Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Recenze (196)

kubas369 

všechny recenze uživatele

Ale sakra, ještě ze mě jednou bude sentimentální dědek. Nemužu si pomoct ale Emma je neuvěřitelně sladká, jestli to není jen kuli ní, řikám si, že se mi to tak líbilo? No určitě to není JEN kuli ní. Ale kdo ví, když se člověku splašej hormony tak jde i proti zdi. ()

P3tulQa 

všechny recenze uživatele

Bylo to krásný. Všechno, co řekl Gerge je naprostá pravda. Film je na zamyšlení důležitých věcí a to se mi líbí. ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

,,ŽIJEME SAMI A ZEMŘEME SAMI." Keď som zistil že sa jedná o film z produkcie Fox-u tak som si pomyslel, že to nebude určite tak dobré ako som očakával. Skvelá Emma výborne dopĺňala Freddieho a krátka stopáž so scenárom ponúkla poriadnu dávku kvalitnej drámy. Kiež by sa podobné filmy vyrábali čoraz častejšie. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Príjemný nezávislý film, ktorý pôsobí na prvý pohľad tuctovo, ale ponúka pekný príbeh o hrdinoch, ktorí odmietajú plávať s prúdom. Obsadenie fajn, chýbala mi lepšia hudba, ktorá býva pri takomto type filmu už akousi samozrejmosťou... 60% ()

vodkasesemte

všechny recenze uživatele

Musím se na toho egocentrickýho, nedomrlýho, antikoncepčního ufnukánka, podívat, třeba to bude oproti všem donchuanum příjemná změna! ()

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Takže v čem že byla celá ta pointa kabátového chlapce? Pravděpodobně to bylo o celkovém přístupu a pohledu na svět. Můžete totiž celý svůj život proflákat, ničemu se naplno nevěnovat, jenže v tom je ta podstata, že co vás potom bude naplňovat. Jeho naplňovala přítomnost spolužačky, kterou si zahrála sympatická Emma Roberts. Krásně je tu přitom ukázán již zmiňovaný přístup učitelů, pokud se totiž k nim budete chovat slušně, oni vám to podobným způsobem jistě rádi oplatí. Chcete trochu ironie na závěr? Fakticky a opravdu upřímně moc mě mrzelo, když si George šel pro diplom a neměl přitom na sobě kabát. Jaká potupa nemít na sobě několik vrstev. ()

anetd1 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný scénář v čele s koncem filmu podstatně zamrzel, ale koukalo se na to příjemně, hlavně díky hlavní postavě. "Pathetic." ()

Breky 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli dát odpad nebo pět, brečet nebo zešílet.. "..počastovat se děvkou co za bůra dá lůna.." dám čtyři, ale myslím dvě. ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Bolo to fajn. Nerozumel som ale viac krát správaniu hlavnej ženskej postavy a chcel by som tam viac nihilistických monológov od hlavnej mužskej postavy. Podľa mňa škoda toho konca, lebo sa mi naozaj páčili myšlienky predposledného dialógu. Dosť ma inak tento film motivoval do robenia užitočného. ()

whimsy 

všechny recenze uživatele

Pri tomto filme ma neustále prenasledoval pocit, že na miestach, kde príliš dlho hrajú pesničky, mali byť dialógy... (aj keď Leonard Cohen je super) ()

CrashONE 

všechny recenze uživatele

Skvělý film k zamyšlení. Nevím co dál napsat, byl jsem spokojen a jako kdybych viděl v hlavní postavě sám sebe ... ()

jessic 

všechny recenze uživatele

Pohodový teenagerovský s příjemnou muzikou. Uvěřitelná dvojice – přemýšlivý, zmatený a depresivní kluk a rázná chytrá dívka, kteří neřeší jen problémy se sexem, ale víc než oddechovku nečekejte. Přeslazený závěr o napravení hlavního hrdiny působil nepřirozeně přilepeně. ()

Elassar 

všechny recenze uživatele

Tyto "feelingové" teen filmy mám vcelku rád, ale tento mě moc nepřesvědčil. Možná by to nebyly ani ty tři hvězdy, ale za Emmu Roberts jednu přidávám. Tyto role ji sednou (It´s kind of funny story), jsem zvědav, kam se vyvine dále. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Určitě zajímavé téma co se objevilo v několika filmech, ale tady tomu prostě něco chybí. Hlavní hrdina mně k srdci bohužel nepřirostl. Emma Roberts je kočka a byla mně sympatická. Ale celek je nějak umělý, až moc vyumělkovaný aby to tak nějak zapadlo. Z podobných teenagerovských dramat, kde kde hlavní hrdina hledá místo v životě, kamarády a první lásky a snaží se zapadnout mě více zaujal už předešlý film Generace X, novějšímu Charlieho malá tajemství se také tento snímek nevyrovná. Takže jestli jste neviděli, doporučuju =) ()

Lizart 

všechny recenze uživatele

Krásný film, sicce předvídatelný, ale v jednoduchosti je krása ne? A obsazení je prostě skvělé, palec nahoru (y) ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Skvělý Highmore, výborná kamera i hudba. K tomu fajn příběh, co leckdy něco připomene. Velmi rád budu nad průměrným hodnocením. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 6/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Reklama

Reklama