Reklama

Reklama

Star Wars: Vize

(seriál)
  • USA Star Wars: Visions (více)
Trailer 1
USA / Japonsko / Španělsko / Velká Británie / Indie / Irsko / Jihoafrická republika / Jižní Korea / Francie, (2021–2023), 5 h 3 min (Minutáž: 13–22 min)

Kamera:

Takaši Aoki

Hrají:

Alison Brie, Anna Cathcart, Kyle Chandler, Jamie Chung, Jordan Fisher, Karen Fukuhara, Kimiko Glenn, Henry Golding, Joseph Gordon-Levitt, David Harbour (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Tato antologie animovaných krátkých filmů z celého světa oslavuje bájesloví Star Wars jedinečným pohledem různých kultur. (Disney+)

Recenze uživatele M.i.k.e k tomuto seriálu (2)

Star Wars: Vize (2021) 

první epizoda mě nadchla a kdyby v tomhle duchu byl i zbytek,pak by tenhle SW experiment opravdu stál za to.Bohužel ale další díly už nejsou takové a pohybují se od dobrých,přes průměrné až k vyloženě slabým.A to jak příběhově,tak animací.Vzhledem k tomu,že jednotlivé epizody mají v průměru kolem patnácti minut,není to úplná ztráta času a dají se přežít i ty slabší kusy,ale případné pokračovaní bych si s klidem nechal utéct...60% ()

Série 2 (2023) (S02) 

v druhé řadě sice chybí geniální epizoda jakou byla hned ta úplně první v předchozí sérii, ale i tak je vidět že se tvůrci poučili ze svých chyb a druhá řada je podstatně lepší. Animace jsou opět originální a mnohdy opravdu povedené, nicméně hlavní je, že prakticky úplně zmizely infantilní epizody a celou dobu se brnká na poměrně vážnou strunu. Samozřejmě že i tady se najdou slabší kousky, ale není jich tolik a hlavně tu nejsou tak velké kvalitativní propady a rozdíly. SW universum sice ani tahle série nijak zásadně nerozšíří, ale jako doplněk obstojí úplně v pohodě...70% ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Reklama

Reklama