Reklama

Reklama

Láska bolí

(seriál)
  • USA Love Bites
USA, 2011, 5 h 44 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Cindy Chupack

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Greg Grunberg, Becki Newton, Constance Zimmer, James MacDonald, Guillermo Díaz, Matt Long, Jessica St. Clair, Steve Talley, Michelle Trachtenberg (více)
(další profese)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Série medailonků o lásce, sexu, manželství a randění. Věčná optimistka Annie (Becki Newton) je osamělá mladá žena. Nyní jí opouštějí i přátelé, kteří se právě vzali. Podaří se jí najít spřízněnou duši? (lost815)

Recenze (65)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Exteriériově natočený sitcom beze smíchu a taky bez vtipu. Parta zpovykanců si prožívá vymyšlené a nereálné vztahy a řeší je na úrovni dětí ze základní školy. Nejlepší ze zdejších hereckých výkonů by se daly označit - s přimhouřeným okem - za průměrné. Je to soap opera, kde je minimum zápletek aspoň trochu zajímavých, takže jedním z mála jejích kladů je, že má aspoň rozumnou délku. A že už nenatočili další řadu. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Inteligentní komediální seriál, kde každý díl je složený z trojice povídek, které se někde nenuceně prolnou a někdy ne. Na to, kolik nám seriál za těch 8 dílů představí postav, působí i tak příjemně kompaktně a díky rozmanitosti jednotlivých příběhů nepřechází ani trošku do stereotypu. Navíc, povídky si udržují velice vysokou kvalitu a i když se sem tam objeví něco, co mě úplně neosloví, pořád tam jsou super střípky, které zaručeně svým laskavým humorem rozesmějí (třeba hnedle úvodní povídka s Gregem Grunbergem a Jennifer Love Hewitt je geniální). Prosil bych druhou sérii a méně odrazující cover. ()

Reklama

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol fakt super, plný humoru a príjemnej atmosféry a zaujímavých situácii. Naneštastie nasledujúce diely už poľavujú na humornej stránke a aj tá dejová občas stráca na invencii a sem tam pomrkáva po klišé. Stále je to celkom príjemne a človek sa aj zasmeje, ale už to nie je rovnaká latka, akú nastolila prvá epizóda. Slabšie 4*. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Seriálová napodobenina Lásky nebeské? Nemyslím si, jen si to bere inspiraci a tolik to netlačí na pilu jako všechny ty trapné filmové napodobeniny. První díl jsem musel trochu přetrpět, ale pak těch 7 dalších uteklo tak rychle. Tak moc fajn propletenec lidských příběhů. Nic tu není násilně naroubované ani propletené, přesto to dokonale funguje. Ideální girlfriend-friendly materiál. 7,5/10 ()

Kangaxx 

všechny recenze uživatele

Videl som len prvý diel, takže je na riadne hodnotenie ešte priskoro, preto ho berte prosím s rezervou. Samotný seriál je pomerne zábavný, s humorom sa venuje závažným témam bez príchuti vulgárnosti, ktorá sa často nevyhla konkurenčným snímkom. Niektoré minipríbehy mi prišli zábavnejšie ako ostatné, to je však výlučne vec vkusu a individuálnej humorovej orientácie. Aj napriek určitej izolovanosti osudov hlavných hrdinov možno badať určite prepojenie, ktoré v budúcnosti pravdepodobne ešte naberie na intenzite a seriál vytvorí konzistentnejší dojem. Už teraz však ide o pohodovú oddychovku. Edit : po piatich dieloch zvyšujem hodnotenie, toto je opresne ten druh situačného seriálu, ktorý mi tak chýbal na vyplnenie pohodového večera. ()

Galerie (93)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama