Reklama

Reklama

Nové trable staré Christine

(seriál)
  • USA The New Adventures of Old Christine
USA, (2006–2010), 30 h 49 min (Minutáž: 20–28 min)

Tvůrci:

Kari Lizer

Režie:

Andy Ackerman

Hudba:

Matter Music

Hrají:

Julia Louis-Dreyfus, Clark Gregg, Hamish Linklater, Trevor Gagnon, Emily Rutherfurd, Tricia O'Kelley, Alex Kapp, Michaela Watkins, Andy Richter (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(88)

Obsahy(1)

Komediální sitcom o absurdních situacích, které vznikají kolem ústřední dvojice (trojice) Richard - Christine. Z Christine se stává "stará/bývalá" Christine v okamžiku, kdy si její bývalý manžel Richard najde mladší a hezčí "novou" Christine. "Stará" Christine se s tím vzhledem ke své ztřeštěné povaze nevyrovnává lehce a nepomáhá jí v tom ani nový vztah. Ačkoli se snaží s každým dobře vycházet, život jí komplikují nejen nafoukané matky spolužáků jejich syna Ritchieho, které si z ní a její rodiny neustále utahují, ale především neujasněný vztah k bývalému manželovi. (haasha)

(více)

Recenze (40)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Taky jeden z tuny shitovnich sitcomu, kterymi jsou zahlceny ceske (potazmo americke) komercni TV. Cilovou skupinou jsou tentokrat rozvedene matky. No...kazde etnikum by si melo asi uzit :-) Vrcholne nesympaticka hlavni herecka s krecovitou drzkou, ktera snad trpi obrnou facialisu, protoze normalni clovek takhle hubu nekrivi. Fory stoji za starou belu, nehlede na to, ze je to ocividna snaha o zenskou kopii skveleho "muzskeho" sitcomu "Dva a pul chlapa". Mozna je to opravdu tim, ze nejsem rozvedena matka (doufam:-D , ale je to dalsi naprosto zbytecny pocin TV zumpy. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série až 5. série - 80% Už jsem si na postavy zvykl, takže mé hodnocení bude asi nadále velmi podobné. Je to příjemný, úsměvný sitcom, který vás nenásilně zaháčkuje. Sympatické postavy, v celku zajímavý příběh. Taková pohoda prostě. Jen mě mrzí závěrečný díl, který se s námi rozloučil, jakoby tvůrci počítali s další sérií. Možná ano, celý seriál by si zasloužil emotivnější rozloučení... ()

Reklama

BoPo 

všechny recenze uživatele

Rodina. Najklasickejšie seriálové prostredie. Cosby Show, Ženatý se závazky, Krok za krokem,...a jednoznačný vrchol tohto odvetvia Raymonda má každý rád. Tento seriál určite nemá ambíciu bojovať v 5* lige. Doplnkový seriál, ktorý si radi pustíte k jedlu. Od polovice druhej série sa kvalita dielov posunula smerom hore. Christine je narodená s talentom strápňovať seba alebo svojich najbližších, je "hodná" na ľudí, rada sa necháva uspávať vínom či sirupom od kašlu, neupratuje, ukáže prsa za malú limču, rada sexuje s chlapom s nadváhou, proste super máma, exmanželka, sestra, milenka a spríjemňovačka chálovania. ()

Flaxik odpad!

všechny recenze uživatele

Och ne. Příště si raději pustím dokument o rozmnožování vychuchola povolžského. Bude určitě záživnější, než řešení pseudoproblémů jedné vyzobané slunečnice, která neví co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane. Lobotomická záležitost pro zoufalé hlodavce. Nemyslím tím vychuchola, to je hmyzožravec. Třeba pišťucha, nebo kapybara, ty to ocení. Ale spíš se na to vycení. S těmi hlodáky to je pro ně hračka. Ne jako u vychuchola, ten moc cenit nemůže. Nemluvě o hrabáči takaru, ten nezacení, ani kdyby se posral. Zase má ale luxusně dlouhý jazýček, třeba by to Christine ocenila. Spíš ale bude jenom cenit svůj peroxidovaný chrup, protože nic jiného neumí, kromě skuhrání, jak neví, co se svým životem. Přijde vám ten komentář o ničem? No tak to je u správného seriálu. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Sitcomy sleduji velmi výjimečně, rozhodně ne pravidelně. Snad jedinými výjimkami jsou sitcomy Bod G nebo Nové trable staré Christine. V tomto případě je vše naprosto dokonalé. Výborné hlášky, scény a nové velmi zajímavé nápady. V sitcomech mi vadí přidaný smích, který je i v situacích, které nejsou vůbec vtipné. Tady je ale vše v místech, kde má být. Trochu mě překvapilo téměř podprůměrné zdejší hodnocení. Nové trable staré Christine považuji za 1 z nejlepších sitcomů, možná ho budu mít na 1. místě. ()

Galerie (87)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno