Reklama

Reklama

Zmeškaný hovor

  • Japonsko Chakushin ari (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Hrůzostrašný film ve stylu slavného Ringu (režie H. Nakata) a Nenávisti (režie T. Shimizu) je prvním Miikeho počinem na poli čistého hororu. Několik mladých lidí postupně obdrží na mobilní telefon záhadnou hlasovou zprávu z budoucnosti, v níž uslyší své vyděšené reakce z okamžiku vlastní násilné smrti...Nejen že tito lidé pochopí, jak krutý jejich konec bude, ale dozvídají se také přesný údaj o tom, kolik času jim zbývá. Objevme temnou stránku nástroje naší každodenní existence, jemuž bez obav svěřujeme svou absolutní důvěru: našeho mobilního telefonu! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (159)

Filmpub.cz (Matěj Svoboda)

"pokud vám japonské duchařiny se všemi svými pro a proti sedí, Zmeškaný hovor bude taky. Nabízí sice zoufale neoriginální zápletku, která je však velmi dobře natočená. Bohužel vedle Kruhů, Nenávistí a Temných vod vyplyne na povrch prostá pravda, že Miike sice natočil napínavý horor, ale takový, jaký…"

Horror.cz

"Zmeškaný hovor je rozhodně doporučeníhodný film. Zakřiknuté Japonky jsou, obecně, ale zvláště pro pány, asi lepší aktéři než sebevědomí západní teenageři a dámy zase mohou posmutněle pozorovat, jak se módní doplňky, které jsou v rámci střední Evropy považovány za aktuálně trendy, nosily v zemi…" více

Reklama

Reklama