Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (497)

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Recept na marvelovku fáze whatever: Základ sestavte ze zajetých postav, které před sebou bezdůvodně zatajují kruciální informace a chovají se jako idioti, jen aby se ústřední zápletka filmu mohla vůbec odehrát. Přidejte otravné nové postavy, které jsou ve všem instantně nejlepší a na kterých budete moct stavět budoucí filmy. Zasypejte to tunou digitálních efektů, hrstí otřesných dialogů a špetkou trapného humoru. Celou směs zamíchejte tím, že ačkoliv každá z postav by měla mít své ohrazené charakteristické schopnosti, příhodně na ně neustále buď zapomíná, nebo je zkrátka používá jen ve chvíli, kdy se to scenáristovi hodí do krámu. Nebo pro jistotu nejsou tyto schopnosti vůbec specifikovány, aby se zkrátka mohlo odehrát cokoliv. A nezapomeňte okořenit zbytečnými cameo rolemi. Vyleze vám z toho nechutný blivajz, který vám přesto spotřebitelé sežerou i s navijákem, protože jste přece značka. Marvel Studios. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

V přehršli roztodivných figurek z mikro světa jsem neustále čekala, že se objeví Han Solo a vypráská tu havěť bičem. Protože vizuál postav jakoby vypadl z mušího baru z Hvězdných válek (který už jsou pár desítek let starý). Aniž by to mělo vtip zmíněného filmu, snad až na pár scén Billem Murrayem. Většinu času však sledujeme totální překombinovaný chaos s divnými příšerkami a je to otravné. ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

smrt MCU v přímém přenosu.... z dříve oblíbené žánrové franšízy – kterou mělo tolik lidí rádo a která BYLA [to slovo zdůrazňuju, BYLA, protože horší už to snad bejt nemůže] nezpochybnitelným popkulturním fenoménem etablující komiksové filmy – se nyní stala obyčejná korporátní mašinérie a továrna na peníze [fakt díky, Disney], jejíž repetitivní a stále víc šablonovitý příběhy [nebo spíš produkty] se čím dál víc utápí v rádoby cool digi-bordelu a dětinsky infantilních, nesnesitelně trapných a neskutečně primitivních omalovánkách, který nejde brát jakkoliv vážně [protože mi fakt hlava nebere jak tohle můžou tvůrci vůbec brát vážně]. A mě už to nejenom prostě nebaví, ale mě už to hlavně ani absolutně nezajímá. Koncept Multiverse ságy tak teď nepůsobí jinak než jako naprosto směšná groteska, jejíž unikátní potenciál byl spláchnut do hajzlu.... Přitom ten fikční mikro-makrosvět mohl být tak inovativní. No a Jonathana Majorse je v roli Kanga velká škoda.... Co dodat? I'm not mad; I'm just disappointed. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě zlomil. Ztělesněná problematika současného Marvelu a nejzbytečnější film vůbec. Charisma Jonathana Majorse nezachrání bezduchou prázdnotu sázející na nekonečné recyklování toho, co před lety fungovalo. Dnes zbyl jen patos, debilní humor a fanservis. Film připomíná osmdesátkové fantasy typu Labyrint, ale tyhle filmy měli alespoň charisma a byli zábavné, tohle je sebeparodie a ještě nefungující. Jediné plus je za vfx artisty a za Majorse. Doufám, že DC s Gunnem v čele zničí tohle studio a fanoušci nebudou podporovat tuhle mašinérii. ()

Bluntman odpad!

všechny recenze uživatele

Gordon Gekko, ztělesnění toho nejhoršího na neoliberálním kapitalismu, obhajuje socialismus. Aspoň něco zajímavého jsem na tom filmařském clusterfucku dokázal nalézt. Škoda, že když socialisté - mravenci - dovedou zabránit kvantovému kolonialismu, nedokážou utnout mrvelizaci mainstreamové popkultury. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Na Scottově (Paul Rudd) plaketě nejlepšího zaměstnance století si můžeme všimnout jmenovky „Jack“. Ta odkazuje na Paulova syna Jacka. (Kubaaa97)
  • Kang (Jonathan Majors) hovorí o porážke a o usmrtení Avengerov v iných alternatívnych vesmíroch. K týmto udalostiam došlo v seriáli Čo keby...? (2021). (Pat.Ko)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama