Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

Ba-jo odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, to je tak prosťoučké a pitomoučké...bohužel se dostavil ten nepříjemný pocit trapnosti, kdy jsem se jako divák styděl za to, co vidí na obrazovce...a tento pocit si asi dalším dílem uštědřit nehodlám...je mi těch herců, z nichž některé mám opravdu rád, docela líto...ale chápu, že peníze potřebují.... ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Ná pi pi pi...čo. Stačilo Prachařovi s Dolanským nasypat trochu zobání a už z nich máme dva Svatopluky Kuřátka z novodobého seriálu na jedno spláchnutí. Znáte to, ani kuře zadarmo nehrabe. Ovšem musí se uznat, že jak ty televize už pomalu nemají co po večerech vysílat, začalo se to podepisovat i na autorech těchto gastronomických utrejchů. Už se na tom ani škodolibě nepobavíte. U těchto seriálů pravidelně stahuji zvuk a z nudy se bavím, jak ti nemožní herci mluví najednou tiše, neb z jejich žvástů by nejeden divák začal pašovat v kloace ty nejlepší díly majora Zemana. Ze zoufalství tedy volám do ostatních televizí, jestli náhodou neplánují moc hezký, nejlépe do měsíce natočený seriál o jeřábnících, popelářích a bagristech. Z tohoto seriálu jsem nadšený, konečně někdo využívá kameru tím způsobem, že divákům ukazuje hospodu zevnitř. Tým režisérů nám nabídl jedinečný pohled do tajů kuchyně, v níž se vaří seriálová kvalita. Některé záběry byly opravdu hodně náročné na natočení. Třeba zabrat detailně metrákovou uklízečku v lokále, to dalo skutečně zabrat. Těším se, až dojde na nejnáročnější záběr celého seriálu. Hovno obalené scénářem k tomuto seriálu, padající z prdele scenáristovi přímo na kameru umístěnou pod řitním otvorem. A než k tomu dojde, zavolám Slepičkovi, jestli by nešel na Primu komentovat sport. A zajdu do lesa na kuřátka (druh hub). Třeba už rostou ohnivou rychlostí. U dnešních tvůrců seriálů je i nemožné možné. 0% ()

Reklama

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Já vubec netuším o co v tom seriálu jde?Děj to nemá žádný a když ano je tak povrchní že by to každý průměrný scénárista přepsal.Hudební podkres je otravný, barvy kulis jsou převážně bílé, že se dívám jestli si jěkdo nehrál s jasem, prostě nevěřím že tam někdo żije.Je to vycpávka mezi reklamními bloky na nic se to nehodí. ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl nejhorší a člověk hledající kulisu ke klidnému večeru se snad i příjemně zabavil. Postavy relativně koukatelné, teda až na Malvínu, ta co dělala se Suchošem, to byl děs. Ale ok... Staré dobré osazení v čele s Dolanským, Prachařem, Leichtovou, Babčákovou, Poláškem atd, bylo fajn.... po té co se přidávali další a další postavy, to začalo připomínat Ulici a vše šlo do kopru...Hlavně Staňková s Novákem ml.. teda byli brrrr.... Ale těch postav tam pak začalo být tolik, že to prostě ztratilo to původní "kouzlo"... Celkem víc jak 200 epizod je fakt ztráta času a abych byl upřímný, tak na "druhou půlku" už sem se ani nedíval....Je to tak asi jediný seriál (pokud nepočítám krátké období Ulice a Ordinace s přítelkyní) který sem přestal sledovat protože mě přestal bavit... 30% ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Zatím se na to dívám jen proto že mě zajímá do jak velkých dluhů se ještě dostanou a kdo z nich zabije Babčákovou. Po 10 díle, je mi jasné že z dluhů nevylezou ještě minimálně 29 dílů, takže se na to přestávám dívat pro nelogičnost děje. Už po prvních 3 dílech mi nebylo jasné chování postav - určitě bych si nenechal srát na hlavu - a navíc se mi zdá že se to neodehrává v ČR ale v nějakém jiném neexistujícím státě, protože takové lidi já osobně neznám a ani v mém okolí se nevyskytuje tolik imbecilů, idiotů a dementů, jako tady na čtverečný metr. Odpad nedám. Hodnotit nebudu. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • V maskérně se spotřebovalo cca 103 kusů laku na vlasy (51 litrů), 503 kusů tetování (Mike, Burák), 3 litry make-upu, 153 balení vlhčených ubrousků, 2 480 kusů vlásenek a sponek. (TheSlezy)
  • Scénář k jednomu dílu seriálu má 110 stránek textu. (M.B)
  • Průměrně se natočilo 35 088 klapek. (TheSlezy)

Reklama

Reklama