Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

venca163 

všechny recenze uživatele

A přichází čas na zprávy, Vítku, co tu máme? - Ahoj Tomáši, hned se na to podíváme. Chviličku ztrpení, už na tom pracuju. Táák, jen co se mi načte seznam.cz. Momentík. Ano. Jo, takže na Strakonický se dneska stala obrovská bouračka. Moment, podívame se na podrobnosti...teď to nějak vypadlo. Ne, dobrý, jsem tam. Ne počkat. Nějak to nefunguje. Momentík. (30%) ()

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Za starých časů, po čerstvém startu televize Nova, jsem se na to koukal každý den, než jsem šel do školy. Samozřejmě mě nejvíce chytlo období, kdy předělávaly znělky a grafiku. Hodně se mi líbilo vajíčko, které urazilo dlouhou cestu, než se dostalo na pružinový držáček. Něco podobného mám i doma. Ale spíše mi šlo taky o to, jestli se v jednom kuse dokážu dívat na jeden a ten samý pořad. Několikrát, když jsem byl nemocný, jsem to dokázal. ()

Reklama

wafc 

všechny recenze uživatele

"Dal bych si snídani hovno, děkuji." "Víte, máme pro vás speciální nabídku prvotřídní sračky. Její výhody vám jsou jistě známé, ale nedá mi nezmínit mazlavost a krkem dokonalá procednost." "Interesantní, kde mi na plato naservírují tuto delikatézu?" "Na Nově, pičo"... Takže ne, s tímto pořádhem se snídat nedá. Hvězdu dávam každému z Tomášů, kteři jsou prostě výborní. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Takhle začíná můj pracovní den, směnu mám od 6, takže v práci přepnu na novu a podívám se třikrát na ty samé hosty, na ty samé zprávy a vím, že až to skončí, tak je čtvrtina směny za mnou. Nejlepší jsou samozřejmě pohádky. Pepek námořník, Jen počkej zajíci atd. Občas nějakej klip, či nějaká návštěva je fajn, ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Hodnotit takovéto pořady se snad ani nedá. Přesto to několik set odvážných mužů a žen (včetně mě),zkusilo a za to jim dávám řád Zlaté Šunky. Jo,a ještě to moje hodnocení,no tenkrát v pravěku,to byla nenáročná audiovisuální kulisa. Nic víc,nic míň. V porovnání toho,co nova produkuje dnes,to byl majstrštyk,haha!!! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno