Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 4

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (344)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm... adapatace bojovky kterou jsem vlastně nikdy pořádně nehrál... No dopadlo to rozhodně líp než např Teken, ale na život a na smrt od toho jako fakt nečekejte. Spíš si užijte pěkný sexy kopající kočice a nemyslete raději na to, že by tu možná mohlo být něco co by aspoň vzdáleně připomínalo jakýsi příběh. souboje zrovna dvakrát moc drsný nejsou, po stránce choreografie to docela ujde. Vlastně když se to tak vezme, tak je to vlastně takový bojový film pro děti. Nicméně mohlo to dopadnout i o dost hůř. Takhle se jedná o čistý průměr.50% ()

tombac 

všechny recenze uživatele

DOA je film přiblblý, sexistický, choreograficky pochybný a s korunou v podobě okatě počítačových triků. Přesto mě filmová předělávka konzolové mlátičky od Tecma bavila úplně stejně jako Andersonův Mortal Kombat. Už herní předloha klade silný důraz na spoře oděné bojovnice, což se filmové adaptaci povedlo přenést na obrázovku vskutku parádně. K šípku s hereckými výkony, když dámy efektně kroutí zadky, vystřelují ztepilé nožky a jinak všemožně ukazují dokonalá těla! A nevadí, že před filmem absolvovaly na tatami maximálně rychlokurs a tělesné schránky evidentně trápily především v posilovně. Radost na ně pohledět! Asijský patriotismus šel u mě na hodinu do háje a místo princezny jsem hltal výstupy tria šmrncovních blondýn, především mé favoritky Heleny. Sodoma Gomora!?? Ale houby, to je DOA! ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Britalntní a neuvěřitelně zábavný film od první do poslední vteřiny. Absolutně bezchybně načrtnutý videoherní svět, dokonalé charaktery, výborné prostředí a maximálně využitá příběhové linie. A to vše je ještě jako bonus zabaleno v neskutečně sexy hávu. Kdyby mi podobným způsobem zadaptovali Tekkena, vůbec bych se nezlobil. ()

666teen

všechny recenze uživatele

Charlie´s Combat nebo Mortal Angels? Nevím, věru si netroufám tohle dílo hodnotit. Střízlivým okem to vypadá na spodní patro kontejneru se zbytky po kyretáži. Svrab a utrpení. Ovšem dokážu si představit situaci kolem druhé hodiny ranní, kdy se změněným stavem vědomí po požití ušlechtilých travin, budu u tohoto výplodu juchat blahem. Pokud najdu přehrávač. No, doufám, že ne. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat 2006. Víc holek, víc akce, víc postav (ač ne tak působivých), docela stylový souboje, prakticky stejná zápletka, žádná krev, dost jemná míra násilí, sem tam nějaký ten akční pohled do dámského rozkroku. Je to dobrý, ale podruhý už vidět nechci. (screeny) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)

Reklama

Reklama