Reklama

Reklama

Policie Battle Creek

(seriál)
Ukázka z filmu 12
USA, 2015, 9 h 32 min (Minutáž: 44 min)

Hrají:

Dean Winters, Josh Duhamel, Aubrey Dollar, Rick Gonzalez, Damon Herriman, Liza Lapira, Janet McTeer, Kal Penn, Edward 'Grapevine' Fordham Jr., Dustin Ybarra (více)
(další profese)

Epizody(13)

Detektiv FBI Milt Chamberlain nastupuje do malého michiganského městečka Battle Creek, aby pomohl zdejšímu policejnímu sboru řešit místní kriminalitu. Na prvním případu dvojité vraždy dvou výrobců drog začíná pracovat s detektivem Russem Agnewem. Jenže Russ, který je detektivem staré školy, je doslova šokován poněkud svérázným a k lidem přátelským způsobem detektivní práce jeho nového kolegy Milta... (TV Nova)

(více)

Videa (17)

Ukázka z filmu 12

Recenze (10)

anderson 

všechny recenze uživatele

V americkom malomeste otvoria oblastnú kanceláriu FBI a jej šéf, v podaní Duhamela, sa nebráni spolupráci s miestnou políciou. Konkrétne s detektívom v podaní Wintersa. Bohužiaľ ich prvý prípad je nezaujímavý a vrcholí dosť odporne patetickým spôsobom. Takže som zvedavý, či táto séria prežije. (3.3.2015) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pilot: Došlo nejspíš k vesmírnému paradoxu a Gilligan (Breaking Bad) a Shore (House) spolu opravdu sesmolili scénář nového seriálu. A po první části zatím opatrný palec nahoru. Pakliže se budou zdejší komediálně-dramatické zápletky i nadále prodávat skrze břitký sarkasmus a kousavou ironii obou zúčastněných charakterů, nemám problém. Jak snadné je se zamilovat. ()

Reklama

erased 

všechny recenze uživatele

Od spolupráce autorů House M.D. a Breaking Bad snad nešlo čekat nic jiného, než hláškovací maraton. Proto je Battle Creek poměrně velkým zklamáním. Komedie založená na nejklasičtější buddy kriminálnce sice uchází, ale protože jsou karty hned od začátku rozdány docela jasně a žádné větší posuny se v Battle Creek nedějí, docela rychle začne nudit. K ní pak nabízí jen veskrze průměrné krimi a ucházející vývoj vztahu mezi oběma hlavními postavami. Proto se ale zdá, že by se celá série dala bez problému vcucnout do pilotu a závěrečného dílu. Ty jsou oba výborné, jenže kvůli vatě mezi nimi se neúspěchu ani trochu nedivím. ()

B3n 

všechny recenze uživatele

Iba trinásť dielov vydržali scenáristi upútať divákov pri obrazovkách. Nie je sa čomu čudovať, pretože namixované opačné povahy hlavných hrdinov, ktoré mali za úlohu vytvárať zaujímavé situácie, možno poskytujúce aj humor, spolu jednoducho nefungujú tak, ako by mali. Detektívovia, ktorí tvoria presný opak povahy jeden druhého sa navzájom dopĺňajú pri riešení zjednodušených detektívnych úloh. Popri jednotlivých dieloch, ktoré skončia vždy vyriešené, sa celým dejom rozvíja načrtnutá paralelná dejová línia tvorená osobným životom niekoľkých policajtov z oddelenia vrážd. Seriál to nie je úplne zlý, ale mohol by byť oveľa lepší. Chcelo by to šikovnejšieho scenáristu a viac popracovať na hĺbke postáv. Takýto mix pováh je na to ako stvorený a netýka sa to iba hlavných hrdinov, ale napríklad aj šéfky oddelenia, ktorá je v seriáli iba do počtu. (Možno to mali v pláne, ale nestihli) Dokonca sa mohol uberať aj cestou jemného humoru, na okorenenie plytkých situácií. Herecké obsadenie by tomu nasvedčovalo. Takto divák dostáva nemastný-neslaný pokrm, ktorý je dobré zajedať aspoň čipsami, alebo chrumkami. Chápem hodnotenia od 40% do 80%. ()

Tommassi3

všechny recenze uživatele

Nejspíš nelze nezmínit autory scénáře tohohle projektu, protože se zde spojili dva velcí machři oboru, totiž duchovní otec House David Shore a Perníkového táty Vince Gillian, z čehož samozřejmě vyplývají vedle zvědavosti i ta velká očekávání, která však nakonec nejspíš naplněna nebudou.. I s ohledem na jméno třetího do party, Bryana Singera, ten výsledek působí vzhledem k očekáváním o to rozpačitěji.. Jakkoli tedy mnohdy předčasně uťaté série dokáží překvapit.. Přesto Battle Creek nejen dík chemii mezi Deanem Wintersem a Joshem Duhamelem, na nichž coby buddy movie samozřejmě stojí, či výborným dialogům určitě neplatí za žádný průšvih.. Tahle výborně obsazená, byť nakonec dost překvapivě, detektivka plná odkazů ke zmiňovaným sériím, totiž stejně jako třeba House platí za docela bizarní žánrový hybrid, nutno říci, že ne ve všech ohledech zrovna funkční.. ()

Galerie (266)

Reklama

Reklama