Reklama

Reklama

Snídaně

(pořad)
  • Česko Snídaně s Novou
Publicistický / Talk-show
Česko, 1994, 181 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Johan Mádr (moderátor), Ondřej Havel (moderátor), Milan Peroutka ml. (moderátor), Nikola Čechová (moderátor), Kristina Kloubková (moderátor) (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Snídaně s Novou je televizní pořad TV Nova, Snídaně je vysílaná od počátku vysílání TV Nova. Snídaně se vysílá každý všední den od 5:55 do 9:00, dříve byla vysílaná již od 5:00. Během ranního vysílání probíhají rozhovory, každou půlhodinu se vysílá zpravodajský blok, po něm přehled tisku a dopravní servis. Před sedmou hodinou se vysílá Pohádka pro děti doprovázená soutěží o hračky. Kromě moderátorů do vysílání zasahují i moderátoři u internetu. Nechybí informace o počasí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (219)

Raimok 

všechny recenze uživatele

Obzvlášť na střední jsem si bez Snídaně s Novou nedokázal představit ráno před odchodem do školy. Nebylo to vždycky nejkvalitnější a dívat se každou půlhodinu na stejny zprávy taky nebylo nic moc, ale jinak si stěžovat nemůžu. Možná jenom, že když uváděla Dolinová, okamžitě jsem vypínal televizi... Teď už většinou odcházím dřív než Snídaně začne. 32 % ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jako velmi velmi mladý jsem se u toho probouzel, snídal, oblékal a dělal hromadu dalších, obvyklých ranních činností;-). Tady nemá být přítomno žádné umění, ale jen prostá zábava na probuzení s trochou informací, zajímavými tématy, slušnými moderátory a univerzálností (pokrytí věkové kategorie 7-50?). Hlavně sem nezapomeňte připsat, jak je Dobré ráno na ČT o mnoho lepší... ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Takhle začíná můj pracovní den, směnu mám od 6, takže v práci přepnu na novu a podívám se třikrát na ty samé hosty, na ty samé zprávy a vím, že až to skončí, tak je čtvrtina směny za mnou. Nejlepší jsou samozřejmě pohádky. Pepek námořník, Jen počkej zajíci atd. Občas nějakej klip, či nějaká návštěva je fajn, ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Pro pracující a studující se pořad hodí pro zjištění přesného času a nadcházejícího počasí.. A když třeba zůstanu doma, tak mám aspoň po ránu na co koukat :) Bývají tam často zajímaví hosté (tím nemyslím ty celebrity z nováckých pořadů, ty by si tvůrci mohli odpustit) a občas i nějaká ta ucházející písnička.. Zprávy se sice opakují pořád dokola jako přes kopírák, ale to je spíš jen detail :D ()

RedHot 

všechny recenze uživatele

Naskytla se mi skvělá příležitost hodnotit Snídani s Novou velmi zapáleně, jelikož jsem jednou byl v pořadu hostem. Přijel jsem brzy ráno do hlavního města, vyzvedl si mě šofér v černém, nablýskaném Superbu, na místě mě všichni srdečně zdravili, dostal jsem báječnou snídani, kávu, džus a on air šlo s příjemnými moderátory všechno jako po másle. A to jsem byl blbej čtrnáctiletej spratek, kterému se jakýmsi zázrakem povedlo zvítězit v nějaké nevýznamné recitační soutěži. Zážitek na celý život. --- Snídaně s Novou je pořadem, který plní své poslání na jedničku - zpříjemní vám oblékání, rozjasní šedivou obrazovku strojeným úsměvem moderátora a dá vám tu úžasnou možnost zavolat si do studia za peněžitou odměnu. Co chtít víc, vy neduživí ochrapové a škarohlídi?! ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Za dvacet let se ve Snídani s Novou vystřídalo 40 tisíc hostů. (M.B)
  • Od 5. září 2022 se pořad vysílal ze zbrusu nového studia a také s názvem, ve kterém už chyběl dovětek „s Novou“, tedy jenom Snídaně. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama