Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (58)

destroy83 

všechny recenze uživatele

Ultimátní fantasy trash plný nahoty, bizarností a krve. Příběh je prostý, válečník Deathstalker, který se živí zabíjením a kradením, vyrazí za pomoci staré čarodějnice na cestu dobra, aby přemohl zlého kouzelníka Munkara. S onou cestou dobra to nebude zas tak horké, protože Stalker není žádný svatoušek a v hrdinství nevidí bůhví co honosného, také mu nedělá problém zašmátrat po nějaké té venkovance, kterou před chvílí zachránil ze spárů jiného bojovníka. K přemožení kouzelníka Munkara musí získat tři věci. První z nich je meč, který Stalker získá bez větších obtíží a mává s ním na všechny strany a za doprovodu vtipných hlášek dekapituje své nepřátele. Pro zbylé věci: amulet a pohár, se musí vydat na Munkarův hrad, kde se čirou náhodou koná turnaj válečníků. Tam Stalkera čekají nejen silní protivníci, ale i zradné intriky démonického kouzelníka. Snímek je čistokrevné béčko, takže herecké výkony tomu také odpovídají. Výprava snímku je ovšem naprosto perfetkní, dobře zmáknuté kostýmy, masky, kulisy, interiéry, exteriéry, prostě vše co má fantasy snímek mít. S vyprávěním samotným a kamerou je to už trošku horší, ale co, jde přece jen o béčkovou jízdu, které divák leccos odpustí. Tvůrci snímku se zřejmě nepárali s ničím a do svého dílka nacpali tolik koz, že by to vystačilo na celé stádo. Spoře oděné dívky musely tvořit nejmíň polovinu komparsu. Souboje jsou celkem zajímavé, dostatečně krvavé a nepostrádají jistou dávku vtipu. Všechno dohromady tvoří proklatě zábavný koktejl, který si zaslouží, alespoň od hltače béček, plný počet. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $11,919,250Tržby Celosvetovo $12,085,250║ toto bolo v kinách? strašná otrasnosť, všetko zle, mega lacná blbovina plná zbytočnej nahoty, ktorá nespadá ani do filmovej kategórie C /0%/ ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No v podstate jsem dostal to, co jsem cekal. Na fantasy solidni pribeh o zachrane kralovstvi a princezny, turnaji bojovniku a zniceni carodeje, sem tam nejakej ten souboj, nejakej ten cakanec krve, useknuta hlava nebo ruka a hromada koz. Taky je fajn, ze Deathstalker neni zadnej ultra kladas vrhajici se do nebezpeci za zachranou kazdy zensky, ale taky trochu parchant, kterej jakmile vidi zenskou, hned se ji hrabe po kozach, hazi neustale nejaky pozy s mecem, sype ze sebe hlasky a je videt, ze obcas i zasel do posilovny. Problem ale je, ze krome toho, ze to cely vypada radne lacine ve stylu zajdem do lesa a neco natocime, taky je to dost mizerne sestrihany, neprehledny souboje, sceny na sebe obcas vubec nenavazujou, do toho stupidni dialogy, zadny napeti, naopak to kolikrat spis pusobi smesne a castokrat naprosto spatne vybrana hudba. K tomu si pridejte, ze ackoliv je Deathstalker docela fajn, herecky umeni ma nulovy, coz ostatne plati o vsech zde pritomnejch, charisma taky moc nepobral a neustale ma stejne vymletej vyraz. Ale tech 80 minut se u toho vydrzet da. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je teda dílo!!!! No hlava mi to nebrala, ten film se nedá brát vůbec vážně a já jen doufám, že to bylo zamýšleno jako nějaká erotická sebeparodie nebo co ... Je to tak blbé, až se u toho člověk fakt pobaví. Deathstalker se měl jmenovat spíš Sexstalker, protože víc souloží než bojuje. 3/4 filmu jsou vlastně jen přehlídka fakt pěných holek, který mají zásadně kozy, kozičky a kozénky neustále venku. Přehlídka prcin a koziček, kozičky a prciny ... Do toho nulovej příběh, hlavní hrdina řekne 4 věty za film. Ale jsou zde neuvěřitelně vtipný vychytávky, občas nějaká gore-scéna ... Každopádně tento film je EROTICKÝ zasazený do nějakého fantasy světa, nic jiného to není ... Hodně zvláštní záležitost, ale doporučuju!! Já se bavil náramně ... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Ukážkové sword and sorcery béčko, ktoré nemá žiaden slabý moment a niet scény, kde by neboli papundeklové kulisy, ceckaté ženské, svalnatí hrdinovia, slizkí netvori, mágia, či súboje. Pravdaže príbeh nedáva hlavu ani pätu, postavy a... kto vlastne nejaké charaktery čakal? ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Musím hodnotit z ohledem na datum výroby, ve své době to mohlo být zábavné béčko, v dnešní době jen béčko. Podobně ražený Pán šelem se mě líbíl více. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jistě že je to primitivní céčko, ale ve srovnání s übershity typu Kull Dobyvatel jde o velmi zábavnou a dobře odsýpající žánrovku. Hlavní hrdina se sice permanentně tváří jako idiot, ale charakterově to není žádný Dušínovský cucák i přesto že si zachovává tradiční hrdinský zápal, takže proč ne. Plus body k dobru za to že autoři měli koule si přiznat že ke sword&sorcery ty polonahé ženské a sex zkrátka neodmyslitelně patří (ony tedy neodmyslitelně patří i k čemukoli jinému, ale většinou to není tak výrazně tlačené do popředí). 6/10 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Nechcene smiešne poloerotické fantasy céčko. Trash jak vyšitý. Jedna hviezda za časy adolescentné, keď som pri prehliadaní Video Revue na tento film narážal denne, a za hrdinku bojujúcu s mečom, výhradne s kozami vonku.nObjektívne strata času. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Naprostý trash, který snad ani tvůrci nemohli brát vážně a určitě ho pojali jako parodii na všechny hrdinské fantasy inspirované nedostižným Conanem... Anebo taky ne... Papundeklové kulisy, debilní děj, nesympatický hrdina, který neustále máchá mečem a opíchá všechno kolem sebe co má kozy a dýchá, zástupy polonahých ženštin, směšný záporák... Takhle jednoduše by se dal bez zbytečných keců shrnout celý film, u kterého pochopím celou škálu hodnocení... Já se docela bavil, tak dám za tři a jen lituji, že jsem tenhle šílený kus neviděl jako malý smrad, určitě bych teď zamačkával nostalgickou slzičku... ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tohle s nějakým Conanem nedá ani srovnat,přesto tvůrci nešetřili nápady a bizarnosti,které se ve filmu vyskytují,skoro nahá bojovnice,kouzla,boje to vše bez keců. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno jsem v jednom z prvních čísel Pevnosti četl na tento skvost recenzi, kde se psalo něco v tomto smyslu: "Hrdina píchá mimo obraz do nepřátel, nebo v obraze do ženských." No, docela to sedí:) ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Béčková fantasy z dílny maestra Cormana, která se pokouší těžit z popularity Conana. Bohužel to moc nevyšlo. Film se bere příliš vážně, i když je na Cormana podezřele výpravný(však to seká do svých fantasy dodneška). ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Máváníčko mečem, hlavní hrdina připomínajíc transku a vizuál připomínajíc řecký porno z šedesátek v pralese. Sračka bez diskuzí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Klasický fantasy trash z dôb, keď conanovský žáner prežíval svoje zlaté obdobie. Dokonalý brak s tupými hereckými výkonmi, lacnými trikmi, naivným scenárom a všade prítomnými polonahými babami. A za to všetko si svojich 5 * zaslúži. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se postavě Lou Ferrigna z filmu Cage; největší debil v historii filmu je nemorální a sobeckej Deathstalker, telecí hlava s vlasy jak tekuté zlato, co krade, zabíjí a klátí promiskuitní buchty a ještě se tim "chlubí". Fandit se mu nedá, protože se bitkuje s Mečem Nesmrtelnosti a hlavní boss je slaboch a zbabělec, ale je s ním (a kolem něho) strašlivá sranda. Taky spousta uťatých hlav, nahých ženštin, souloží, prasečích mužů, znásilnění a mocných bitek. A papundeklových kulis a nahých ženštin. A nahých ženštin v bahně a souloží. A prasečích mužů požírajících prasata. A nahých ženštin. ()

Blazena 

všechny recenze uživatele

Deathstalkerovská série je dobovým příkladem exploatační estetiky (násilí, akce, OO, humor, efektnost) invazivně nacuclé na úspěšný fantaskní žánr sword-and-sorcery proslavený Barbarem Conanem (následovaly spřízněná béčka Barbarian Queen či The Warrior and the Sorcessness). Zároveň představuje jednu z prvních orientovaných sérií Cormanovy produkce na formát videa a kabelové televize, které se objevily na konci 70. let., a které Corman začal zásobovat svými paskvily pod hlavičkou své nové distribuční a produkční společnosti Concorde-New Horizons. Fantaskně-středověké variace o bijci Deathstalkerovi vykazují "slušné" produkční zázemí, které se souvisle zhoršovalo s dalším sequelem až se poslední film přesunul do Maďarských lokací. Kromě prvního dílu každý následující snímek ze série recykluje v rámci děje či výtvarného řešení díla předešlá, a zcela bezostyšně se vykrádají i původní sekvence. Stylově se divákovi snaží nabídnout to, co monumentálnější produkce fantastického žánru, což se jim logicky úplně nedaří; na druhou stranu nabízejí divákovi to, co mainstream nemůže, což se jim daří výsostně. Výsledkem je podivuhodná syntéza blyštivé vyumělkovanosti a neurvalé přízemnosti. Deathstalkerovské filmy jsou obdařeny pitvornou opulencí, velkou dávkou prostopášnosti a groteskní komiky. Hlášky by se daly citovat, u 80' fantasy nesmí chybět ♪ synťáky a dostatek trvalé ondulace; ňadrově-bicepsový kvocient pak na 15 minut čistého filmového času dosahuje úctyhodných hodnot. Pokud máte možnost, jděte do toho – a nejlépe s tuzemským dabingem, který pro Video-spoj připravila firma Heletip, a v němž exceluje Gustav Bubník, Pavel Soukup, Zuzana Skalická či Jana Drbohlavová. ()

Reklama

Reklama