Reklama

Reklama

Krásný ztráty

(pořad)
Talk-show
Česko, 2000, 498x25 min

Kamera:

Martin Čech

Hudba:

Michal Prokop

Účinkují:

Michal Prokop (moderátor), Aňa Geislerová, Pavel Kuka, Tereza Brodská, Richard Krajčo, Dan Bárta, Květa Fialová, Vladimír Dlouhý, Vilma Cibulková (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Už od února roku 2000 vítá každý týden Michal Prokop diváky České televize při sledování pořadu, jemuž název dala jeho dnes už dvacet let stará písnička V baru jménem Krásný ztráty s textem Pavla Šruta. V únoru toho roku byli prvními hosty Michala Prokopa politik Jan Ruml a modelka Jaroslava Rytychová. Spoluautorem celé koncepce pořadu je Jan Lacina, který je i spoluautorem scénářů, má na starosti výběr a kontakt s jednotlivými hosty, spolu s Michalem Prokopem dávají dohromady dvojice a spolu hledají spojovací nit mezi jednotlivými vybranými barovými „návštěvníky“. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (83)

VictorMartel 

všechny recenze uživatele

Ne úplně špatné díly pořadu: 28. 10. 2005: Václav Moravec — Petr Čtvrtníček; 11. 11. 2005: Miroslav Etzler — Tomáš Etzler; 17. 3. 2006: Martin Palouš — Dušan Třeštík; 9. 2. 2009: Martin Potůček — Robert Čásenský; 30. 3. 2009: Dana Drábová — Václav Cílek13. 9. 2010: Hana Scharffová — Petr Robejšek; 20. 9. 2010: Stanislav Komárek — Mojmír Hampl; 19. 5. 2011: Jiří Přibáň — Pavel Varvařovský; 8. 7. 2011: Vladimír Dlouhý — Michal Dlouhý; 30. 5. 2012: Ivan Bartoš — Krištof Kintera; 12. 9. 2012: Vladimír Remek — Radoslav Brzobohatý; 7. 11. 2012: Pavel Kosatík — Pavel Mandys (sice Kosatík, no ale…); 24. 1. 2013: Lenka Bradáčová — Jindřich Šídlo; 30. 5. 2013: Petra Hůlová — Antonín Jaroslav Liehm (slušná Hůlová); 20. 6. 2013: Milan Zelený — Jiří Rak; 30. 11. 2013: Matěj Hollan — Ondřej Kobza ()

Ronee 

všechny recenze uživatele

Keďže sa rada rozprávam so zaujímavými ľuďmi alebo rada počúvam zaujímavých ľudí, tak sa rada pozerám aj na túto reláciu. Nie všetci hostia ma vždy zaujali, ale páči sa mi, že je to urobené na princípe "spomíname," na minulé časy - aspoň sa niečo nové dozviem a je super vidieť, ako ľudia menia názory (o čom boli presvedčení v mladosti, dnes vidia úplne inak). Najviac som sa smiala na diely, do ktorého bol pozvaný bývalý narkoman a policajt z protidrogového oddelenia. Ale zvučka mi naháňa strach! ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jen za pěknou titulní melodii, jinak typický pravoláskařský pořad, plný havlomilů, dusidentu, chartistů a židů, tedy nic pro mě. Samozřejmě že záleží na výběru hosta, ale poslouchat od těch všech porevolučních plaček a především ukrivděných '68, stále dokola jak dřív trpěli a nemohli pomalu svobodně dýchat, je z dnešního pohledu po tom co vyplavalo na povrch, po určitých zkušenostech z určitými lidmi, už značně kontraproduktivní. A režimní zpěvák Prokop? Kolik dostal funkcí a kšeftů v ČT po listopadu? Neuspěl do 1989 v konkurenci svých kolegů, uspěl bez konkurence jako havlista. ()

sportovec 

všechny recenze uživatele

Jedna z nepočetných stálic televizního publicistického nebe, v níž nad očekávání dobrou práci uvádí její konferenciér - v tomto případu opravdu nikoliv moderátor - Michal Prokop. Na jiné úrovni, v jiných podmínkách a souvislostech rocker s politickou minulostí poslance a náměstka ministra kultury provádí svým barem celou škálu lidí, které vesměs osobně zná a s nimiž si často také tyká; v tomto ohledu připomíná jiný pořad VYSÍLÁ STUDIO A a jeho průvodce Karla Štědrého. Nápad se zvaním dvou navenek zcela odlišných hostí je až překvapivě nosný. V tomto nanejvýš neformálním ovzduší je stylové všechno, i obecná čeština barmana s dokončeným akademickým vzděláním. Ilustrativní je v tomto ohledu i závěrečné fotografování. KRÁSNÉ ZTRÁTY stále zůstávají nádhernými zisky ducha a pohody. Přejme si, aby to tak zůstalo. ()

blixadovan 

všechny recenze uživatele

Tohle je celkem sympatický pořad a když se sejdou hosté, kteří mají co říct, tak je to velmi osvěžující záležitost. Trochu ruší prazvláštní průhledy skrze skleničky. Moderátor Michal Prokop je evidentně na hosty dobře připraven (na rozdíl od podivína Pavla Anděla), ale moc dobře mu nejde oční kontakt, rovněž přesná a jasná formulace otázky mu dělají potíže a zbytečně zdržují. Pořad by si zasloužil trochu delší stopáž. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • V pražské Náprstkově ulici skutečně existuje bar Krásný ztráty. (contrastic)
  • Řada rozhovorů byla vydána též knižně. První publikace vyšla v roce 2004, druhá o dva roky později v roce 2006. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)

Související novinky

Americký Oldboy

Americký Oldboy

16.04.2005

Juhokórejský temný thriller OLDBOY od uznávaného režiséra Chan-wook Parka, ktorý po svete pozbieral najrôznejšie prestížne ceny vrátane Veľkej ceny poroty v Cannes, bude mať (ako to už býva) … (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno