Reklama

Reklama

Avengers

  • USA The Avengers (více)
Trailer 2

Marvel Studios uvádí super hrdinský tým všech dob Avengers, ve kterém se přestaví ikoničtí super hrdinové – Iron Man, Neuvěřitelný Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye a Black Widow. Když se objeví nečekaný nepřítel, který ohrožuje světovou bezpečnost, Nick Fury, ředitel mezinárodní mírové agentury, známé také jako S.H.I.E.L.D., zjistí, že potřebuje tým, aby odvrátil světovou katastrofu. Začíná provádět nábor po celém světě. (Falcon)

(více)

Zajímavosti (305)

Avengers - Sjednocení (2013) (seriál)

  • Plakát k seriálu je dost podobný plakátu, který je k filmu Avengers (2012). Jediné rozdíly jsou ty, že na plakátu k filmu je Nick Fury a zde je místo něj Falcon. (Knowho)

Agent Carter (2015) (seriál)

  • Enver Gjokaj, který v seriálu hraje Daniela Sousu, se už v MCU objevil, v Avengers (2012) se mihne při finálním útoku jako jeden z policistů, kteří schánějí armádu. (Likan7)

Daredevil (2015) (seriál)

  • V 5. díle 2. série "Kinbaku" lze na stěnách novin, kam jde Karen (Deborah Ann Woll), zahédnout zarámované novinové články o útoku na New York z filmu Avengers (2012) a zničení věže Tonyho Starka během tohoto útoku. (spacemaster)

Daredevil (2015) (seriál)

  • Když Wesley (Toby Leonard Moore) mluví o "muži v černém" (Daredevil), řekne: "Je to jen chlap v černé masce, nemá žádný železný oblek, nebo magické kladivo." Jedná se o narážku na Iron Mana a Thora a události z filmu Avengers (2012). (UM3L3C)

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál)

Perníkový táta (2008) (seriál)

  • Počas natáčania scény v reštaurácii Pollos Hermanos sa na pľaci neohlásene objavil Samuel L. Jackson v kostýme Nicka Furyho z filmu Avengers (2012). Perníkový táta aj Avengers sa natáčali v rovnakom štúdiovom komplexe a Jackson sa chcel objaviť ako komparzista v reštaurácii, čo producenti dôrazne odmietli. (tarponko)

Dokonalý Spiderman (2012) (seriál)

  • V seriáli sa objavujú postavičky šéfredaktora J. Jonaha Jamesona a agenta S.H.I.E.L.D.u Phila Coulsona. Hlasy im prepožičali herci J.K. Simmons a Clark Gregg, ktorí si rovnaké postavy zahrali aj v hraných filmoch - Simmons v pavúčej trilógii Sama Raimiho a Gregg v produkciách Marvel Studios, konkrétne v Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011) a Avengers (2012). (Macejko)

Agenti S.H.I.E.L.D. - Duch (2016) (epizoda) (S04E01)

  • Prvá zmienka o modeloch LMD (Life Model Decoys) v Marvel Cinematic Universe bola vo filme Avengers (2012), kedy Tony Stark (Robert Downey Jr.) skúšal vyhnúť sa videohovoru s agentom Coulsonom (Clark Gregg) a tváril sa, že je LMD pre Tonyho Starka a deklamoval Starkove konzultačné hodiny. Nefungovalo to. (Pat.Ko)

Hawkeye - Hrdinům se vyhýbej (2021) (epizoda) (E01)

  • Zahrnutí Ant-Mana jako účastníka bojů z filmu Avengers (2012) je odkazem na to, že Hank Pym byl zakládajícím členem Avengers v komiksech. Zároveň byl původně naplánován sólo film pro Ant-Mana, který se měl odehrávat přibližně ve stejné době, jako filmy Iron Man (2008), Thor (2011) a potitulková scéna ve filmu Captain America: První Avenger (2011), nakonec z něj ale sešlo a byl natočen až později. (Kubaaa97)

Související novinky

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Taylor Swift míří do kin

Taylor Swift míří do kin

01.09.2023

…a bude to velký! Pakliže jste zatím nestihli letošní obří turné zpěvačky a globální superstar Taylor Swift, máme pro vás skvělou zprávu. Kromě faktu, že se Eras Tour stále nachází teprve v půlce a… (více)

Marvel řeší interní problémy

Marvel řeší interní problémy

21.03.2023

Nečekaný krok učinilo vedení studia Marvel, když de facto vyrazilo dlouholetou šéfku VFX oddělení Victorii Alonso. Ta ve studiu pracovala už od prvního Iron Mana a její zodpovědností v zásadě bylo… (více)

Jak Ryan Reynolds vydělal 7 miliard

Jak Ryan Reynolds vydělal 7 miliard

19.03.2023

Ryan Reynolds (Deadpool) je jednou z nejznámějších tváří dnešního Hollywoodu. Dobře mu jde ale také marketing a byznys, právě díky nim si totiž přišel na zdaleka nejvyšší výplatu v životě,… (více)

Reklama

Reklama