Reklama

Reklama

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw

  • USA Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Když ti dva stanuli poprvé tváří v tvář ve filmu Rychle a zběsile 7, byla z toho nenávist na první pohled. Prodloužená ruka Spravedlnosti Luke Hobbs (Dwayne Johnson) a zběhlý agent britské tajné služby Deckard Shaw (Jason Statham) byli proti své vůli nakonec donuceni spolupracovat a navzdory nekonečné averzi se jim to poměrně dařilo. I proto je asi nemělo zaskočit, že dostali společnou zakázku na nalezení a zneškodnění jedné tajné britské agentky, která údajně přešla do nepřátelského tábora. Shaw má v téhle operaci poměrně jasnou motivaci, protože jejich společným cílem je jeho mladší sestra Hattie (Vanessa Kirby). Řečeno slovy klasika, všechno je jinak, což Hobbs i Shaw zjistí hned poté, co ji najdou. Hattie se totiž na vlastní pěst pokusila zastavit jistého pana Brixtona (Idris Elba), který usiluje o vyhlazení poloviny lidstva, a sebrala mu něco, co k tomu dost potřebuje. A protože Brixton má materiální a překvapivě i fyzickou převahu, musí vzít Hobbs i Shaw nohy na ramena. Honička vede přes deštivý Londýn, radioaktivitou zamořené okolí Černobylu až na Hobbsovu rodnou Samou v Polynésii. Jenže před některými lidmi se prostě utéct nedá. (CinemArt)

(více)

Recenze (637)

mek.jan 

všechny recenze uživatele

Stathama miluju a The Rocka mám rád. A tahle dvojka v jednom filmu je proste legendární. Ano některý scény jsou dost nereálné ale strhává kvůli tomu hodnocení v 9 filmu série? To je trochu blbost. Šel jsem do kina s jistým očekáváním a to se i vyplnilo. 85% ()

karelhura 

všechny recenze uživatele

Dobře jsem se bavil a to nemluvím o manželce která vedle hýkala jako osel, vnučka taky velká spokojenost, která byla umocněna velkou porci nachos. Co víc si přát od letní taškařice. ()

teekanee 

všechny recenze uživatele

Naprosto neobjektivních pět hvězd za tenhle akční náser. Pozor na lehký spoilery ohledně setpieces. Jel se do kina poměrně neochotně, ale jelikož momentálně nic nedávají, tak jsem si řekl, že si alespoň nechám vypláchnout mozek u týhle akční série, jejíž poslední díl jsem ani neviděl. No a můžu říct, že takhle jsem se v kině už dlouho nezasmál. Fakt jsem regulérně chcal z každá scény následující po pádu z mrakodrapu. Sice větsina z těch scén asi neměla bát vůbec vtipná, ale v tom je síla tohodle filmu. Příběh je samozřejmě takovej hloupější Mission Impossible a dialogy jsou střídavě hodně trapný a vcelku vtipný, ale to co se na plátně děje mě fakt ničilo. Když Rock čapne helikoptéru, jak kapitán Amerika nebo, když tam partička týpký v čele s ním začně dělat Hakku nebo co to mělo být asi nezapomenu do konce života. Jsem přesvědčen, že jsem našel svůj oblíbený guilty pleasure film na vypnutí mozku. Dále potěšila i Vanessa Kirby, která vypadá fakt pěkně a pochvalit musím zejména Stathama za jeho luxusní přízvuk a hlas. Rock bohužel působí jako nejslabší herec tady, ale to upřímně vůbec nevadí. 85% ()

MrDuri 

všechny recenze uživatele

Idris Elba nebol ten, kto vo filme hrá nadčloveka. Akciou nabité sci-fi, pri ktorom si mozog (ale nie logika) dokonale oddýchne. ()

RedRose991 

všechny recenze uživatele

Nie je to typický diel série prevažne o autách, ale páčil sa mi možno ešte viac. Hlavná dvojica spolu skvelo ladí, ich komunikácia na mňa nepôsobila umelo (čo je často problémom v takýchto filmoch). Nechýbala akcia, humor, zápletka bola zaujímavá a páčila sa mi aj kultúrna vložka na konci. Veľmi príjemne ma tento film prekvapil. ()

MekyJ 

všechny recenze uživatele

Opravdu se zde najdou uživatelé, kteří na devátém filmu série strhávají body za nereálnost? Co si představíte pod pojmem Rychle a Zběsile? Já osobně si představím auta,rvačky,holky a extrémně nereálné akrobatické kousky. Ale já říkám proč ne? Proč pořád koukat na dojemné a naučené filmy, proč si prostě neoddechnout a vypnout na dvě hodiny mozek a užívat si nadupaný akční film? Já jsem spokojen a proto uděluji plný počet hvězd. ()

mdf 

všechny recenze uživatele

Co tohle bylo jako za top slátaninu???Terminátor,Transformers,Šílený Max,007,ragbyový hráči z Nového Zélandu.Statham a ten jeho kamenný obličej pořád dokola a Johnson asi jako Herkules,oba neuvěřitelně trapný,když už se jen snaží alespoň zaujmout nějakými trapnými hláškami.Zápletka a děj ultra debilní a akce přestřelená v žáru 80.let.Na konci ten vrtulník....no fakt nevím.Jednu výhodu stahování filmů má,že když vydíte,že to je fakt debilita,můžete to rychle přetáčet a tím si ušetřit zbytečně promarněný čas,což v kině bohužel nejde. ()

r3musko 

všechny recenze uživatele

Tento film je jedna veľká super akčná nálož. Má nadupaný soundtrack, charizmatických hrdinov, medzi ktorými funguje chémia a zaujímavé lokácie. Jedno z tých miest v ktorom sa odohráva tretina filmu je moje obľúbené mesto - Londýn, takže to hodnotím ako plus. Vtipná stránka tiež funguje a odľahčuje film. Akčné scény sú dotiahnuté do extrémov, ale to mi vôbec nevadí. Čakal som to aj som sa na to tešil. Čo mi trošku vadí sú logické chyby. V jeden moment je noc, v ďalšej scéne už je ráno, o chvíľu krásny deň, svieti slniečko a hneď za tým efektná búrka. Lebo to tak tvorcovia zamýšľali a moc si hlavu nad tým nelámali. Ďalej nabehne elitná jednotka vojakov, ktorým prestanú fungovať zbrane len kvôli tomu aby sme videli efektnú bitku. Nikto z nich ale pri sebe nemá nôž, alebo granát. Takýchto samoúčelných veci je vo filme viac. Keby si tvorcovia dali trochu viac námahy vymyslieť to tak, aby udalosti vo filme do seba logicky zapadli, dal by som plný počet. Takto to je "len" parádna akčná jazda. ()

evita_ 

všechny recenze uživatele

Čo sa Vám na tomto mohlo nepáčiť.... Však to bolo brutálne vtipné od začiatku po koniec, absolútne nenásilným spôsobom a rozhodne aj netrápnym spôsobom. Úprimne, nevedela som čo mám od filmu očakávať... Ale toto to rozhodne nebolo, a to hovorím v tom pozitívnom zmysle slova. Ja som bola spokojná, vtipy ma bavili, oni dvaja ma bavili, teta ma bavila, Roman ma bavil /akože mohli mu dať viac priestoru/, akcia ma bavila, atmosféra ma bavila. A napodiv ma bavil aj Bad Guy. Takže všetci hejteri, pozerajte si naďalej svoje trapošiny a seďte doma, aby ste v kinách nekazili zážitok ostatným. Ďakujem. ()

Sonn61 odpad!

všechny recenze uživatele

tento film mi zkazil nadeji na nové rychle a zběsile ... 1 vůbecc to není už o autech 2 lacný příběh který je čitelný hned od začátku 3 megalomanský až moc 4 v filmu jsou tak blbé chvíle že se až stydíte že se na to díváte např když Johnson drzí vrtulník v jedné ruce a v hruhé hromadu aut... tento film není špatný... je totiž víc než špatný... od rychle a zběsile čekám pokoukanou a je podprůměrný Akčňák..... ()

Yuri_Boyka 

všechny recenze uživatele

Veľmi poctivo natočená popcornovka, ktorá poteší každého fanúšika akčných hitov z 80. rokov. Mohol by som kritizovať tuctový a predvídateľný dej, či nadmerné množstvo žánrových klišé. Lenže toto ja neberiem, u filmov tohto typu, za podstatné. Na film som do kina šiel s cieľom vypnúť a užiť si poriadnu dávku testosterónu a ohlušujúcich explózií. A to Strýc Skála & Kráľ Bottle Cap čelendžu hravo naplnili. Svojou prítomnosťou vo filme ma príjemne potešili aj Detektív Pikachu (ktorý to dotiahol až do CIA a je najlepší kamoš Strýce Skálu), či Poldův švagr. No a Vanessa Kirby je dokonalou čerešničkou na torte. ()

Kpitbull 

všechny recenze uživatele

No takhle, jako FaF to bohužel nefunguje. Ta rodina tam prostě chybí. Ale pokud to vezmete jako sólo film, tak to jede. Těm dvěma to fakt sedi o tom žádná, některé scény nemají chybu a závěr..... ta Samoa byl skvělý nápad. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

Nesourodá dvojice nedobrovolných kumpánů, který to překvapivě dobře šlapalo. Akce jako z dob Dieselovsko-Walkerovskejch, humoru nepočítaně, nàbojů tucty a i ta rodina zde měla svý místo. Nekterý scény byly moc (oko). Ale Idris Elba byl skvělej badass. Samoa a scény s Hobbsovou rodinou byly super. Vysoce infekční Vanessa Kirby taky neměla chybu. 1/9/2019 - Cinema City Letňany ()

badmad666 

všechny recenze uživatele

Tohle mi bere chuť jít příště do kina na nějaký akční film. A to jsem se nikdy nepovažoval za nějakého "náročného" diváka.Ale pokud se takováhle zplácanina může dostat přes 70 procent,tak už nic nechápu.Za ty prachy jsem si měl koupit láhev levný vodky a výsledek by byl stejný-bolehlav a chuť na zvracení. ()

SpeedShot 

všechny recenze uživatele

Z prvu musím říct, že jsem fanda Rychle a zběsile všech dílů. Až na tento. Tohle bylo přetažené, jako všech 8 Rychle a zběsile dohromady + Rambo + Transformeři. Totální slátanina a fakt veliké zklamání... ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Celkem nechápu, jak tahle "kopie" Tanga & Cashe mohla mít 71%, ale... asi to bude omladinou, která snímek z r.1989 nezná a tak se nad "už jednou jsem to někde viděl" totálně zjančí a hnedka to vynášejí jako (od kud, že ti lidi byli?? ze Salmonely??) ostrovní lid bojový tanec Haka. No diváci, jemž je snímek primárně určen, jsou mladí, neznalí, zblblí různými Transformery... takže to chápu ;-) Takže k filmu: Máme tu Tanga (as Hobbse) a Cashe (as Shawa), kteří musí zachánit (jak jinak) svět a mírumilovné lidi z ostrova Salmonela. Samozřejmě tu máme několik "vedlejších" postav (především "něžné" části lidstva), které doplnují ono akční duo a... samozřejmě genderově vyváženého záporáka, který chce jistým způsobem změnit lidstvo k obrazu svému. Ano - film je akcí přesycen asi tak jako barevné obrázky Ringo Čecha, takže mnoho času "na záchod" nezbývá. V podstatě jsou ve filmu asi tři delší "vaty", kdy rejža usoudil, že množství vypité koly a sežraného popkornu musí taky někdy ven a k tomu účelu tudíž jsou vhodné bloky, kdy otec rozpráví se svou dcerou, nebo mamča ze Salmonely moralizuje svou početnou rodinku...atd. Samozřejmě, že se opět setkáváme s jistou dávkou nelogičností a časové "dysfáze" (jeden by fakt neřekl, jak se v některých částech planety opět tak rychle rozednívá :-))) a samozřejmě jistou dávku "gumovosti" hlavních protagonistů, kterým pád ze 100m výšky v podstatě nevadí, ba dokonce ani škrábaneček, či dírečka na oblečení se zde neobjeví.. Zkrátka dokonalost sama :-) Samozřejmě, že nakonec vše dobře dopadne (jinak to u US filmů být nemůže, protože případné trauma u dětské části divactva, by byla gigantických rozměrů) a rodinka jde vstříct zalitému západu slunce. Co se týče genderové vyváženosti, která v současných moderních US filmech nesmí chybět, tak černoch by tu byl... Ale - schází asiat/ka !!! Takže dosadit a film přetočit !!! Na závěr jen dovětek: Opravdu se musí všude cpát CCCP? Já myslel, že už ta doba je out?? No - možná jen my evropané už to tak nežerem ;-) ()

Související novinky

Black Adam konečně oživil kina

Black Adam konečně oživil kina

23.10.2022

V posledních měsících návštěvnost kin, i velké tituly v nich dostupné, výrazně zpomalily - nejvýdělečnější film od července je s velkým náskokem Bullet Train, který globálně prodal lístky za 239… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

Brie Larson míří mezi rychlé a zběsilé

11.04.2022

Natáčení desátého dílu série Rychle a zběsile by mělo brzy začít a v posledních dnech probíhá verbování nových členů do „rodiny“ Dominica Toretta. Ta se podle nových zpráv v následujícím pokračování… (více)

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

Rychle a zběsile se dočká dalšího spin-offu

06.07.2021

Když Vin Diesel před nějakou dobou prohlásil, že série Rychle a zběsile se chýlí ke konci, myslel to tak, že se pravděpodobně, možná, spíš ale asi ne, blíží konec hlavní ságy Rychle a zběsile,… (více)

Reklama

Reklama