Reklama

Reklama

Stopy života

(seriál)
Česko, (2013–2015), 16 h 44 min (Minutáž: 45–60 min)

Hrají:

Petra Molnárová, Tomáš Magnusek, Vladimír Čech ml., Vlasta Peterková, Mojmír Maděrič, Michaela Kudláčková, Oldřich Kaiser, David Laňka, Adriana Bajtková, Jan Kačer, Valentina Thielová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(19)

Recenze uživatele jolly.rose k tomuto seriálu (2)

Na plný úvazek (2014) (S01E04) 

Odpad si to určitě nezaslouží. Mám pocit, že někteří už nejsou schopni Magnuska vnímat jinak než jako odpad a nejsou schopni se na jeho počiny dívat nestranně. Dala bych asi za tři, ale ta příšerná nevraživost ve mně vyvolává naprosto opačné emoce, Navíc mě zde velmi překvapila Simona Chytrová, kdy snad poprvé jako herečka byla pro mě přesvědčivá. Asi by neměla už hrát pod taktovkou svého manžela, tam hraje opravdu přes závit. ()

Poslední sbormistr (2014) (S01E06) 

Tento seriál si odpady, či jednu hvězdičku nezaslouží. Mám pocit, že jméno Magnusek u někoho působí jako magnet na odpad. Asi jako u většiny ne-nekončících seriálů jsou díly zdařilejší a méně lepší. To, co jsem zatím viděla bych zprůměrovala na lepších 60 procent, což si myslím není špatné. Navíc herci jako Abrhám, Přeučil, Dejdar, Kačer, Vlasáková, Šafránková, Andrlová a mnoho dalších by se nějakým bezbřehým projektem nedalo zlákat. ()

Reklama

Reklama