Reklama

Reklama

Ohnivý kuře

(seriál)
  • Česko Opilý kuře (neoficiální název) (více)
Česko, (2016–2018), 190 h 3 min (Minutáž: 15–63 min)

Hrají:

Jakub Prachař, Jan Dolanský, Kristýna Leichtová, Petr Štěpánek, Josef Polášek, Simona Babčáková, Michal Suchánek, Lenka Krobotová, Linda Rybová (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(204)

Obsahy(1)

Ohnivý kuře je seriál z gastronomického prostředí. Dvojice kamarádů – kuchaři Mike (Jakub Prachař) a Burák (Jan Dolanský) – se vydává do městečka Janovy Lázně, aby tu provozovala zděděnou hospodu. Táhne s sebou zátěž pobytu ve vězení a nařízený dohled probačního pracovníka. Na místě zjistí, že strýcova hospoda je ruina, v níž se rozhodně nedá vařit ani točit pivo. Navíc je tu hned přivítá konkurence. Nóbl hotel Grand, který chce pro sebe a svého syna získat snacha majitele, lidová hospoda U Slepičků, již vede praktická Manka s nepraktickým bratrem, a večerka asijského obchodníka a jeho krásné dcery. Zavedenou klientelu už má i cukrárna paličaté Kláry a její kamarádky. Aby Mike s Burákem mohli otevřít svou vlastní restauraci, musí nejdřív vydělat peníze. Jenže oni se kvůli své naivitě a neopatrnosti dostávají spíš do dluhů. V tu chvíli poznají, komu mohou věřit a kdo je pro ně skutečný nepřítel. (TV Prima)

(více)

Recenze (168)

Ba-jo odpad!

všechny recenze uživatele

Ach, to je tak prosťoučké a pitomoučké...bohužel se dostavil ten nepříjemný pocit trapnosti, kdy jsem se jako divák styděl za to, co vidí na obrazovce...a tento pocit si asi dalším dílem uštědřit nehodlám...je mi těch herců, z nichž některé mám opravdu rád, docela líto...ale chápu, že peníze potřebují.... ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl nejhorší a člověk hledající kulisu ke klidnému večeru se snad i příjemně zabavil. Postavy relativně koukatelné, teda až na Malvínu, ta co dělala se Suchošem, to byl děs. Ale ok... Staré dobré osazení v čele s Dolanským, Prachařem, Leichtovou, Babčákovou, Poláškem atd, bylo fajn.... po té co se přidávali další a další postavy, to začalo připomínat Ulici a vše šlo do kopru...Hlavně Staňková s Novákem ml.. teda byli brrrr.... Ale těch postav tam pak začalo být tolik, že to prostě ztratilo to původní "kouzlo"... Celkem víc jak 200 epizod je fakt ztráta času a abych byl upřímný, tak na "druhou půlku" už sem se ani nedíval....Je to tak asi jediný seriál (pokud nepočítám krátké období Ulice a Ordinace s přítelkyní) který sem přestal sledovat protože mě přestal bavit... 30% ()

Reklama

randalll odpad!

všechny recenze uživatele

Stačila mi půlka prvního dílu. Děkuji, nechci ! Nemohu reagovat jinak než ODPADEM. Mám nápad, spojte tohleto s Ordinací, Ulicí, Gymplem, Cestama, Vinařema a nevím čím ještě, tyhlety kýče promíchejte, operte, odstřeďte a spojte v jeden jediný seriál, který se bude vysílat o půl páté ráno. Já se totiž v tu dobu chystám do práce a budu litovat, jak je škoda, že se nemohu koukat ... ()

bohhous22 odpad!

všechny recenze uživatele

Kže Štrásovka a spol. jedou na rekordní počet dílů,že snad i Tak jde čas přiráží prdel ke zdi,aby snad....nebyl smrad.....a my všichni příznivci Televizních Novin víme,že výše zmíněný životní příbeh nás všech(a všech ulic v dohledu),že po 3tisícím dílu vítáme víkend a s ním vstřebáváme,co se na štrííítuuuu odplayilo.Spálenej rorejs má sympatickejch 80 dílů,čimžpádem nekompromisně útočí na stupně vítězů,který nemaj obdoby,smysl či začátek bo konec. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Klidně by to mohl být nezávadný komediální seriál. Jan Dolanský a Jakub Prachař (ten ovšem ne vždycky) jsou správně sympatičtí, Kristýna Leichtová je prostě nádherná, Lucie Polišenská, Michal Suchánek a Linda Rybová jsou příjemným komediálním zpestřením.... To jsou celkem v pohodě ingredience, ne? Jo, jenže to by někdo (scénárista, režisér, TV Prima nebo tak někdo) nesměl být idiot. Tisíc záporných postav, které se chovají jako ty nejhorší karikatury zločinců a podvodníků, šílené dějové zvraty, neustálé tlačení na pilu dramatu, pitomost vedle pitomosti. Těžko říct, koho to napadlo, nicméně je to pitomost. A taky škoda. Kdyby to opravdu byla komedie, klidně by se na to dalo koukat. Talentovaných herců je tu spousta. ()

Galerie (3 841)

Zajímavosti (34)

  • Průměrně se natočilo 35 088 klapek. (TheSlezy)
  • Jeden díl/scénář se skládal z cca 43 obrazů (průměrně 110 stránek textu = 11 700 slov). (TheSlezy)
  • Každý natáčecí den trvá 12 hodin. (M.B)

Reklama

Reklama