Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (497)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Tak sa to predsa len podarilo! Paul Rudd konečne vyzerá staro. A znudene. Jakživ ste ho takého znudeného nevideli. Ale niet sa čo čudovať, celý čas sa musel spolu s ďalšími inak sympatickými (Michelle!) a snaživými hercami dívať na zelené plátno alebo ledkové steny a predstierať, že sa na nich niečo deje. Nedialo sa však ani hovno, a ani snaženie trikových tvorcov na tom nič nezmenilo. Dokonale prázdny, zbytočný film, v ktorom nie je NIČ zábavné alebo aspoň trochu zaujímavé. Len hromada bizarných digitálnych chujovín, nefungujúcich vtipov v kombinácii s nechcene smiešnymi absurditami (ultimátny zlý bojovník vyzerá ako Humpty Dumpty z prvého Kocúra v čižmách, renderovaný na SOS mobile vašej starej mamy) a k tomu je tam otravne afektovaný zloduch a Michael Douglas prirovná mravcov k socializmu. Asi preto, že majú hivemind, sú k sebe bezohľadní a často sa žerú navzájom. ()

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

Gordon Gekko, ztělesnění toho nejhoršího na neoliberálním kapitalismu, obhajuje socialismus. Aspoň něco zajímavého jsem na tom filmařském clusterfucku dokázal nalézt. Škoda, že když socialisté - mravenci - dovedou zabránit kvantovému kolonialismu, nedokážou utnout mrvelizaci mainstreamové popkultury. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Nový Ant-Man není paradoxně? nejhorší, co Marvel v poslední době vypustil do kin. Thor: Thunderous Lovebirds byla ješitná komedie, která udělala s Thora šaška a v Black Cougar: New Age of Wakanda jsme se mohli přesvědčit o geniálnosti ženského pohlaví. Oba výplachy si v kinech přišly na super peníze, jakkoliv byly obrovské zisky pro Marvel zklamáním. Přitom Ant-Wo(man): New Age of Ants je sice v rámci MCU filmů totální průměr, ale aspoň neuráží diváka a pitomých vtípků je tady minimum. Ano, události pořád v širším kontextu a při hlubším zamyšlení nedávají smysl, ale to už je spíše problém samotného vesmíru. Při sledování jsem si uvědomil, proč jsem vlastně nikdy moc MCU filmy nesledoval (doháněl jsem je po mnoha letech). Ono totiž nikdy nebylo o co stát. Jsou to komiksovky pro děti točené přes kopírák. Ano, Infinity Wars byl v kině úžasný zážitek, ale od té doby jsem si na film skoro nevzpomněl a neplánuju se na něj znovu podívat. Jak říká Jay, „Don't ask questions, just consume product and then get excited for next product“. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak přelomový, ale určitě víc než fajn film, kterému podle mě nejvíc škodí to, jak neobratně ho Marvel propaguje. Tolik řečí o startu nové fáze, o příchodu megazáporáka, proti kterému byl Thanos školáček... A ono se toho ve výsledku vlastně zase tolik nestane. Což je po těch očekáváních tak trochu škoda. Ani když Kanga znáte z Lokiho, asi nebudete mít úplně pocit, že se děje něco velkého, ale zajímavá postava to rozhodně je a návštěvníkům i návštěvnicím kvantové říše zatopit dovede. Co se Ant-Manovy trilogie týče, nejraději budu mít pořád úplně první film, druhý se mi stále zdá až moc ukecaný, a tenhle třetí je úplně jiný než oba přeedchozí, ale díky tomu, že měl všechny tři na starost stejný režisér, je to po po Iron Manovi a Captainu Americovi asi třetí nejlepší marvelovská trilogie. A to není vůbec ostuda. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Děj filmu mě bavil, nenudil jsem se a efekty mi přišly také dobré, až tedy na M.O.D.O.K.a, ten byl příšernej. Jedná se však o takový rodinný filmek, celá rodina se dostala do Kvantové říše. Chyběl mi zde hláškující Michael Peña z předchozích dílů. Místo něj zde dostala více prostoru Scottova dcera, což asi nebyl dobrý nápad. Ale jelikož se jednalo o rodinné dobrodružství, tak to asi jinak nešlo. I přesto, že mě film bavil, se nemohu zbavit dojmu, že to mohlo být ještě lépe natočeno a vymyšleno. Kang vypadá na dobrého záporáka, znám ho už ze seriálu Loki. Škoda, že film se stal kasovním neúspěchem, Ant-Mana už asi jen tak neuvidíme. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Pracovní název filmu zní „Goat Rodeo“, což je slangový výraz pro situaci, kdy člověk sedí a pozoruje, jak se děje něco špatného, přičemž tomu už nemůže zabránit. (kajajaneba)

Související novinky

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Reklama

Reklama