Reklama

Reklama

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

ladko 

všechny recenze uživatele

Slabý pokus o paródiu, ktorá síce ma pár zábavných momentov(“Take it all bitch!”; spiderman kiss), ale prevažujú trápne, pri ktorých sa chytáte za hlavu. Celkovo sa nebolo skoro vôbec na čom smiať(o nejakom väčšom zasmiatí nemôže byť ani reč) a tak sa mi zdá, že časy vtipných paródii sú už dávno preč(naposledy sa mi ešte ako tak páčilo Scary movie 4), ale tých ultratrápnych je čím ďalej, tým viac(Epic movie, Date movie...). Škoda. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mezi průměrné parodie "Suprhrdina" zapadne naprosto v pohodě. Střídá nevtipné gagy s vtipnějšími, ale ani jeden z gagů není vrcholně "super", jak avizuje český distribuční název. Herecké obsazení je na tak průměrný scénář snad až příliš elitní. Jednou se tato parodie vidět určitě dá, ale škoda, že nápaditost si tentokrát vzala dovolenou. I u této parodie platí, že čím více máte nakoukáno divácky úspěšných filmů, tím více se budete bavit. 60% ()

Reklama

Eawy 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, keď som si po prvýkrát pozerala hodnotenie tohto filmu, očakávala som niečo horšie.No, na moje vlastné prekvapenie, som sa celkom bavila. Neobsahovalo, to príliš veľa primitívnych vtipov, ktoré ani nie sú vtipné. Celkom sa to dalo pozerať, aj na tie herecké výkony. Najlepšie z celého filmu boli tie titulky. Keby boli iba ony, a nebolo by ďalej pokračovanie dala by som asi 5 hviezdičiek. No, pokračovanie bolo takže iba 50%. Ale ten úvod ma dostal... ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že těch pět povedených vtipů ocení pouze anglofonní publikum, tudíž si zbytek diváků musí vystačit s klasickým arzenálem současným parodií - neexistující děj a více či méně trapné scénky těžící ze všeho, co je zrovna po ruce (tentokrát scénář Spider-Mana). Body k dobru za Leslieho Nielsena a jistou nekorektnost (niť nezůstane suchá na nikom od důchodců, přes Toma Cruise až k tělesně postiženým). P.S. Není to zdaleka tak hrozné jako Meet the Spartans. 50% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Suprparodie, která naprosto úžasně ubíhá a pokaždé dokonale rozkmitá mé koutky úst. Je supr, že tu nejsou žádná hluchá místa, každou chvíli se tu něco děje a bez žádných trapných chvilek. Rozhodně jedna z nejlepších parodií, která kdy byla natočena. Když si chcete zlepšit náladu, tak tohle je jasná volba. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film bol propagovaný na programe Nickelodeon, čo je mätúce, pretože tento program sleduje oveľa mladšie publikum. S najväčšou pravdepodobnosťou cieľom bolo získať financie pre Drakea Bella, ktorý v tom čase hral v populárnom sitcome Drake & Josh (2004), ktorý sa vysielal na programe Nickelodeon. (Pat.Ko)
  • Drake Bell, ktorý v tomto filme Spider-Mana paroduje, mu o niekoľko rokov neskôr prepožičal svoj hlas v animovanom seriáli Ultimate Spider-Man (od r. 2011). (Macejko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama