Reklama

Reklama

Národ Z

(seriál)
  • USA Z Nation
Trailer
USA, (2014–2018), 48 h 56 min (Minutáž: 41–85 min)

Hrají:

Kellita Smith, DJ Qualls, Keith Allan, Anastasia Baranova, Pisay Pao, Nat Zang, Russell Hodgkinson, Michael Welch, Tom Everett Scott, Harold Perrineau (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(68)

Skupina se vydává na nebezpečnou misi: musí přes celé USA přepravit jediného člověka, který přežil smrtící zombie virus, protože doufají, že právě on je klíčem k vakcíně. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

Reiner 

všechny recenze uživatele

Není to extra... ale dávat odpad může jen někdo s velkým problémem. Nedokonalý film/seriál, který ale zaujme. Oproti TWD jsou zde opravdu zombie všeho druhu a to je plus navíc ;) Navíc většina zde hodnotících nepochopila o čem ten seriál je - tohle má kromě jiného pobavit i rozesmát. Což má proti TWD velké plus.Čumět na připitomnělé ksichty s nudnými dialogy můžete u "konkurence" - zde se jedná o zážitek, akci, vtip ... ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pokud si někdo stěžoval na málo akčních zombie scén v TWD, tak tady si jich užije dost a ocení jak je původní bratříček propracovanější. Má to laciný šedý filtr vzbuzujíc katastrofické následky a profláklou zápletku "on je lék, dostaňme ho do řídícího střediska". DJ Qualls to na můj vkus celé zesměšňuje, nemám ho rád v dramatických rolí a Harold byl asi jen tahák na lidi a měli ho dát na konec seznamu herců. Postupem času se dívat se na to dá. Místy to je taková sranda parodie. (hodnocení za 1. - 3. sérii) ()

Reklama

KevSpa odpad!

všechny recenze uživatele

The Asylum, nechvalně proslulá výrobna braků všeho druhu, útočí se svými zombíky na televizní diváky vlastní variací na The Walking Dead. Doufejme, že si nevybere moc obětí na vkusu seriálových diváků. Tupost na entou, která je sice místy nechtěně zábavná, ale čas tímhle rozhodně ztrácet nehodlám. Pilot - 10% ()

Sayko odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč jsem se rozhodl podívat se na pilot tohoto čehosi? Protože jsem myslel, že když Syfy vytvořilo podle mě výborný seriál Van Helsing, tak by tohle nemuselo být tak špatné. no.. ono to špatné je. Příběh by zvládl vymyslet 10letý kluk a to, že všude běhají herci s mejkapem (pravděpodobně zombie) seriál nijak nezachrání. Herci (ti živí) jsou mi příšerně nesympatičtí a jejich počínání je nelogické a někdy až bijící do očí, no prostě propadák. ()

recor 

všechny recenze uživatele

Opravdu po shlédnutí dvou dílů jsem chtěl přestat se sledováním. Parodie na Walking Dead, která mě moc nebrala. Po krátké odmlce a sledování FEAR the Walking Dead, které se mi taky nezamlouvá, jsem se vrátil ke sledování zpět. A můžu Vám říct, že větší blbost, která mě nějakým způsobem zaujala jsem ještě neviděl. Nakonec jsem shlédl celou první sérii :-D Nevím čím mě banda vtipnéj zombíků zaujala. :-D ()

Galerie (1 629)

Zajímavosti (3)

  • Seriál bol natáčaný v meste Spokane, ktoré sa nachádza v americkom štáte Washington. (martin5504)
  • Ve 3. epizodě 2. série "Zombie Road" při setkání s nepřáteli, kteří se pokoušejí ukrást auto, doktor (Russell Hodgkinson) vyskakuje z auta jako první, za ním i řidič. Ale v autě nadále někdo sedí na místě řidiče. (Denila)
  • V 1. epizodě 5. série s názvem „Home sweet Zombie“, kdy přeživší čelí zombie tornádu, pronese Roberta (Kellita Smith) větu: „Mohlo být hůř, mohli to být žraloci.“, což je odkaz na vlajkovou loď studia Asylum Žralokonádo (2013). (Lorge)

Reklama

Reklama