Reklama

Reklama

Nabídka

(seriál)
Trailer 1
USA, 2022, 9 h 41 min (Minutáž: 51–69 min)

Epizody(10)

Filmový a televizní producent Albert S. Ruddy se spolu s Francisem Fordem Coppolou v roce 1972 pouštějí do natáčení filmu Kmotr, a to navzdory četným produkčním neúspěchům a střetům s italsko-americkou mafií. (SkyShowtime)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (137)

vydumnica 

všechny recenze uživatele

The Offer je pre mňa jednoznačne miniséria roka a keďže som sa k nej dostala s ročným oneskorením, možem povedať, že je to najlepšia miniséria za posledné dva roky! Bože, ja som si tie postavy tak obľúbila, nechcem sa s nimi už lúčiť. Počas finálnej epizódy som mala v očiach slzy. Je to Love Letter to The Godfather. Úžasne natočené. Všetko tu funguje výborne. Epizódy sú vyvážené a všetky na rovnakej kvalitatívnej úrovni. Herecké výkony sú bezchybné a vlastne ani neviem, či som doteraz v nejakom seriáli také herecké výkony videla, wow! Miles Teller, Matthew Goode, fuuu to bolo niečo, ale aj ostatní - Fogler, Gallo, Ippolito, Temple, Ribisi super!!! Hudba je tiež parádna, perfektný výber skladieb na vytvorenie potrebnej atmosféry a často trefa do čierneho. Ďalej kamera, výprava a kostýmy, ach kostýmy som sa toľko naobdivovala. Neviem koľko percent je len fikcia, ale aj tak The Offer je dokonalo odvedená práca, nad ktorou až žasnem. Nevedela som, čím všetkým si tvorcovia filmového klenotu The Godfather museli prejsť, je to až neuveriteľné. Nikdy mi nenapadlo, že tou hlavnou osobou za tým všetkým je Al Ruddy, klobúk dolu. Mám teraz ešte väčší rešpekt k celej trilógii, až mám chuť pozrieť si ju znova. The Offer má viacero skvelých a nezabudnuteľných momentiek, môžem len vrelo odporúčiť. Tých 10 hodín sa veru oplatí tomuto projektu venovať, pretože vás odmení veľmi veľmi príjemným pocitom. Hneď by som brala pokračovanie. Ruddy (about the cinema experience): "It's about the experience of it. You got 300 people all watching the same thing, reacting in real time...You can't get that experience in television. You're just in your living room, looking at a small fucking box." 90%. Dodatok: Chýbali mi tu len skutočné zábery z filmu, ale chápem, že asi nemali právo ich použiť, filmovú hudbu asi tiež nie. (júl - august 2023) 💙💙💙 ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říci, že mám letošní podzim opravdové štěstí na seriály. Člověk tak nějak kouká na to, co na něj vyskočí, nebo se o tom hodně píše a nebo mluví.  Jak už to tak ale bývá, klenoty se musí trošku hledat. A jsem moc rád, že jsem našel dálší.  The Offer je opravdu skvěle zpracovaný seriál, kde některé díly nefungují jako seriálové díly, ale spíše jako filmy jdoucí po sobě. Což je samo o sobě neuvěřitelné. Naprosto precizní herecké výkony, formování postav, skvělá dramaturgie s hudbou. Ale hlavně scénář a režie, tohle dát dohromady a pak to na place ukočírovat...Klobouk dolů. Prostě pecka! 5* a 97% ()

Reklama

slord 

všechny recenze uživatele

Príbeh o tom, ako uzrel svetlo sveta jeden z najlepších filmov všetkých čias - Krstný otec, dozvedáme sa tu o tom čo sprevádzalo natáčanie tohto snímku a nebola to veru prechádzka ružovou záhradou. Seriál je pojatý veľmi atraktívne a pútavo, atmosférou a hudbou dokáže diváka preniesť do 70. rokov veľmi ľahko. Herecky je to špičkové, hlavným ťahúňom je Miles Teller ako producent Al Ruddy, ktorému držíte palce celý čas a prajete mu, aby mu to vyšlo, ďalej je tu Dan Fogler, ktorý si skvelo strihol Coppolu a spolu s Mariom Puzom tvoria fajn komické duo, a samozrejme mohol by som pokračovať aj ďalej, lebo väčšina castu si to dáva parádne, niekedy sú vyobrazené postavy síce až karikatúrne, ale nevidel som v tom problém. Pocta legendárnemu snímku akú si právom zaslúži, je v tom cítiť lásku k filmom ako takým a fanúšikovia filmu si prídu na svoje. 9/10 ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tak prvé tri diely až tak nejak úplne nebrali ale postupne do toho aspoň troška zainteresovaný fanúšik filmov padne a začnú sa diať divy. Na daný tip seriálu veľmi zapôsobilo a poučilo čo všetko sa dialo okolo natáčania aby vznikol taký klenot kinematografie. Herci skvelý, Tellar sa stále viac posúve vpred. /85%/ ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Pro lidi, kteří zbožňujou Kmotra (dovolím si tvrdit,že jich sou neskutečný mrdy) je tohle jako pohlazení na duši... Nechápu, jak mě tenhle seroš mohl rok míjet. Tohle je vopravdickej požitek, obzvlášť když znáš Kmotra i jeho herce, rrejžu, na zpaměť. Jediný koho sem neznal byl producent a kameraman :o). A teď už je znám vopravdu všechny. Hodně potěšila i tamní mafie, která byla sice tak trošku na pozadí, ale i tak tahala za nitky. Ale největší sílu měli producent a jeho tým. Seroš sem sfouknul  za necelej tejden, páč sem byl fakt hodně natěšenej jak to probíhalo. Odbrý je, že víš jak to dopadne, ale takový ty detaily (jako třeba, že Pacino měl hodně na mále atd...) to je prostě pecka. Senzace! ()

Galerie (199)

Zajímavosti (21)

  • Juno Temple (Bettye McCartt) na adresu Janis Joplin povie: "Je smutné zomrieť kvôli nejakej zrušenej švédskej trojke." Je to narážka na informácie, že v dobe svojej smrti, 4. októbra 1970, mala Joplin dvoch partnerov: snúbenca Setha Morgana a milenku Peggy Casertu. Joplin na túto noc pozvala obidvoch k sebe, kde sa mali "zabaviť". Ani jeden z nich sa však nedostavil, a tak si nachystaný veľmi silný heroín (údajne až desaťkrát silnejší než bežne) dala sama a podľahla smrteľnému predávkovaniu. (Arsenal83)

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle žebříčků ČSFD

31.12.2022

Ke konci roku opět nastal čas na pravidelnou bilanci toho nejlepšího, co na poli kinematografie letos vzniklo. Vybraní uživatelé se v předchozím příspěvku již podělili o svá osobní doporučení na… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Miles Teller míří mezi mafiány

Miles Teller míří mezi mafiány

30.05.2021

Herec Miles Teller oficiálně nahrazuje odchodivšího Armieho Hammera v chystané minisérii The Offer na streamovací službě Paramount+. Ztvární postavu producenta Ala Ruddyho, který pomáhal režisérovi… (více)

Reklama

Reklama