Reklama

Reklama

Zázraky přírody

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2009, 74 min

Režie:

Adam Rezek

Kamera:

Jan Matiášek

Účinkují:

Vladimír Kořen (moderátor), Maroš Kramár (moderátor), Marcela Augustová, Iva Pazderková, Vojtěch Kotek, Yvonne Přenosilová, Zdeněk Izer, Bohumil Klepl (více)

Obsahy(1)

Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a samozřejmě se bavit. Naším tématem je genialita matky přírody a to, jak lidé dokáží využít jejích obrovských "vynálezů". Těšit se můžete na Petra Fejka, Vojtu Kotka, Marcelu Augustovou, Ivu Pazderkovou a živého geparda. Dozvíte se, jak fascinující jsou lidské svaly. Odhalíme tajemství žraločí kůže nebo vám ukážeme, jakým způsobem pomáhá slavná rybička Nemo nám lidem. A jako vždy nebude chybět unikátní pokus moderátora, který tentokrát vystaví své tělo výboji o síle milion voltů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

VLADEK 

všechny recenze uživatele

K těmto typům pořadů se obecně vyjadřuji a hlasuji výjimečně, zejména když je ani nevyhledávám a sleduji jen z donucení při nějaké návštěvě. A protože jsem letos viděl už asi 4 díly, tak musím. Pan Vladimír Kořen se chová jako sexista a misogyn, prase, šokující zjištění. Kdo to nevidí tak musí být slepý. Pan Maroš Kramár se snaží a jen za něj dávám jednu hvězdičku. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo mi shůry dáno spatřit díl, v němž jako soutěžící způsobili ostudu mladý, ještě dementnější Mišík, cigán Benga a Vydra se svou undatrou. Zmíním jen, že o ,,přírodě" padla snad jediná informace, a to, že nosál vlastní nos, abych hned skotačivě přeběhl k celkovému hodnocení. Debilitu hadačů, formátu a vlastně celého pořadu dokresluje zhovadilost všude vlezlého Matroše Krámaře. Jen on je schopen tak krásně upřímného řehotu při famózních, desetkrát recyklovaných příbězích, kterými nás přítomné sereblitky zahrnuly. Slušní a moudří lidé kolikrát umírají mladí, zatímco toto zde nadále exhibuje. To se mi nelíbí, Bože. Zakroč, plís. ()

Reklama

Karlos80 

všechny recenze uživatele

I zvířátka patří na televizní obrazovku a měl by se jim občas věnovat nějaký ten čas, a je jedno jestli v podobě televizní soutěže a nebo v nějakém živém provedení (viz Miláčci apod), ovšem v hlavním televizním vysílacím čase, to vážně neé, to se moc nepovedlo...Diváku je to tedy na tobě, ty rozhodni...Moderátoři mi ale připadaj duchem nepřítomní, jinak celková skladba pořadu špatná není.. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

S tímto pořadem jsem býval spokojený. Maroš Kramár sice nikdy nebude patřit mezi moje velké oblíbence v řadách moderátorů – páč tomu fakt zas až tolik nešlo, ale zas dokáže člověka občas i rozesmát. Ocenil jsem živá zvířata ve studiu, doplnil si některé vědomosti a pobavil se u některých reportáží. Prostě klasický průměr… ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zábavný a zároveň naučný pořad. Kdy se dozvíme spousta zajímavého z přírody. A ještě nám je řada věcí názorně předvedeno. Hosté kteří soutěží kdo uhádne správnou odpověd. Byt tam to soutěžení je jen pro pobavení a nemá to žádný význam. Jen doufám, že pořad po čase neskončí jak je poslední dobou zvykem. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)
  • Jakub Prachař v epizodě odvysíláné 1. května 2021 uvedl, že se díky tomuto pořadu společně s Petrem Kolečkem po 25 letech znovu objevili na obrazovce. V roce 1996 se oba dva v pořadu Tykadlo objevili jako tehdejší studenti Gymnázia Jaroslava Seiferta. (TomasSlach)

Reklama

Reklama