i se všemi těmi chlapy před tebou..." - "To nepomáhá." - "...možná žádný nebyl." ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Seriálová napodobenina Lásky nebeské? Nemyslím si, jen si to bere inspiraci a tolik to netlačí na pilu jako všechny ty trapné filmové napodobeniny. První díl jsem musel trochu přetrpět, ale pak těch 7 dalších uteklo tak rychle. Tak moc fajn propletenec lidských příběhů. Nic tu není násilně naroubované ani propletené, přesto to dokonale funguje. Ideální girlfriend-friendly materiál. 7,5/10 ()

Reklama

zuza99 

všechny recenze uživatele

V každém dílu tři příběhy, které se propojují a s nimi se objevují také nové postavy. Nemůžu si vzpomenout, že bych se u nějakého z nich nudila nebo si řekla, co to jako je. Vřele doporučuji :) A ještě mě napadlo, že vlastně nechápu proč se to jmenuje Láska bolí, protože zrovna v tom seriálu nebolela. trailer ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno dle jediného dílu, pročež následující řádky bez výpovědní hodnoty. Nebýt toho, že jsem byla zuřivě zabraná do reorganizace knihovny a nestihla včas přepnout/vypnout TV po Zamilovaném Shakespearovi (jenž si v dabingu znovu rozhodně nestřihnu, možná už ani v originále), o existenci tohoto seriálu bych se patrně nikdy nedozvěděla. Nevím, zda jsem narazila na špatnou epizodu nebo snad sérii, ale vtipné mi to nepřišlo. Spíš patetické, obzvláště ve chvíli, kdy se otec na třídní schůzce omlouvá za svoji osobu a dojemně prosí ostatní rodiče, aby si své antipatie vůči němu nevybíjeli na jeho dceři. Dalším bodem programu.... Dívčina ujíždí na uniformách, takže si její kluk vymyslí footfetish, aby nebyl pozadu a neví, jak z toho ven. No, repete už asi nedám. Ovšem natolik debilní, abych došla k ovládači a program přepla, to zase nebylo, takže dvě hvězdy. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Naprostá bomba, uh! Americkej humor ve svý nejlepší formě, opravdu špičkovej konverzační komediální seriál. Tři medailonky bývaj vyvážený, co se "složitějších" zaláskovaných a vysloveně odlehčených témat týče, což je asi základ úspěchu. Navíc i hercům se dá převážně jenom fandit. Tleskám, to jsem vážně nečekal. P.S.: A konec (snad zatím) posledního dílu byl, no, přenádhernej ... ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama