Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

BoPo 

všechny recenze uživatele

Pekné, ale k hovnu. Veľký palec hore za The Pogues. Vianočná ultra blbina, ktorú zachraňujú Drax s Mantis. Ako komediálna dvojica fungujú výborne. Keby sa nezdržovali spievaním (ja tak neznášam tieto békacie vsuvky do filmov/seriálov), tak sa mohli dostať pod polhodinu, alebo naopak mať viac D&M hašterenia. Zbytočné a zabudnuteľné. ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Je to švihlý, je to feel-good, je to kýč, je to infantilní, a v neposlední řadě je to totální úlet. Ale to ke Strážcům Galaxie patřilo odjakživa, takže si nemám nač stěžovat – navíc jde čistě o Vánoční speciál, takže nemějte žádný velký očekávání. Svůj účel to ale splnilo na výbornou a i přes nepříznivé počasí vás tahle blbinka příjemně zahřeje u srdíčka. Já už se každopádně nemůžu dočkat až si pobrečím u finálního dobrodružství týhle bandy pošuků, kterou můžete buď milovat, nebo nenávidět – nic mezi tím. Je fakt obdivuhodný, že James Gunn má všechno tak perfektně v malíku.... nic pro diváky bez nadhledu. Kevin Slanina rules! ()

Reklama

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá jednorázová blbinka, která neurazí, ale ani úplně nenadchne. Sice se tomu musí odpustit sem tam nějaké ty nedostatky z pouhého důvodu krátkého filmu, ale přeci jenom se některé věci vytknout musí. Třeba zaprvé to, že Gunn dost čerpá stylem z Peacemakera... a ne na krev, to samozřejmě že ne. Myslím na kameru. Styl roztřesené kamery jak z nějaké poloamatérského filmu u seriálu pro mě nevadil, však u něčeho, co nemá působit takovýmhle až špinavým dojmem mi jaksi vadil. Všechno se to nějak rozprskávalo do stran a nějak to tam působilo jako rušivý element. Další bod, který mi dost vadil, byla samotná postava Mantis a Draxe. Samozřejmě mám ty postavy rád, jinak bych šel ještě níž, ale mám na mysli jednu konkrétní scénu. A to představení jejich ,,nových'' superschopností. A to byla nehorázná škoda. Zase to tam tak nějak rušilo a coby pouhý speciál mi to nepřišlo jako vhodné místo k takovémuto odkrévání. Jinak jejich samotná chemie dle mého působila opravdu dobře, stejně jako chemie ostatních postav (Gunn je přes tohle borec). No a pak tu je ten příběh, který vlastně úplně vystačoval. A když to tak vezmu, byla to zábava. Bohužel jsem se ale zasmál tak jednou, dvakrát. Což taky dost strhuje hodnocení. Takže tři hvězdy a 6/10 ()

Dakken 

všechny recenze uživatele

Gunn je komixový boh. Neuveriteľné s akým citom tvorý a pracuje s postavami na tak krátkej stopáži a jeho emocionálno-humorný rukopis sa nedá poprieť. Veľmi milý, uletený vianočný príbeh, ktorý vás pobavý, ale aj dojme. Celý tento špeciál ťahá Mantis s Draxom, čo ma ťeší. Mantis je skvelá postava a priestor si zaslúži. Cieľom špeciálu bolo pobaviť a navnadiť na Vianoce, čo sa tvorcom podarilo, ja som sa bavil a nič iné som nepotreboval. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Mě to vůbec nebavilo. Ale ani trochu. Začínám se vážně bát, co uvidíme ve trojce. Protože se Strážcema to jde z kopce. Chápu, že speciál nedostal moc peněz na nějaký cgi efekty, ale Groot vypadá vážně strašně. To je jak původní oranžový predator, do kterého se oblékal JCVD. Starší ročníky vědí, o čem mluvím. Fakt těžkej průměr. Ani soundtrack není bůhví jak dobrej. ()

Zajímavosti (34)

  • Ve speciálu si zahráli všichni členové kapely Old 97's. Rhett Miller si zahrál postavu Bzermikitokoloka, Murry Hammond Kortolbookalia, Ken Bethea Sliyavastojoa a Philip Peeples Phloka. (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama