Reklama

Reklama

Tři mušketýři: Milady

  • Francie Les Trois Mousquetaires : Milady (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Francie se zmítá v hlubokém rozvratu. Je vyhlášena válka. D'Artagnan a věrní mušketýři jsou poslední hradbou před chaosem. Osud je však nečekaně vtáhne do rozsáhlého spiknutí. D'Artagnanova láska Constance je unesena. Při zoufalé snaze zachránit ji, je mladý mušketýr nucen spojit své síly se záhadnou Milady de Winter. Ale dlouho skrývané tajemství, které se vynoří z minulosti, rozbíjí pevná spojenectví. Mušketýry čeká strašlivá volba: jestli chtějí dokončit svou misi a zachránit Francii, budou muset obětovat ty, které milují… (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (100)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Dvojka, ktorá je kvalitatívne na úrovni jednotky. Som veľmi rád, že vznikla táto séria a približuje klasiku v modernom šate. Opäť jednozáberové bojovky, tento krát aj veľká bitka o pevnosť. Boli ale inak rozmiestnené, divák môže mať pocit, že ich je menej a viac sa nedí. Neni to pravda. Príbeh skvelý, posúva sa to, postavy sa vyvíjajú a dozvedáme sa zase veľa nového. Zvraty v závere a straty postáv sú presne to, prečo chceme aj trojku. 4 z 5 (Kino Mladosť) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zbrusu nové zpracování Tří mušketýrů jsem si dal jen proto, že se ke mně dostal první díl a že jsem (přiznávám) někde četl, jak ďábelsky svůdná tady Eva Green zase pro jednou je. Pravda, ona to má holt v sobě. Zbytek pokulhává. Příběhové linky tolik nevyniknou, tempo nestrhne. Postav s různými motivy je opět dost, přitom samotných mušketýrů si vlastně moc neužijeme. Na plátně se sice pořád něco děje, ale není to extra nápadité, zábavné nebo napínavé. Platí to, co minule, tedy že je to (po technické stránce) znovu výborně natočené a s velmi dobrou výpravou, znovu protkané dramatickými zápletkami a lidskými osudy, ale stejně jako napoprvé jsem se do toho neponořil tak, jak bych chtěl nebo jak by si tvůrci asi přáli. Prostě fajn historické dobrodružství, ovšem bez emocí, sympatií nebo vícero vyloženě zapamatovatelných momentů. ()

Reklama

kajas 

všechny recenze uživatele

Na tohle pokračování jsem se těšila jako malá asi tak půl roku, protože D´Artagnan mi totálně vyrazil dech. V mocenských intrikách a nepřátelích krále i mušketýrů jsem se sice trochu ztrácela a závěrečná scéna je vzhledem k nízké pravděpodobnosti vzniku třetího dílu docela kontraproduktivní, nic to ale nemění na tom, že se pořád jedná o jeden z nejnapínavějších a nejkvalitnějších dobrodružných filmů za poslední desetiletí. A i když jsem Dumasovu klasiku zatím ještě nečetla, tahle dvojice filmů je zdaleka tou nejlepší adaptací. ()

FrankSusta 

všechny recenze uživatele

Od jedničky se to vůbec neposunulo a já nemůžu být víc než spokojený. Velkolepost, výrazný rozpočet, nápaditost, ale s úctou, herecké obsazení. To vše tu je stále naprosto skvělé a já opravdu nevím, který z těchto dvou filmů je lepší. Oni jsou totiž naprosto identické, jako kdybyste sledovali jeden a ten samý film. A jelikož jedničku mám rád, vidět tohle v kině byla radost. Jinak, Eva Green coby Milady konečně výrazněji zazářila (a střihla si pomalu stejnou (sexy) roli jako v 300:) a donutila mě zapřemýšlet, proč by se tenhle příběh nemohl odehrávat v době německé školy šermu (protože by neuzvedla meč, kordy jsou v pohodě). Jinak co víc říct? Jenom ten konec mě docela naštval, to je tak vše. Je to paráda. 8/10 Více ZDE: ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(38/2024) / Rovno píšem dvojrecenziu, keďže som pozeral obidva, a teda presnejšie povedané, zatiaľ dva diely nových mušketierov. Tak ako ma bavil prvý diel, druhý bol podľa mňa slabší, viac ukecaný a viac chaotický. Prvý diel ale teda veľké prekvapenie od frantíkov, svieža, vtipná a štýlová zábava. Samozrejme Vincent Cassel je presne taký dobrý ako by som čakal. Bohužiaľ druhý diel oveľa viac ukecaný, proste sa z toho vytratila tá ľahkosť. Ale remeslo stále nadpriemerné. (6/10) ()

Galerie (70)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Martin Bourboulon zmenil kolorimetriu oproti prvému filmu aj na základe diváckych recenzií: "Musím priznať, že sme zohľadnili názory divákov. Po prvom filme sme sa rozhodli ponúknuť svetlejšiu, jasnejšiu a lesklejšiu farebnosť. Chceli sme viac hrať s kontrastmi. V D'Artagnanovi bol obraz trochu stiesnený. Druhá časť mala byť jasnejšia." (Arsenal83)
  • Henri de Talleyrand-Périgord, gróf z Chalais (Patrick Mille), určite existoval a v roku 1626 naozaj zorganizoval sprisahanie proti Richelieuovi (Eric Ruf). V Dumasovom románe sa však tento príbeh nepopisuje a navyše v roku 1627, kedy sa dej film odohráva, bolo už po jeho poprave, kedy ho odpravili až 29. úderom sekery (sťatý bol 19.8.1626). (Arsenal83)
  • V Nemecku prvý film D'Artagnan (2023) tak tvrdo prepadol, že miestny distribútor Constantin zrušil uvedenie tohto filmu v kinách a šiel rovno na video. (Arsenal83)

Související novinky

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

24.02.2024

V pátek 23. února 2024 proběhl v pařížské koncertní síni Olympia slavnostní ceremoniál 49. ročníku předávání cen francouzské Akademie filmových umění a technik (Académie des Arts et Techniques du… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama