Reklama

Reklama

Za svitu měsíce

(seriál)
  • USA Moonlight
USA, (2007–2008), 11 h 32 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Alex O'Loughlin, Sophia Myles, Jason Dohring, Brian White, Shannyn Sossamon, Jacob Vargas, Holly Valance, Rudolf Martin, Tami Roman, Jordan Belfi, David Blue (více)
(další profese)

Epizody(16)

Každé soukromé očko zná mnohá tajemství ostatních lidí. Losangeleský soukromý detektiv Mick St. John (Alex O'Loughlin) má také co skrývat. Je totiž upír a jeho život komplikuje přátelství s nemrtvým finančním magnátem (Jason Dohring), vzpomínky na neodolatelnou bývalou manželku (Shannyn Sossamon), která z Micka udělala upíra a také vztah s lidskou dívkou (Sophia Myles). Mick dobře ví, jak obtížné a nebezpečné může být citové pouto mezi upírem a člověkem.
Edice obsahuje 16 epizod na čtyřech discích a seriál získal cenu People´s Choice Award jako TV drama roku 2008. Skvělá zábava pro všechny fanoušky stylových a napínavých upířích příběhů. (Magic Box)

(více)

Recenze (102)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

originalni, zabavny a poutavy serial se sympatickymi postavami, ktere jsem bohuzel zacala opravdu milovat az na konci (napriklad upir nerd byl super, se zbytkem mohli vytvorit nejaky upirsky tym :D). — hned jsem si na tom vytvorila zavislost; v letech 2005-2010 proste umeli natacet serialy (mentalista, skins, merlin,..). — je hodne velka skoda, ze to takhle rychle ukoncili :( jinak uzasny!!! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase sleduju solidní seriál, u kterého přemýšlím i o pěti hvězdičkách, jenže postupem času ze mě nadšení mírně opadává. Tak nějak mi příjde, že hlavní kostra příběhu se nikam neposouvá, a jestli jo, tak příšerně pomalu. Další je fakt, co se bude dít dál. Jenže je to seriál, který podle mě rozhodně zaujme na první pohled. Nápaditý, originální, jenže neskutečně utahaný. Ze začátku jsem se příjemně bavil, ale ten pocit jsem tak v půlce seriálu prostě měl a je to docela škoda. SERIÁL ZRUŠEN po první sérii (16 dílů) (8/10) ()

Reklama

burina 

všechny recenze uživatele

Parádny seriál. Upíri tu nie sú nijak idealizovaní, ani zatracovaní, jednoducho sú to bytosti s podobnými chybami ako my. Navyše seriál neskutočne baví v oboch rovinách. Či už sa jedná o tú kriminálnu(prepracované prípady) alebo romantickú(momentálne mi nenapadá veľa TV párov s takouto CHÉMIOU). Ako už bolo spomenuté, veľká škoda, že bol zrušený pred Sajrajt mániou, mohol sa dožiť viacej sérii. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Docela povedený pokus o seriál o upírech. Atmosféra je správně temná, má to výbornej soundtrack, Alex O´Loughlin má charizma i potřebný hlášky a celkově je to velmi dobře zahraný. Díly mají ale bohužel kolísavou tendenci. Jeden díl je fakt nářez a není mu skoro nic vytknout, ten druhý je zase velká nuda a věci načrtnuté minule se nedořeší. A některé věci a dějové linie se vlastně nedořeší vůbec, protože seriál už je nejspíš u ledu a závěrečný díl byl takovej divnej. Nápad to byl zkrátka slušnej, jenom to celý působí tak nějak nedodělaně.70% ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Chytře a netradičně namixovaný žánrový (upírský) seriál, který má pro mě neskutečné kouzlo. Hlavní plus vidím v tom, že mě žádná postava nelezla na nervy, což se občas u podobných dílek stává. Pro mě je hlavní hrdina kladný tak akorát, žádný přeslazený chlapeček, ale muž, který se snaží žít s tím, co ho potkalo. Mám pár oblíbených dílů, ale i jako celek vše funguje výborně. Škoda, že vše skončilo tak náhle. Jedna série je na takto povedeně rozjetý seriál opravdu málo. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (16)

  • Dle původní koncepce měli mít upíři jakési "tepelné senzory". Jinými slovy, měli umět rozeznávat živé a neživé pomocí vydávaného tepla. (Barrymore)

Reklama

Reklama