Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (274)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Je to krásně emotivní, poselství vánoc to splňuje, ale nemůžu se zbavit pocitu, že se z toho dalo vytěžit mnohem víc. Díky Gunnovi je to, ale zase dobrá podívaná a má to v některých momentech povedený humor, pěkný vizuál. No a přistihl jsem se u toho, že mi tahle parta hodně chyběla. Je to pěkný vánoční speciál, který si užijí fanoušci téhle partičky. Nemůžu se dočkat třetího filmu. James Gunn je ve skvělé formě, tak snad zase nezklame. 7/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Mňa to mrzí, ale ja tieto výplachy už nezvládam. Občas sa tu aj mihne niečo trošku originálne, ale v celej tej plejáde podpriemerných digibordelových vecí, sa Gunnová osobitosť v tomto prípade výrazne vytráca. Dokonca absentuje. Vianočný príbeh, ktorý dokáže naozaj potešil skôr najmenších. Po prvých dvoch GotG je toto zbytočná vec. Dokonca aj ten nápad od začiatku značne pokulháva a vtipom ma to tiež veľmi neohúrilo. Zase raz sklamanie. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Nápad s angažováním Kevina Bacona výborný, ale jinak překvapivě na Jamese Gunna dobrého humoru a popkulturních referencí pomálu. Ale oproti ´Star Wars vánočnímu speciálu´ ze sedmdesátek, na který odkazuje, je to přímo umělecké dílo. A The Pogues v úvodu a Gunnovo jízlivé popichování, že herci jsou absolutní falešná špína, pobavilo. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Speciál, který nenadchne ani neurazí. Jako je v něm spoustu blbých momentů, na což jsme od Gunna zvyklí, ale odpad jak čtvrtý Thor to rozhodně není. Mělo to vzniknout? Těžko říct. V jistém smyslu to vysvětluje pár věcí, které ve třetím filmu už asi budou samozřejmostí, jako jsou zapojení Cosmo, Quillova spřízněnost s Mantis nebo přežití Sběratele a odkoupení Kdovíkde. Zaměření na Draxe a Mantis mě moc nepotěšilo, z týmu jde asi o nejhloupější postavy a taky to tak dopadlo. Při nějakém Marvel Marathonu si to třeba znovu pustím, ale jinak podle mě nemá příliš smysl na to koukat. Hodnocení: 55 % ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

A já jsem se bavil. A ohromně. Vánoční atmosféru má tenhle Marvel speciál (tenhle a ten vlkodlačí je to nejlepší, co letos přinesl, no není to povšimnutíhodné?) fantastickou, je to nádherně zábavné a oddechové a jiné ambice tenhle film ani nemá, takže obstál na výbornou. Drax a Mantis jsou naprosto úžasná komická dvojice, Kevin Bacon je borec a na všech hercích je vidět, jak nehorázně si tuhle blbůstku užívali. Já jsem si ji užíval úplně stejně. Písně jsou výborné, zejména tedy ta, kterou zpívá Kevin. Super hlášky a camea, Gunnova nápaditost se nezapře ani tady. Že by nová tradice? Dost možná. 80 %. ()

Zajímavosti (34)

  • Natáčelo se v Trilith Studios (Fayetteville, Georgia, USA). (Rominator)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama