Reklama

Reklama

Phar Lap: Národní hrdina

  • Austrálie Phar Lap (více)

Obsahy(1)

Phar Lap byl závodní kůň, kterému nikdo nevěřil. Naději a víru v něj měli jen zkušený trenér Telfort a malý chlapec Tommy, který se o něj staral. Snili o tom, že se kůň stane šampionem bez ohledu na jeho pět prvních porážek na začátku jeho závodní kariéry. Byla to právě dětská láska a emotivní sepětí mezi chlapcem a zvířetem, která udělala z Phar Lapa neporazitelného závodního koně. Jeho výsledky však byly mnoha lidem trnem v oku... (Mercury Praha)

(více)

Diskuze

terulka

terulka (hodnocení, recenze)

Naprosto neodolatelný příběh, napětí, láska a hlavně obrovské tajemství celého života tohoto koně. Málokdo se v tomto případě bude zaobírat filmem, když samotná skutečná předloha byla jako úžasná fantazie. Phar Lapa a Tommyho miluju už jenom jako postavy, které kdysi žili a bojovaly za svá práva a život. Krásně natočený film s hezkým hudebním doprovodem byl něčím, co ještě vyzdvihlo mou lásku k tomuto koni a k jeho příběhu.

Kámen

Kámen (hodnocení, recenze)

Kdybych mohl dát jen jednomu filmu šestou hvězdu, byl by to Phar Lap !!!

Kámen

Kámen (hodnocení, recenze)

Krásná hudba,nádherné pomalé záběry a skutečný záběr na www.youtube.com/watch?v=bROtR5ivyZw ,kdy Phar Lap vítězí v Aqua Caliente Handicap v roce 1932 se od filmového takřka neliší,prostě něco neskutečnýho.Mimochodem jedinný kůň v celé historii dostihového sportu na celém světě,na kterého odmítli vypsat sázky...nikdy předtím ani nikdy potom se to již nestalo !!!!!!!

INWEST

INWEST (hodnocení, recenze)

Phar Lap je legenda, a to že někdo nepochopí účel filmu, není cizí chyba. Nemusí to být jen člověk od koní aby si uvědomil, co lidé můžou dělat pro slávu a peníze. Tenhle film je velice hezky natočený a nemyslím si, že by to někdo uměl lépe.

Reklama

Reklama