Reklama

Reklama

Batman: Dead End

Akční / Krimi / Fantasy / Krátkometrážní
USA, 2003, 8 min

Temný rytíř zase jednou vyráží vstříc ponurému Gotham City, aby se snad naposledy utkal se svým nejzarytějším protivníkem, šíleným Jokerem. To ale ještě netuší, že na samotném bitevním poli bude pomatený Jack Napier jeho nejmenší problém. (Hurley)

Recenze (157)

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Ja som si toto pôvodne ani neplánovala pozrieť ale keď som si pozrela galériu a uvidela moju lásku Predátora tak to proste bolo hneď jasné, že to musím vidieť.... Dávam 5* za votrelca a Predátora.... a keď si to tak vezmem ono to ani vôbec nebolo také zlé celkom slušne natočené len na Batmanovom kostýme mohli viac zapracovať vyzeralo to ako pyžamo ale aj tak klobúk dolu... ()

Chipsonator 

všechny recenze uživatele

Na to že se jedná o fan film, je to více než dobré. Osobně musím říct že mi nikdy nepřišlo na mysl že by se jednou mohli utkat Batman, Predátor, Vetleřec a že by se do toho mohl zamotat i Joker. No a zrovna předchvílí jsem viděl že to někomu na mysl přišlo a že to rovnou i natočil. No a přestože to na papíře může znít jako slušný mišmaš, na plátně z toho je zábavná podívaná. Akce je dobrá, atmosféra taky stejně tak jako masky (možná až na Batmanovo "pyžamo") jsou velice obstojné a hudba z Predátora potěší. Jen škoda že tam nebylo více Vetřelce a že když mělo jít zrovna do tuhého, tak to sknočilo. Jinak tuhle řežbu bych hned bral jako celovečerňák. 75% PS: Z tohodle maléru se Batman už jen tak asi nevylízal. ()

Reklama

Kaufman 

všechny recenze uživatele

ty **** sou hlavně za Batmana.Kam se na jeho oblek hrabou profícký filmy ala Batman a Robin.Joker vypadá přesně jako v komixu což je další plus.Nejvíc mi tam vadilo to spojení Predátora a Vetřelce to mi fakt trochu skazilo dojem...škoda že tam Joker nebyl víc a že místo Predátora a Vetřelce tam nebyli nějaký týpci ze světa Batmana... ()

Morien 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že jsem v době sledování neměla absolutní potuchu o původu videa, tudíž jsem nevím proč byla neustále zmítána neodbytným pocitem, že v dalším střihu už už vleze do záběru nějaký chlápek v tmavě růžových kalhotách, hnědém tvídovém sáčku, divné kravatě a zrzavém tupé a řekne "And now something completely different..." a celé se to zvrtne v mistrně natočenou parodii o drsných chlápcích v temných ulicích... ale ono se to nestalo. Inu, moje nebo jejich smůla. Ale já jsem ale ve výsledku odcházela s dojmem, že jsem ještě o něco byla ochuzena, jmenovitě o takových osm minut, kdy jsem mohla zírat z okna. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tahle nenáročná fanouškovská blbost mě celkem pobavila. Batman si to nejdřív rozdá z Jokerem, potom z predátorem, přičemž se přimotá do souboje Vetřelců z predátory. Nemůžu říct, že bych z toho byl nějak extra uchvácenej, ale má to slušnou atmosféru, ucházející masky a správný zapálení pro věc. Jenom škoda, že to skončilo v tom nejlepším. No co už, asi holt na víc než na 8 minut nebyli prachy.65% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (6)

  • Film je věnován Theodoru Tamsovi a Ruth Tams Fuguen, otci a sestře producenta Simona Tamse. (Terva)
  • V roce 2006 se amatérský snímek umístil na 10. místě žebříčku fan-filmů, které představují rozhodující zlom v dějinách filmu. (Terva)
  • Režisér, herec a milovník komiksů Kevin Smith prohlásil, že jde o nejlepší film o Batmanovi, který kdy viděl. (Terva)

Reklama

Reklama