Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Tento absolútne plytký a až k neuvereniu priamy scenár urežíroval Hill so sebe vlastným štýlom a suverenitou, ktorá je priam nepochopiteľná, keďže varil totálne a čisto len a len z vody. Nápad by sa napriek svojej primitívnosti na celkom slušné béčko zmôcť mohol, ale Waltera už asi predsa len celé tie roky s púštnymi westernami trochu zmohli. Lacnú kostru do akej-takej pozerateľnosti vyťahujú iba charizmy hlavných predstaviteľov - ale aj tu bol Ving Rhames trochu príliš hulvátsky a Wesley Snipes trochu príliš flegmatický. Z letargie ma prebudila až záverečná márovačka - tí dvaja si asi príliš často a dosť nahlas púšťali Eyes of the Tiger . . ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Paradoxně jsem první Undisputed přelouskal až po shlédnutí jeho dvou následovníků, moje hodnocení ale bude zcela objektivní a nezkreslené zmíněnými arénovými skvosty... Tohle je akční asi jako odpolední procházka po parku s babičkou, které pokročilá koxartróza stáhla rychlost chůze na 1,5 km/h. Nudné, bez spádu, dynamiky, akce. Spíše jen takové kočkování (povětšinou siláckými řečmi) dvou hlavních protagonistů. Místo zápasů nebo pořádných tréninkových metod a příprav (fakt mi nestačí čtyři přeskoky přes švihadlo a pět bouchnutí do hrušky) sledujeme, jak Monroe kamarádí s párátky a špejlemi a Chambers řeší svoje delikty. Finálový souboj s pofidérními pravidly pak pouze rozladěně zvedne obočí a vyloudí znuděný úšklebek. Vypadá to jako třívteřinová smyčka, co se pět minut v kuse opakuje. Jediné výrazné pozitivum vidím v tom, že tato od akce okleštěná zbytečnost má (zatím) dvě pokračování, která jsou ve všem naprostým opakem. Díky bohu. 20 miliónů dolarů(rozpočet) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Prostředí je dobré, protože ve vězení se mohou odehrávat jímavé příběhy. Tohle je příběh, který se primárně snaží o to, aby byl akční, ale nakonec je lepší právě v té rovině civilnější. Jsou zde dobří herci, ale takový Peter Falk je v podstatě vůbec nevyužitý, což je velká škoda. Ani dějem to nakonec nenadchne. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Velikým plusem filmu je, že Wesley září v jeho nejlepší životní formě, je rychlej, mrštnej a pružnej, má neuvěřitelnou kondici a po právu se stal neporazitelným, dále že Ving Rhames předvedl jeho nejdrsnější a troufám si říct, že i nejlepší akční výkon za jeho kariéru a myslím si, že byl tvrdou konkurencí pana Snipese! Mínusem filmu je, že se 90 procent snímku domlouvá jeden zápas a díky tomu to na nudě hodně přidává. Chtělo to víc soubojů. Těšil jsem se tedy aspoň na ten vytouženej závěrečnej špíl a ten mě přišel na to dlouhý čekání dost mizernej. Kdyby si dnes Wesley a Rhames měli dát férovku, asi by už nebylo o čem diskutovat, pač Snipes bude z krimu určitě v běsné formě, tak jen doufám že mě potvrdí moje očekávání a předvede se v Expendables 3, pač já na něj z toho obsazení stopro nejvíc vsázím!!! Undisputed 60% ()

Death 

všechny recenze uživatele

Uprimne cekal jsem nejake totalne debilni becko o boxu. Realita byla ale trochu jina. Kupodivu mi scenar neprisel zas tak strasny jak se muze na prvni pohled zdat a zvlast v zaveru sem si film docela uzival. Jasne s takovou latkou to mohlo byt i lepsi, ale me to celkem uspokojilo. Pro fanousky boxu asi zklamani, ale pro me je to celkem slusna, i kdyz misty trochu nudna, podivana. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Snipes sa pripravoval na svoju úlohu s trénerom boxu Emanuelom Stewardom, ktorý v minulosti trénoval Thomasa Hearnsa a Lennoxa Lewisa. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)
  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)

Reklama

Reklama