Reklama

Reklama

Strážmistr Topinka

(seriál)
  • Slovensko Strážmajster Topinka
Trailer
Česko / Slovensko, 2019, 11 h 11 min (Minutáž: 50–53 min)

Režie:

Petr Zahrádka

Kamera:

Miloslav Holman

Hudba:

Andy Čermak

Hrají:

Robert Mikluš, Jiří Bartoška, Veronika Freimanová, Jenovéfa Boková, Marek Geišberg, Miroslav Donutil, Gabriela Marcinková, Václav Kopta, Tomáš Jeřábek (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Postavy ze seriálu Doktor Martin se vrací v nové sérii, jejímž hlavním hrdinou je tentokrát protějovský policista Tomáš Topinka (R. Mikluš), který v podhorském městečku řeší nejrůznější případy. Ať už jsou banální či skutečně dramatické, svérázná Topinkova figura každé vyšetřování prožívá jako velkou kauzu... (Česká televize)

Recenze uživatele meda2016 k tomuto seriálu (4)

Zločin na poště (2019) (E01) 

Pro začátek laťka na středu. Některé "hlášky" měl mít Topinka tvrdší. Zafačovaný prst velikosti robertka, dobrý a nevyužitý. Sklepácká vsuvka pro ironiky. Asi správný odhad odbočit z linie dr. Martina - Donutila. A jako pitomec si v půlce cituji z jiného filmu: To udělaly ty baby! 55% ()

Zločin v penzionu (2019) (E02) 

Když už jsem se na to dal, tak musím pokračovat. Aspoň chvíli. Bohužel hned druhý příběh dodal další postavu, z gruntu hodnou, otravnou, sociálně pitomou a zároveň vychytralou matku Topinkovou. Protimluv mi připomněl, že Švejk připadá všem také otravný, pitomý tak, až geniální. Vlastnímu géniu se smějeme my, okolní národy se smějí nám. Jak nám stoupne sebevědomí při pohledu na strážmistra Topinku, to netuším. Laťku nepřeskočil. ()

Zločin na farmě (2019) (E03) 

Poslední "no-coment" k tomuto seriálu s klesající úrovní. Groteskně slabé nápady a "zločin" z pořadu "domácí štěstí". ()

Zločin ve zkušebně (2019) (E08) 

Epizodu završila závěrečná poirotovská pohádka se zkušenými herci přihrávajícími naprosto zoufalé postavě, která degraduje zas další díl. Jako komedie to nebaví, jako detektivka ještě méně. Proč jsem se na to po delší době znovu uvrtal? ...Proboha! Má děj dokládat přísloví "Štěstí i na vola sedne"? ()

Reklama

Reklama