Reklama

Reklama

Ash vs Evil Dead

(seriál)
Trailer 4
USA, (2015–2018), 15 h 13 min (Minutáž: 27–43 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Jill Marie Jones, Lucy Lawless, Samara Weaving, Hemky Madera, Peter Feeney, Damien Garvey, Indiana Evans (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(30)

Seriál Ash vs. Evil Dead je dlouho očekávaným pokračováním kultovní hororové série, kterou odstartoval film Lesní duch. Bruce Campbell se vrací v roli Ashe, doplňovače zboží, stárnoucího proutníka a lovce příšer, který má místo ruky motorovou pilu. Posledních třicet let se mu úspěšně dařilo vyhýbat se zodpovědnosti, dospělosti i hrůzám ze světa zla. Když se však rozšíří smrtící epidemie a lidstvu hrozí zánik, Ash je konečně donucen čelit démonům - svým vnitřním i těm skutečným. Jak se ale ukáže, osud rozhodně nemá v plánu propustit tohoto nevšedního hrdinu ze svých "ďábelských" spárů. Vedle Bruce Campbella se v seriálu představí i Lucy Lawlessová jako tajemná Ruby, která věří, že za propuknutím nákazy stojí Ash; Ray Santiago v roli přistěhovalce Pabla Simona Bolivara, idealisty, z něhož se stane Ashův věrný parťák; Dana DeLorenzová coby Kelly Maxwellová, náladová divoška, která se snaží utéct před svou minulostí; a Jill Marie Jonesová jako Amanda Fisherová, zneuznaná policistka státu Michigan, která se rozhodne vypátrat darebného Ashe a dokázat, že je zodpovědný za strašlivou vraždu jejího partnera. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Taky se vrhnu na třetí díl. Už po druhém dílu jsem prohlašoval, že pokud to tak půjde dál ve stejném tempu, tak to vidím minimálně na TOP3 .. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Tak třetí díl taky pecka. prej vyvoláme jenom malýho neškodnýho démoníčka :-) Jestli to takhle pojede fakt celou řadu a zatím to vypadá, že jo, tak asi budu muset přehodnocovat seriálovou topku. Ps jsem zvědavej kdy se do toho taky trochu víc vloží Xena :-)

na příspěvěk reagoval Pilda17

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

JohnMiller

Já si včera uvědomil, že vyšel další díl, ale slavili jsme z kámošem jeho narozky a dopadl jsem fakt zle. Evil Dead hadr :-) No nic jdu si to stáhnout.

na příspěvěk reagoval Lacike

Bedou

Bedou (hodnocení, recenze)

Nezkoušel na toho démona někdo koukat s červeno-modrými 3D brýlemi...?? 

MistrMcFalk

MistrMcFalk (hodnocení, recenze)

Čekal jsem že třetí díl bude nuda, ale je to náhul jako ostatní. Pokud to půjde takhle dál, tak to bude super. Jen ty střepy byly divný.

Bedou

Bedou (hodnocení, recenze)

Tak třetí díl je taky supr, leč mi připadá jako by to bylo moc krátký. A démon je démonickej koukal sem na něj s otevřenou pusou a přetáčel jsem si ho a stopoval pač je špičkoví jak je rozpohybovanej... :)

na příspěvěk reagoval pajmič666

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Jsem "zvědavej" kdy sem verbal nebo kaďák napíšou další svůj "vtipný"  komentář, nad kterým budou jejich fanoušci zuřivě masturbovat.

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

A taky Hra o trůny je dost únavná s tím "šokujícím" zabijením postav na které by si diváci měli podle režisérů chvíli zvykat....

Stejšn

Stejšn (hodnocení, recenze)

Mimochodem dneska je večer na Primě Kůl překvapivě Armáda Temnot!

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Nebylo to rafinovaný, vůbec, ale s koncem první sezóny začalo být. Zatímco u jiných komiksových seriálů jsem nevydržel (např. Gotham - to není vyprávění, ale fan-service), S.H.I.E.L.D. sleduji dál. Dej tomu seriálu šanci, málokteré "whedonovka" se rozjede hned ze začátku. 

na příspěvěk reagoval Wez

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Bluntman: Ty jsi byl vždycky optimista:)) Ty mi tu určitě napíšeš, že je to hrozně rafinovaný, ale já tohle prostě nedávám. Ale svět je asi plnej lidí, který rádi sledujou dětský příběhy plný umělohmotnejch měčů:)) To je mimochodem myšleno jen obrazně.

na příspěvěk reagoval Bluntman

Související novinky

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

Sam Raimi slibuje další Evil Dead

05.01.2020

Když zhruba před půl rokem připlaval do kin aligátoří horor Kořist, naznačoval jeho producent kultovní režisér Sam Raimi (Armáda temnot, Spider-Man), že se od něj fanoušci možná brzy dočkají i… (více)

Brooklyn 99 se nakonec neruší

Brooklyn 99 se nakonec neruší

14.05.2018

V posledních dnech zažívali seriáloví fanoušci jednu ránu za druhou. Nedávný konec Ash vs Evil Dead totiž doprovodilo zrušení Exorcisty, The Expanse, Designated Survivora, Lucifera, Posledního chlapa… (více)

Sam Raimi a třetí světová válka

Sam Raimi a třetí světová válka

02.03.2016

Režisér kultovní "trilogie Evil Dead" momentálně tráví čas u návratu svého krvavého dítka, seriálu Ash vs Evil Dead. Fanoušci za něj Sama Raimiho opět milují a pomalu mu odpouštějí třetího Spider… (více)

Sam Raimi chystá remake Proroka

Sam Raimi chystá remake Proroka

26.01.2016

Režisér hned dvou slavných trilogií (s Ashem a se Spider-Manem) si už tři roky hledá svůj další filmový projekt. A teď to vypadá, že ho konečně našel. Sam Raimi jedná se studiem Sony o remakeu… (více)

Reklama

Reklama