Reklama

Reklama

Rapl - Série 2

(série)
Česko, 2019, 13 h 12 min (Minutáž: 58–70 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Cyril Drozda, Aneta Krejčíková, Marcela Holubcová, Naďa Urbánková, Ivo Trajkov (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Major Kuneš se vrací a s ním přichází… RAPL. Jáchymovské detašované pracoviště, které bylo dlouhou dobu trnem v oku byrokratického aparátu, je v rámci restrukturalizace zrušeno a podplukovníka Rohana pověří vedením kriminálky v Ústí nad Labem. Netrvá dlouho a přetáhne tam všechny „své“ kriminalisty. Naslibuje jim hory doly, a i když nic z toho nedodrží, stará parta je zase pohromadě... (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (82)

  • Podporučík Slepičková (Lucie Žáčková) v první sérii porodí syna, zde ale bydlí na ubytovně sama bez partnera či dítěte. (sator)

Rapl - Exekuce (2019) (epizoda) (S02E01)

  • Scéna s přepadením vězeňského transportu na začátku filmu byla natočena v přístavu v Kolíně. Na jednom ze záběrů jedou po nábřeží v Kolíně podél Labe pod Starý most. Je to i drobná logická chyba, jedou po břehu s řekou po levé straně a během okamžiku proběhne přepadení v přístavu s řekou po pravé straně. (lukas.kohout)

Rapl - Operace Ofsajd (2019) (epizoda) (S02E02)

  • Policie objeví na webových stránkách Ultras fotografie z bitky, kde došlo k vraždě, aniž se snaží zjistit, kdo ji fotil, případně jej vyhledat a dostat z něj tak důkazní materiál. (sator)

Rapl - Útulek doktora Knechta (2019) (epizoda) (S02E05)

  • Přestože byl podezřelý Vitzner (Radek Bruna) v předchozím díle přikurtován k posteli policejními pouty, v tomto díle z neznámých důvodů nikoliv, proto také mohl utéct. (sator)

Rapl - Útulek doktora Knechta (2019) (epizoda) (S02E05)

  • Když se poprvé snaží lidé dostat k podezřelému Vitznerovi (Radek Bruna) na pokoj přes policejní ostrahu, říkají jim, že k pacientovi může podle nařízení Rohana (Alexej Pyško) jenom právní zástupce. V další scéně ale říká Rohan: „Jasně jsem řekl, že k němu nesmí nikdo.“ (sator)

Rapl - Útulek doktora Knechta (2019) (epizoda) (S02E05)

  • Když Kunešovi (Hynek Čermák) jeho dcera oznámí, že je těhotná, přehodí věty v jejich logice. Nejdřív řekne: „Proč si nezavolala dřív, dalo se s tím ještě něco dělat,“ a teprve poté se ptá, v jakém je měsíci. (sator)

Rapl - Útulek doktora Knechta (2019) (epizoda) (S02E05)

  • Ford Escort Turnier kapitána Gazdy (Ondřej Pavelka) jezdí s registrační značkou 4U6 7442, která je vidět i v okamžiku, kdy se na voze zadře motor. O několik scén později má ale na zvedáku v policejní laboratoři tabulku s číslem 3U6 9313. (Martin_L)

Rapl - Sardinky (2019) (epizoda) (S02E06)

  • Z důvodu nakažlivé nemoci jsou utečenci internování ve stanu a přísně hlídáni a vyšetřovatelé vedou výslech oblečeni v neprodyšných overalech s maskami, když se ale jeden utečenec pokusí uniknout, zasahuje policista v běžné uniformě, kdy nemá ani rukavice. (sator)

Rapl - Sardinky (2019) (epizoda) (S02E06)

  • V čase 7:53 se krátce v záběru objeví skutečná registrační značka 1AT 2059 na voze majora Kuneše (Hynek Čermák). V ději přitom automobil používá plastovou filmařskou napodobeninu 1U7 0861. (Martin_L)

Rapl - Bubáci (2019) (epizoda) (S02E07)

  • Slepičková (Lucie Žáčková) obdaruje arabské děti plyšovými prasátky, které je přijmou. Jenže arabské etnikum považuje prasata za nečistá. (sator)

Rapl - Kebab Aleppo (2019) (epizoda) (S02E09)

  • Nalezenou vražednou zbraň osahali tři policisté, aniž měli rukavice, a to vše před sejmutím otisků. (sator)

Rapl - Kebab Aleppo (2019) (epizoda) (S02E09)

  • V epizodě vystupují dva extrémističtí autobusáci Dopravního podniku města Ústí nad Labem, ale ke konci epizody, kdy jim Kuneš (Hynek Čermák) připravuje extra pálivý kebab, je v detailnějším záběru vidět, že oba autobusáci oblekají bundu Dopravního podniku Praha (lze poznat podle loga dopravního podniku). (Daniel13185)

Rapl - Ryba smrdí od hlavy (2019) (epizoda) (S02E12)

  • Kriminálka z Ústi nad Labem zasahuje v Karlových Varech bez koordinace s místní kriminálkou a na území, kde nemají pravomoci. Dále se chovají jako by to bylo za rohem, za chvilku jsou u sledovaného objektu, ale to není možné, je to 140 km. (sator)

Rapl - Operace Ofsajd (2019) (epizoda) (S02E02)

  • Spoiler: V epizodě je údržbář na stadionu Vláďa Kříž (Jáchym Pitterman) zavražděn dýkou s dvojitým otřím při bitce ultras. Byl bodnut neonacistou Seppem (Jan Antonín Duchoslav) zezadu do pravého boku. Patolog Knecht (Cyril Drozda) pak při pitvě odhalí, že byla propíchnuta játra a slezina. Slezina je ale uložena intraperitoneálně v levé klenbě brániční, tedy úplně na opačné straně. (RadimHavl)

Reklama

Reklama