Reklama

Reklama

Neporazitelný: Návrat krále

  • USA Boyka: Undisputed IV (více)
Trailer 1

VOD (1)

Ve čtvrtém filmu série Undisputed se Scott Adkins znovu vrací jako Yuri Boyka. Jde od souboje k souboji  a snaží se dostat na turnaj evropské ligy bojových umění. Avšak nešťastná náhoda a smrt v ringu ho přinutí zamyslet se, jestli to, čemu věnoval celý svůj život, stojí vůbec za zmínku. Když zjistí, že manželka muže, kterého nešťastnou náhodou usmrtil, je v problémech, rozhodne se bojovat v sérii nevyhratelných zápasů, aby ji zachránil... Bojovou choreografii připravil Tim Man, který spolupracoval se Scottem Adkinsem i ve filmu Ninja 2: Pomsta. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (185)

Marsik 

všechny recenze uživatele

Stále baví a Boyka to tam pořád krájí. Chudší rozpočet byl sice trochu vidět, ale mě to vůbec nevadilo. Stejně tak mi nevadila změna režiséra, kdy sice Isaac Florentine je na souboje v ringu a choreografie machr, ale nový režisér se rozhodně nemá za co stydět a jeho práce je také velmi dobrá. Ta dramatická část s ženou Almou byla spíše příjemným rozptýlením. Přece jen sledovat 90 minut pouze a jen souboje, to by mohlo začít nudit. Takhle to bylo správně vyváženo a Boykova motivace proč pomoc Almě, nebyla na křeč a ani to nepůsobilo lacině či trapně. Jednoznačná spokojenost! 80% ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. U tohoto typu filmů nijak nevyhledávám košatý příběh, tady je ale už naprosto stupidní. Člověk proto skřípe zuby a těší se alespoň na pár pořádných kopanců do zubů a parádních bloků, jenže tady je to naprosto nepochopitelně skoro jedno a to samé. Ničím nepřekvapivé, nenápadité. A finální soupeř? V zajímavostech k T2:Judgement Day můžete najít, že Arnie dostal v přepočtu cca 85 000 USD za každé slovo, které promluvil. U zdejšího "bojovníka" (kterého hraje obr Martyn Ford) byste s podobnou statistikou nepochodili, protože on umí jen "hrrrrrn, ááááááááá, uuuuuuuuuh". Výsledkem je, že u finálního souboje se člověk směje. A to rozhodně nebylo úplně cílem. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bojka nějak nemá na filmy štěstí. Když mu do páru nepřiklepnou obligátního pozitivně diskriminovaného negra, ušijou na něho potměšilí scénáristi do třetice zápletku tak nekonečně blbou, že jsem u ní málem několikrát umřel. Tohle už fakt nebylo zábavně blbé, tohle bylo jen blbé. Doufám, že touhle parodií na červenou knihovnu Bojka už definitivně skončil, další díl bych nemusel přežít, nebo aspoň přežít příčetný. Na druhou stranu ovšem musím opět ocenit prvotřídní fighty se skvělou choreografií i kamerou. A nejlepší z celého fláku bylo bezpochyby dvoumetrové pololidské hovado Košmar, noční děs, monstrum z lapáku, zuřivá bestie. Tahle impozantní postava by si myslím zasloužila samostatný celovečerák, diváky by jistě zajímalo jaké měl dětství, jak mu to šlo ve škole, co jeho koníčky a tak. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Jak přes kopírák trojky dvojky, ovšem a co je důležitý, přidal se nám malinko (i když jednoduchej) příběh, kterej nám vybočuje i mimo provazy ringu za zdi arény... Musím se přiznat, že mě Boykův čtenářskej koníček bible a bláboly o bohu dost prudí! Zabiják jeho kalibru, je najednou citlivej jak špička jeho vocasu?... Nejde mi to do kupy! Každopádně za návrat v novodobým světě filmu do akčních 80ek-90ek je dát tu čtvrtou stár povinností! 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty nepoznáš legendu, když tě praští do ksichtu?" To já ho hned poznal - Бойка to byl. Kdyby ale do ksichtu praštil mě, tak by se mu pěst rozdrolila na prach … nebo bych si vyndával nos ze sleziny. Těžko říct, co je blíže k pravdě, takže se vraťme k filmu. Ten má sympaticky jednoduchý scénář, poměrně dost nepříjemnou zachraňovanou osobu, nepříliš věrohodné bilancování s Bohem a dost končetin, které může Бойка rozlámat. A láme je prvoligově, což mě vždycky baví, takže si pojďme hromadně zakřičet s davem: Бойка! Бойка! Бойка! ()

Galerie (51)

Zajímavosti (12)

  • Na hraničním přechodu, kde je Yuri Boyka (Scott Adkins) kontrolován ruským vojákem, je závora s cedulí STOP. Text stop je napsán v latince, ale měl by být v azbuce. (Matej.Mirejo)
  • Andreas Nguyen sa počas natáčania bojovej sekvencie so Scottom Adkinsom (Yuri Boyka) poranil tak nešťastne, že musel byť prevezený do nemocnice. (m.a.t.o.)
  • Vo filme si mal pôvodne zahrať Nathan Jones, no nabitý pracovný rozvrh mu to nedovolil. Nahradil ho Martyn Ford. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama