Reklama

Reklama

Star Wars: Síla se probouzí

  • Česko Star Wars: Epizoda VII - Síla se probouzí (více)
Trailer 3
USA, 2015, 136 min

Režie:

J.J. Abrams

Kamera:

Dan Mindel

Hudba:

John Williams

Hrají:

Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong'o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels (více)
(další profese)

Lucasfilm a vizionářský režisér J.J. Abrams spojili síly, aby vás znovu přenesli do předaleké galaxie. Star Wars se vracejí na plátna kin filmem Star Wars: Síla se probouzí. (Falcon)

Diskuze

Hradka

Hradka (hodnocení, recenze)

Georgex

chtěl bych vidět, jak by někdo zfilmoval starwars bez použití efektů... a droidů ve starwars byly tři ****** takže nevidím s touhle malou mrškou zas takový problém..černej herec by problém být neměl (pokud teda nemáš doma ve skříni špičatý prostěradlo).. a to že je meč nelogický blablabla - ukaž mi něco co tam logický je.

na příspěvěk reagoval Korbitch, Georgex

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

RedAK

Já vážně žeru rádoby intelechtuály tvého typu. Myslíte si, jak nejste na vrcholu intelektuálního řetězce a přitom nejsi nic jiného než ubohý trapáček, který se chce jen hádat. Je mi tě líto. Mysli, piš a říkej si o mě co chceš, ale já napsal všeobecný názor na hnidopichy. Potrefená husa se ozvala a chce se hádat. Zmínění maminky... to snad nemyslíš vážně tvl :-D  S tvou retardovanou mentalitou ti tímto přeji dobrou noc a mnoho zdaru v životě. Budeš to potřebovat.

na příspěvěk reagoval RedAK

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

Korbitch

Hm, čekal jsem všechno, ale toto skutečně ne! Opravdu jsi mě nazval pablbečkem? Až takto jsi drsný? A maminka o tom ví?! Nejdřív známky a až pak zábava, ty hnido. 

na příspěvěk reagoval Korbitch

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

Pravda, první je mnohem lepší, ale druhý se mi líbil hlavně Dominicovi a taky za parádní zápornou roli "Robocopa" :-) Jinak tam spíš pokulhával scénář, J.J. dělá divy kámo :-)

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Georgex

Georgex (hodnocení, recenze)

Do prvního záběru černého stormtroopera, nový robot jak z reklamy na Pixar, dále laserový meč, který se snaží vypadat jako meč ze středověku a k tomu hodně ale hodně digitalizace, vypadá to, že kouzlo původních 6. dílů je asi pryč a možná je dobře, že u toho nepíší VII :)

na příspěvěk reagoval Hradka, Odurko

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

Kecy, prdy, beďary, tetovaný židi.... J.J. je záruka kvality, a ikdyž SW nijak nežeru, podívám se na ně vyloženě s nadšením...takový původní star trek vyloženě nesnáším a co z toho dokázal chlapec vymáčknout za pecku...ještě budete v kině tiše masturbovat

 (hodnocení, recenze)

na piču teaser..moje očekávání jsou nulová.díky Disney.

Uživatel ChrisDash smazal svůj příspěvek.

HoneyBunny

HoneyBunny (hodnocení, recenze)

Callysto

Já si taky nejdřív myslela, že ten voiceover v teaseru je Cumberbatch, ale něco mi na něm trošku nesedělo. Spekuluje se, že by to mohl být Andy Serkis (v civilu zní oba hodně podobně), protože podle IMDB v nových SW i hraje. Já jsem pro toho Serkise, dává to smysl. Je škoda, že u Benedicta se všichni rozplývají, jak má sexy hlas - a Andy má úplně stejnej a nikdo z něho neomdlívá. :-D Jinak teaser je stoprocentní - mix nostalgie i novinek rozhodně navnadil. A tomu novýmu "středověkýmu" meči fandím.

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Super. Podle teaseru to vypadá, že to bude skvělá podívaná. Spíš mě hodně zajímá příběh a celkové zapracování do série. Jinak mi přijde, jen pocit, že kamery budou lepší, jak u Lucase.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

einar

einar (hodnocení, recenze)

tiež si myslim ze cernoch je za tropera len prezleceny tak niektori politicko korektni uzivatelia co za vsetkym vidia zidov a iluminatov by si mohli dat pauzu .

na příspěvěk reagoval Blackhand47, JohnMiller

sankacoffee

sankacoffee (hodnocení, recenze)

Když už tam musel být černoch, tak jedině Eddie Murphy v roli hlavního sitha. Teaser špatný, zlatej Lucas.

Kasp2

Kasp2 (hodnocení, recenze)

Falcon super záběr a mít k meči i jídelní náčiní, proč ne. Uvidíme jestli s ti tím bude krájet chleba jako ve Stopařích. 

Související novinky

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

Avatar: The Way of Water už je čtvrtý

29.01.2023

Byl to poměrně zajímavý souboj - přitáhne více pozornosti diváků velký návrat Star Wars po deseti letech, nebo návrat Avataru po třinácti letech? Teď už známe odpověď. Pokračování sci-fi blockbusteru… (více)

John Williams oznámil svůj poslední film

John Williams oznámil svůj poslední film

24.06.2022

Legendární hudební skladatel John Williams (Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů, Mnichov, Zachraňte vojína Ryana) prozradil, že se pomalu ale jistě hodlá odebrat do skladatelského důchodu. Po více… (více)

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

Spider-Man: Bez domova boří žebříčky rekordů

17.12.2021

Jak se očekávalo, tak se děje - a vlastně v ještě větší míře, než mělo. Spider-Man: Bez domova podle odhadů v předpremiéře vydělal 50 milionů dolarů, což je třetí nejvyšší číslo v historii nezávisle… (více)

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

J. J. Abrams nechce natočit žádný DC film

18.05.2021

Režisér J. J. Abrams a jeho produkční společnost Bad Robot momentálně dohlížejí nad kupou připravovaných komiksových projektů studia Warner Bros. a DC. Logicky se tak čas od času vyrojí spekulace, že… (více)

Reklama

Reklama