Reklama

Reklama

Sex ve městě 2

Trailer 2
USA, 2010, 140 min

Obsahy(1)

Čtyři přítelkyně na život a na smrt, Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda, mají i po dvou letech své problémy. Carrie je rozmrzelá z toho, že se svým vysněným partnerem zabředla do stereotypního manželství. Charlotte přesvědčuje své kamarádky, že je šťastná, jim ovšem neujde, že ji dvě malé dcerky připravily o veškerou energii. Situaci jí neulehčuje ani nová chůva, po které pokukuje manžel Harry. Miranda se cítí nedoceněná v práci, kde se po ní neustále vozí nový šéf. Samantha se snaží díky všemožným hormonálním přípravkům potlačit blížící se menopauzu, což se jí daří. A proto se v dobré náladě vydává na premiéru filmu svého bývalého milence, kde se seznámí se šejkem Khalidem. Ten ji pozve do svého hotelu v Abu Dhabi. Pozvání s nadšením přijímá, ovšem pod podmínkou, že s sebou vezme své nejlepší kamarádky. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha se ocitají v kouzelném světě, kde je Khalid zahrnuje péčí a luxusem. (TV Nova)

(více)

Recenze (518)

PEZ 

všechny recenze uživatele

Foooha, velky pruser. S mladostou odisla veskera nadsazka, lahkost, myslienka, nejake posolstvo. Ostala do oci bijuca povrchnost a pachtivost po materialnych statkoch. Najviac zamrzi prave tato premena nasich 4 hrdiniek na povrchne "pipenky" v strednom veku, ktore sa medzisebou pretekaju, ktora ma lepsie manzelstvo, alebo kabelku alebo...az sa mi nechce verit, ze scenar a reziu mal na starosti ten isty Michael Patrick King! A to este nespominam, ze sa de facto cely film odohrava akoze v Abu Dabi (natacane v Maroku!), New York sa objavi iba v uvode a na zaver. Ked tak nad tym rozmyslam, tento film nema okrem hlavnych postav so serialom vlastne nic spolocne. Davam 3* len so zhovievavosti (ako velky fanusik serialu), kvoli uvodnej a zaverecne scenke s "bozskym" a vsuvke s Aidanom. 140-minutove sklamanie. Ked vidim krivku kvality, nech tu trojku radsej ani netocia. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jo, uznávám... oproti seriálu a prvnímu filmu je to dost sešup dolů. Ale znáte to... s kámoškama jsou i ty nejhorší párty fajn. ;) ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jednotka fan service kde sa fanynky dočkali vytúženej svadby, dvojka je už len nepokrytá snaha vyťahať z nich ešte nejaké chechtáky navyše, aj keď nie je o čom točiť.  Z Pána Veľkého (pardon, Božského) tu kreatívny scenáristi spravili lenivého domaseda, čo mi k jeho charakteru nijakovsky nepasuje. To len preto, aby tu predsa bolo nejaké vzťahové dusno. Hlavné hrdinky ale aj tak väčšinu filmu strávia v Dubaji, kam si z akéhosi pochybného popudu pozval arabský šejk Samanthu a ona tam so sebou dotiahne celý svoj kŕdeľ. Tu ako by im náhle odumrel mozog a sú schopné len híkať nad luxusom, ktorým sú obklopené. Toto majú byť tie sebavedomé emancipované ženské? Hlavne, že si potom v karaoke bare zaspievajú “I am woman” a všetci sa z toho môžu zblázniť. Dej nula bodov, len nejaké vyfabulované náhody typy “aha, tu na arabskom trhu som stretla svoju dávnu lásku, no nie je to šialené?”, aby mali byť hrdinky z čoho rozorvané. Na konci, keď dôjde na odhadzovanie buriek mi už bolo regulérne trápne. 3-/10 ()

Bludicka.Julie 

všechny recenze uživatele

První polovinu filmu jsem byla opravdu rozhořčená, nuda, všechno sladký...vůbec to nebylo to, na co jsem po celé ty roky zvyklá. Modlila jsem se, ať se to nějak zlomí a naštěstí to přišlo. Scénu s karaoke bych brala jako ten zásadní mezník a od té chvíle to začal být starý dobrý sex! Zase to byly mý holky, zase jsem měla stejné myšlenky jako Carrie a zase jsem si říkala, bože, chci být jako Samantha!:) A ty chlapi tam, to bylo pokoukáníčko!:) Uvědomuju si, že to možná nebylo úplně na 4*, ale já jim prostě míň dát nemůžu, nejde to, vždyť s nima žiju tak dlouho! ()

kikikrikri 

všechny recenze uživatele

Ježiš to bylo debilní, 140 minut o tom jak...no vlastně o ničem. Mě ty herečky připadaly jako totální amatérky, o hereckém výkonu se opravdu nedá mluvit....Nejvíc mě dostalo, jak si arabky sundaly černý pláště a pod nima měly novou kolekci.... 1/10 ()

smack odpad!

všechny recenze uživatele

Obávám se, že největší podíl na konečném rozpočtu filmu měla spotřeba líčidel a podobným serepetiček. ()

divjak 

všechny recenze uživatele

Dostala som presne to, čo som čakala a ani ich výlet mi nevadil - je fakt že v Yorku to má svoj šmrnc, ale krásne oblečenie a vtipné scény, žiariacie ženy a trocha drámy nechýbala ani v Abú. ()

Petula009 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem se na tenhle film docela těšila.Carrie a spol. mám více než ráda a nedradily mě ani špatné komentáře a odpady.Film vlastně nic nového nepřinesl.Skoro dvě hodiny a půl čučet a slintat nad luxusem, který nemůžem mít a rádoby nakousnut ženský problém Středního východu.A víte co?Budme přející a dopřejmě jim zasloužený odchod. ()

Moly 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání z nechutného plýtvání penězi, časem a potenciálem. Ten Sex ve městě bezesporu měl (o tom, zda má, by se nyní již dalo pochybovat). Jakožto divačka seriálu jsem znechucená tímhle odpadem, který s původní tvorbou nemá, mimo hlavních představitelek a velmi plytce načrtnutých charakterů, de facto nic společného. To, co seriál dělal seriálem a přitáhl si svoje fanoušky, je zde obdobně jako Carrie Bradshaw v "ději" "filmu" jen tupě zkarikováno. Jak jinak si vysvětlit dvě hodiny scénáristické, naprosto nefunkční a absolutně zbytečné vaty, prokládané převlékáním se hereček a suchých, hrubých narážek na to, co kdysi byl humor, ale dnes lze pokládat pouhopouze za vyčpělé tlachy čtyř obstarožních a nepřitažlivých slepic. Nemluvě o opravdu hloupoučkém vyobrazení "nového" Středního Východu. Film, který nikdy neměl vzniknout a za jehož náklady se mohlo uskutečnit mnoho záslužnějších a zajímavějších projektů. (Ptáte-li se, za co je ta jedna hvězdička, tak za prvních dvacet minut filmu. Ta gay svatba docela pobavila, ne, že ne. Ačkoliv je spíše nelogická, pár dobrých vtipů padlo. Za vlast.) ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Donekonečna natahované výmysly filmových týmů, které již nemají znuděnému americkému konzumentu co vnutit, navíc s pokrytecky lákavými podtituly, které slibují čumendu a přitom uvidíte akorát tak nahatou chlupatou nohu zahradníka. Mám rád, když se věci nazývají pravými jmény, zde z úst přesnaživých stárnoucích přechodnic uslyšíte kulomet emancipovaných zmatených blábolů, kterým rozumí opravdu jen stejnou inteligencí oplývající VIP. Nikomu své názory nenutím, ale nikdo mi nevymluví, že tyhle vykonstruované pseudoproblémy americké střední třídy Vám v hlavě zanechají tak akorát sračku a když se Vás po pěti minutách někdo zeptá, oč tady šlo, tak nebudete vědět, co jste právě viděli. Tak, a to jste v tento okamžik tak akorát zralí na další díl, mají to vymyšlené dobře. Neskutečné vaření vody. ()

Mockrosh odpad!

všechny recenze uživatele

Po první půlhodině jsem byl přesvědčený, že filmu dám tak jeden až dva body za vtipnost. Protože toto scénáristé opravdu nemohli myslet vážně a musí si dělat z diváků nemístnou srandu. Po další půlhodině jsem přišel na to, že začíná jít do tuhého, páč ve mě začal hlodat červ pochybností - aha, toto asi fakt mysleli vážně! A po další půlhodině jsem se obrátil k nebesům a modlil se, aby film skončil - bohužel se tam stalo až za další hodinu po první modlitbě. Dialogy na úrovni Bravíčka a scény viditělně točené v ateliérech udělaly z tohoto film jeden z nejhorších kousků, které jsem za poslední rok shlédl. Howgh. ()

fool-mood 

všechny recenze uživatele

Po první polovině jsem doufala, že už bude konec. Měla jsem pocit, že takhle nudnou druhou půlku nezvládnu. Kupodivu se vše vystříbřilo a tak sequel Sexu ve městě dosahuje téměř tří hvězd. Nevím, jestli to bylo tím, že už jsem tzv. 'vypadla' ze seriálu 'vypadla', nebo zda byl kus filmu tak slabý. Každopádně při titulkách jsem měla pocit, že jsem zase dostala kousek Carrie, tak jako dřív. ()

Oonika 

všechny recenze uživatele

V první řadě si myslím, že tohle je film fakt jen pro holky. A dál taky, že Sarah už občas vypadá staře, ale pořád umí být zatraceně sexy. Takže ať si říká kdo chce, co chce, mně se to líbilo. A když kvůli ničemu jinému, tak aspoň kvůli těm všem šatům, botám a chlapům. Ne, že bych byla typ, co tohle chce a potřebuje... Ale občas... občas o tom sní každá :) ()

haroska 

všechny recenze uživatele

Když srovnám se seriálem a prvním filmem méně vtipu,méně sexu,méně Božského,méně vztahových problémů,méně prostě,bohužel,úplně všeho. ()

Brinkley odpad!

všechny recenze uživatele

Když běžel seriál poprvé, s nadšením jsem jej sledovala až do konce. U prvního filmu jsem útrpně čekala na konec - po vtipných glosách z oblasti sexu či vztahů ani památka, zbyl jen velmi chabý předvídatelný děj. Dvojka zašla ještě dále; i přes moji sebevětší snahu ten žvást dokoukat, jsem to po zhruba půl hodině vzdala. Mít po ruce pilulky s testosteronem, sezobu jich celou lahvičku v zoufalé snaze oddálit status degenerující slepice. ()

Reklama

Reklama