Reklama

Reklama

Strážci Galaxie: Sváteční speciál

(TV film)
  • USA The Guardians of the Galaxy: Holiday Special (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Strážci galaxie se vydávají na planetu Zemi, aby pro Petera Quilla sehnali dokonalý vánoční dárek. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (276)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[55%] Ke Strážcům galaxie mám asi takový zvláštní vztah. První díl mi sedl téměř dokonale, druhý díl mě ale totálně nebavil. Kdežto jejich menší role v Avengers  - to mě potěšilo. Tento speciál je krátký, jako kdyby to byl nějaký pilot seriálu. První půle mě docela bavila, párkrát jsem se zasmál, hlavně díky skvělému Draxovi, kterého hraje Dave Bautista. Ke konci to mělo působit tak nějak nostalgicky, atmosférou vánočně, ale mě to moc nebralo. Nápad s Kevinem Baconem byl ale docela dobrý. Takže na 1 vidění to ušlo. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý, oddechový vánoční speciál. Zprvu to nepůsobí jako nic extra, ale vlastně je to nakonec moc fajn. Snímek krátce ukáže jak se hrdinům žije na Knowhere. Dost dobře funguje i hra tvůrců na naše city, což je vždycky dobře. Je to celkem humorné, zajímavé tak akorát. Navíc musím ocenit parádní soundtrack, který podtrhují hned dva boží cover bonusy známých vánočních písní. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Kevin Slanina měl hrát Thanose, ale byl pro tu roli moc dobrej, proto ho odmítli. Možná nemám vkus a nadhled [u Marvelu nikdy], ale Jakubko střílel trochu slepýma kullkama. Na rychlo splácená jednokvažka, otrok moderního konzumního přejídaní mu z těch kilech sraček ani nepříjde, že by bylo něco na těch junkfilmech něco jalového a nezdravého, a zdegenerovaným mozečkům to bude bohatě stačit. A Baby Groota bych hodil do kompostu. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Mě to vůbec nebavilo. Ale ani trochu. Začínám se vážně bát, co uvidíme ve trojce. Protože se Strážcema to jde z kopce. Chápu, že speciál nedostal moc peněz na nějaký cgi efekty, ale Groot vypadá vážně strašně. To je jak původní oranžový predator, do kterého se oblékal JCVD. Starší ročníky vědí, o čem mluvím. Fakt těžkej průměr. Ani soundtrack není bůhví jak dobrej. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

A já jsem se bavil. A ohromně. Vánoční atmosféru má tenhle Marvel speciál (tenhle a ten vlkodlačí je to nejlepší, co letos přinesl, no není to povšimnutíhodné?) fantastickou, je to nádherně zábavné a oddechové a jiné ambice tenhle film ani nemá, takže obstál na výbornou. Drax a Mantis jsou naprosto úžasná komická dvojice, Kevin Bacon je borec a na všech hercích je vidět, jak nehorázně si tuhle blbůstku užívali. Já jsem si ji užíval úplně stejně. Písně jsou výborné, zejména tedy ta, kterou zpívá Kevin. Super hlášky a camea, Gunnova nápaditost se nezapře ani tady. Že by nová tradice? Dost možná. 80 %. ()

Zajímavosti (34)

  • Ve speciálu si zahráli všichni členové kapely Old 97's. Rhett Miller si zahrál postavu Bzermikitokoloka, Murry Hammond Kortolbookalia, Ken Bethea Sliyavastojoa a Philip Peeples Phloka. (Kubaaa97)

Související novinky

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Reklama

Reklama