Reklama

Reklama

Profil vraha

(seriál)
  • Velká Británie Wire in the Blood
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
Velká Británie, (2002–2008), 34 h 53 min (Minutáž: 83–96 min)

Předloha:

Val McDermid (kniha)

Hudba:

The Insects

Hrají:

Robson Green, Hermione Norris, Mark Letheren, Kierston Wareing, Julio Cedillo, Sara Stewart, Jack O'Connell, Kenny Doughty, Lloyd Owen, Nicole Taylor (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Klinický psycholog Tony Hill, spolupracuje s kriminálkou z fiktivního města Bradfield na odhalování zločinů sériových vrahů. Díky svým schopnostem vcítit se do myšlenek zločince, řeší zdánlivě neřešitelné případy a snaží se odhalit vraha dříve, než spáchá další zločin. Šéfem vyšetřovacího týmu je Alex Fieldingová, pracující matka, které se díky Hillovým podnětům a podpoře svému týmu daří zachraňovat životy mnoha obětí, které by jinak nepřežily. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

elizabeth_ba

elizabeth_ba (hodnocení, recenze)

Včera sledován teprve první díl (nebo první dva), takže komentář k seriálu napíšu až později. Celkem spokojenost, takové čtyři hvězdičky, jen se nemohu ubránit dojmu, že někdo těžce zkopíroval Specialisté na vraždy. Britové obecně točí detektivky mnohem líp než Němci (podle mě je točí nejlíp ze všech), ale tady musím říci, že zdejší dvojice vyšetřovatelů za originálem - tj. dvojicí Eva Glaserová, Dominik Born hodně zaostává. Charismatem hlavních představitelů ( i když ten Anthony se také dá) i chemií mezi nimi. Ale třeba se to vyrovná aspoň těm dílům bez Evy Glaserové, protože po jejím odchodu už to prostě nebylo ono. Ve sledování rozhodně hodlám pokračovat. 

Reklama

Reklama