Reklama

Reklama

Zlé královně (Julia Roberts) se podařilo získat vládu nad královstvím. Uprchlá princezna (Lily Collins) se však svého výsostného práva jen tak snadno nevzdá a rozhodne se jednat. Za pomoci sedmi vynalézavých trpaslíků začíná plánovat odvetu. Sněhurka ožívá v novém dobrodružném příběhu plném lásky, ale i žárlivosti a zrady. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (689)

predators 

všechny recenze uživatele

Pár úsměvných momentů se najde a jako sebe parodie oné pohádky funguje všechno. Holčiny jsou milé a každá se svou rolí baví. Julia je navíc pěkná mrška, ale taky z ní nesrší zrůda! Občas nuda, ale kdo od toho čekal zázraky?! Zajímavosti: Sean Bean nám tentokrát nakonec nezemřel... 55% ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Mirror, Mirror mě absolutně minulo a vlastně ani do nálady nesedlo. Papundeklové, falešné, místy sice roztomile kritické a nadsazené, ale vyprázdněné a o ničem. Tohle cukrátko je spíše kyselým bonbónem, které v krku škrábe a dělá neplechu, než něčím, co s každým dalším shlédnutím chutná lépe a lépe jako třeba Hvězdný prach nebo Kouzelná romance. ()

Reklama

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Co říci o filmu, který má svá negativa, ale na druhou stranu je nápaditý, hravý a odvážný? Negativa: Jako by se tvůrci nedokázali rozhodnout, která z postav je "nosná". Nekomplexnost, zkratkovitost některých situací. Některé věci ne zcela vyšly. Pozitiva: "Převrácený" příběh s emancipovanou Sněhurkou. Skvostný bollywoodský závěr, který vypadá jako vytrhnutý z jiného filmu, na druhou stranu je tak praštěný, že charakter díla podtrhuje. Velmi odvážné. Skvostná zlá královna, sympatická Sněhurka, uletěný princ a trpaslíci. Dobře zahrané. ■ Dejte mu někdo košili, ať se můžu soustředit! ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Zaujímavo bizarné (počnúc výraznými zmenami oproti predlohe, končiac bollywoodskym záverom) , pôsobivo divadelné a plné vizuálnych nápadov, čo však u Singha nie je prekvapením. Prekvapením je, že pri správnych očakávaniach je nová verzia Snehulienky pomerne premyslenou a vtipnou záležitosťou a so skvelo obsadenou postavou zlej kráľovnej. Ale zároveň treba bez okolkov priznať že plní skôr rolu experimentálneho zážitku, ktorý svojho diváka dôkladne otestuje, ako klasického mainstreamu. U mňa však prekvapivo obstál nad očakávania. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Trailer ma nadchol a sľuboval veľa, no všetko podstatné - komickými hláškami počínajúc - v ňom už bolo povedané. Vizuálne krásne a farebné, obsahovo trochu dementné a hudobne príšerné - očakávala som epickejší soundtrack, ktorého absencia mi dosť okresala celkové dojmy. Julia Roberts hláškuje jedna radosť a v úlohe kráľovnej som si ju užívala, celú snímku drží nad priemerom ona. Lily je nebesky sladká a Hammer sympaťák, no línia s trpaslíkmi ma vyrušovala, film občas strácal dych a hoci sa v žánrovom zaradení vyskytuje dobrodružný/dráma, v súčasnej filmovej zábave tieto elementy nemajú žiaden rozmer. Veľký potenciál zostal, ako to už býva zvykom, nevyužitý. ()

Galerie (114)

Zajímavosti (18)

  • Režisér Tarsem Singh odmítl v postprodukci předělat film do 3D, pokud by se na této práci nepodílel výhradně on sám, což by údajně zabralo další rok práce. Nechtěl prý, aby film dopadl jako snímek Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (2011). (Brousitch)
  • Do hlavní ženské role tvůrci zvažovali obsazení Saoirse Ronan, ale věkový rozdílu mezi ní a Armiem Hammerem byl příliš velký. Později byla obsazena Lily Collins. (Aurum)

Související novinky

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

Pýcha, předsudek, zombíci a Sněhurka

05.05.2013

Spisovatel Seth Grahame-Smith se loni pokusil dobýt Hollywood. Nedařilo se ale ani adaptaci jeho Abrahama Lincolna: Lovce upírů, ani Temným stínům, ke kterým napsal scénář. Přesto se chystá další… (více)

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Marco Polo – žhavé zboží?

Marco Polo – žhavé zboží?

31.05.2012

Vypadá to tak. V současnosti totiž existuje několik projektů, které chtějí mapovat život slavného benátského cestovatele z druhé poloviny třináctého století. Každý je úplně jiný – třeba seriál… (více)

Reklama

Reklama