Reklama

Reklama

Neuvěřitelné příběhy

(seriál)
  • USA Amazing Stories
Trailer
USA, 2020, 4 h 13 min (Minutáž: 47–53 min)

Epizody(5)

Recenze uživatele JohnCZ k tomuto seriálu (6)

Neuvěřitelné příběhy (2020) 

Straight outta 80's, včetně té známé znělky. Jako kdyby někdo vzal hrstku příběhů, které ležely scénáristům několik dekád v šuplíku a rozhodl se je zfilmovat. Svou naivitou často působí tak trochu jako relikt minulosti. Některé příběhy jsou lepší (poslední dva), některé horší, ale všechny jsou příjemně nekonfliktní a oddychové. ()

Sklep (2020) (E01) 

Mile naivní time-travel romanťák, se sympatickou ústřední dvojicí, který k průměru sráží především klišé scénář a fakt, že si tvůrci pravidla ohýbají přesně tak, aby se jim to hodilo do příběhu. ()

Zahřívací kolo (2020) (E02) 

Fajn kamera, fajn námět, ale herecky dost slabé a na můj vkus přehnaně hysterické. Malé plus za úžasnou hudbu Maxe Richtera. ()

Dynoman a Volt (2020) (E03) 

Epizoda tak trochu v duchu klasických amblinovek, kterých ale kvalitativně nedosahuje. Opět to působí jako nějaký nedotažený scénář, který ležel několik dekád nezfilmovaný někomu v šuplíku. Milé, docela zábavné, ale taky bez nějaké zajímavější pointy. Zajímavosti budiž, že je to jedna z posledních rolí Roberta Forstera... RIP. ()

Známky života (2020) (E04) 

Zajímavý díl s tajemnou atmosférou a docela překvapivým rozuzlením. Stejně jako zbytek epizod, příjemně to evokuje klasické seriály - v tomto případě Akta X. ()

Trhlina (2020) (E05) 

Některé díly mi přišly trochu zbytečně dlouhé, tenhle naopak až moc krátký. Fajn námět, fajn příběh a docela i potenciál pro plnohodnotný seriál. Jen ta myšlenka: trhlina tu je z nějakého dobrého vyššího důvodu vs. pokud se nevrátíš, trhlina nás všechny zabije, mi nějak nedávala smysl. ()

Reklama

Reklama