Reklama

Reklama

Policie Battle Creek

(seriál)
Ukázka z filmu 1
USA, 2015, 9 h 32 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Dean Winters, Josh Duhamel, Aubrey Dollar, Rick Gonzalez, Damon Herriman, Liza Lapira, Janet McTeer, Kal Penn, Edward 'Grapevine' Fordham Jr., Dustin Ybarra (více)
(další profese)

Epizody(13)

Detektiv FBI Milt Chamberlain nastupuje do malého michiganského městečka Battle Creek, aby pomohl zdejšímu policejnímu sboru řešit místní kriminalitu. Na prvním případu dvojité vraždy dvou výrobců drog začíná pracovat s detektivem Russem Agnewem. Jenže Russ, který je detektivem staré školy, je doslova šokován poněkud svérázným a k lidem přátelským způsobem detektivní práce jeho nového kolegy Milta... (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele erased k tomuto seriálu (1)

Policie Battle Creek (2015) 

Od spolupráce autorů House M.D. a Breaking Bad snad nešlo čekat nic jiného, než hláškovací maraton. Proto je Battle Creek poměrně velkým zklamáním. Komedie založená na nejklasičtější buddy kriminálnce sice uchází, ale protože jsou karty hned od začátku rozdány docela jasně a žádné větší posuny se v Battle Creek nedějí, docela rychle začne nudit. K ní pak nabízí jen veskrze průměrné krimi a ucházející vývoj vztahu mezi oběma hlavními postavami. Proto se ale zdá, že by se celá série dala bez problému vcucnout do pilotu a závěrečného dílu. Ty jsou oba výborné, jenže kvůli vatě mezi nimi se neúspěchu ani trochu nedivím. ()

Reklama

Reklama