Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Žena, ktorá riskuje všetko pre záchranu mladej dievčiny, ktorú držia v zajatí žoldnieri vysoko v horách. Film je inšpirovaný hrou Tomb Raider z roku 2013. (Carol Pifková)

Recenze (59)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejpovedenějších fan filmů s Larou. Jednak co se týče kaskadéřiny a choreografie bojů a druhak skvěle vypointovaného příběhu. Tenhle velesympatický kraťas je tak dalším silným fandovským hlasem pro to, aby se Hollywood konečně pokusil o restart série Tomb Raider. Laťka, kterou nastavily oba filmy s Angelinou Jolie, přeci jen není až tak vysoko. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Opět je potřeba smeknout. Parta lidí tvoří téměř dokonalý dvacetiminutový akční nářez. Hlavní představitelka je přirozeně hezká a nebojí se zapatlat jak blátem, tak odřeninami. Navíc tam i zapadne. (Zdravím reboote Tomb Raider na PS3) Prostředí je nádherné a akce je vážně povedená. Někdy mi to prostředím lesa připomnělo i První krev (1982). Určitě by si Rambo měl s touhle Larou co říci. Sic nevíme, proč holčina zachraňuje ten mladý pár unesený vojáky. A ani nevíme, o co v tom kromě záchrany vlastně jde, ale díky kaskadérským výkonům a efektům to vlastně ani není podstatné. Hudba se mi taky líbila, a proto tvůrcům ledacos odpouštím. Viva La Croft! (80 %) ()

Reklama

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Fanouškovský film o Laře je celkem super. Sice ten konec trošku podle mého názoru shazuje celkovou věrohodnost filmu. Pokud se dobře pamatuji, tak o matce Lary není nikde zmínka a pouze její otec je slavný archeolog. Ale nevím to jistě, takže z toho nehodlám dělat vědu. Pro fanoušky téhle šukézní slečny z her je to prostě parádní šou. Jen škoda, že nás autor ochudil o nějakou super archeologickou památku či nález. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Som človek, ktorý si pri TR kraťasoch strašne zakladá na tom aby Lara vyzerala dobre. Aby mi tam proste vzhľadovo, najmä tvárou, sedela. Herečka sa mi nepáčila, bola nesympatická ale serem na to, pretože toto bola mega pecka. Lepšie a akčnejšie ako filmy. Takto má vyzerať TR kraťas. Maximálna spokojnosť, presvedčivé výkony, úžasné prostredie a efekty. Nečudujem sa, že film získal ocenenia. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama