Reklama

Reklama

Cestovatel

(seriál)
USA, 2007, 9 h 1 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Kevin Falls

Hrají:

Kevin McKidd, Gretchen Egolf, Moon Bloodgood, Brian Howe, Reed Diamond, Tom Everett, Lisa Sheridan, Paul Schulze, Matthew Humphreys, Jos Viramontes (více)
(další profese)

Epizody(13)

Dan má zvláštní schopnost. Může cestovat v čase a měnit tak minulost a tím udělat změny v budoucnosti. Při jedné ze svých cest narazí na svou přítelkyni, která by měla být již delší dobu nezvěstná po letecké havárii a vypadá to, že má stejnou schopnost jako on. (oficiální text distributora)

Recenze uživatele piserius k tomuto seriálu (1)

Cestovatel (2007) 

Musím uznat, že začátek byl hodně zvláštní, ale poté, jak je člověk vtahován do celkového příběhu, se nejde od obrazovky odtrhnout a po skončení dílu si musíte zaručeně myslet, co asi bude v další epizodě? Jak to vůbec dopadne? Je pravda, že byl jeden díl, kdy jsem si říkal, že další už nechci vidět, ale naštěstí jsem se díval dál a vůbec jsem nelitoval. Obzvlášť poslední 4 díly jsou perfektní a je škoda, že se prozatím neplánuje další série, ale co my víme, třeba se jednou dočkáme a pokud bude pokračovat tam, kde první skončila, tak se máme na co těšit. ()

Reklama

Reklama