Reklama

Reklama

Dirt

(seriál)
USA, (2007–2008), 15 h 25 min (Minutáž: 44–55 min)

Tvůrci:

Matthew Carnahan

Kamera:

Geary McLeod

Hrají:

Courteney Cox, Ian Hart, Josh Stewart, Alexandra Breckenridge, Kyra Oser, Jeffrey Nordling, Will McCormack, Laura Allen, Shauna Stoddart, Alexi Wasser (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Šéfka Luci Spiller (Courteney Cox) dvou časopisů "Now" a "Drrt" snažící se sehnat senzace ze světa showbussinesu za každou cenu... Využívá vydírání, úplatky, podvody, vše co je potřeba aby dostala své. Ve všem jí pomáhá její kamarád z dětství, schizofrenický fotograf Don Conkey (Ian Hart). Majitel časopisů si prosazuje snížení nákladů o 20%, přičemž navrhuje změnu vedení v případě neúspěchu se snižováním. Luci navrhuje sloučení časopisů v jeden "Drrt now" a tím uspoření 50% nákladů. Dostává týden na zkoušku... (Macany)

(více)

Recenze uživatele uzzi k tomuto seriálu (1)

Dirt (2007) 

Seriálová úroda v USA,z poslední doby je skutečně vydatná a kvalitní a začíná převyšovat nad tou filmovou. Dirt je velice dobré drama, které mohutně těží ze zajímavého prostředí bulváru a do hlavní role staví mrchu Luci Spiller v podání výborné Courteny Cox, ve které již není ani kousek Moniky (no dobře, trochu malý možná). Další postavou je schizofrenik Don Conkey, který svými kreacemi představuje hybnou sílu celého seriálu. Všichni jsou tu nějak zkažení a špinavý a atmosféra občas připomíná bramboračku.Škoda jen nevyváženého tempa. Vysoce nadprůměrná záležitost 80% ()

Reklama

Reklama