Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 8

  • USA The Fate of the Furious (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (CinemArt)

(více)

Recenze (909)

Juto 

všechny recenze uživatele

Takto by sa mali točiť agresívne blbé filmy. Úžasná popcornova zábava. Vynikajúci je Jason Statham ako komik. Scény s Jason sú najlepšie. Vo filme sú skvelé nápady ako napríklad vypadajúce autá z okien na limuzínu. Jediný problém bol zaporačke. Charlize Theron je v celom filme nevýrazná a znudená. Som zvedavý proti komu sa postavia nabudúce. 7/10 ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Nekonečná značka Rychle a zběsile servíruje osmé pokračování. Nikdy jsem nebyl zapřísáhlý fanda téhle značky a určitě se jím už nestanu. Na tenhle díl jsem se podíval hlavně kvůli reklamě kin, která právě servírují spin-off Hobbs & Shaw a masáži Netflixu, který mi ho neustále nabízel mezi nejpopulárnějšími filmy, takže jsem se jedno líné odpoledne rozhodl si to odškrtnout z listu. Určitě se nelze divit tvůrcům, kteří přišli s nápadem na spin-off, protože The Rock a Statham (nejen) dohromady zatím fungují. Jinak je to již poněkolikáté podobné. Potěšil návrat Kurta Russella, zlá nebyla ani Charlize Theron, ale samotné rozbíjení autíček mě zase tolik nebavilo. Na odreagování však pořád slušná zábava. ()

FAITH.BABE 

všechny recenze uživatele

I když je z toho chvilkama cejtit ten starej vibe, nasralo mě pár digi sračkovin a pardon, ale ta zápletka? Celý kino se roztejkalo a já málem blila. Chudák Letty :D Ale tak, pořád to byla celkem bžunda. Za tři plus. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Make it rain. Nebýt Theron a Stathama, byla by osmička unavenější sedmičky. Letty je sice pořád super milfka, ale přece jen už by měli s Domem řešit spíše vnoučata. Nemluvě o tom, že Vin Diesel začíná nebezpečně připomínat Rogera Moora v bondovkách z osmdesátých let. - mládí je pryč a s ním i charisma, najednou tu máme obtloustlého taťku, který chce být strašně strašně cool jako za mlada. Naštěstí je rodina veliká, a když jí koučuje Rock s Russellem v pozadí, tak to nemůže dopadnout špatně. Ovšem Statham a Charlize vládnou. ()

campix 

všechny recenze uživatele

To je tak, když Vám někdo neustále przní vaší klasiku, na které jste vyrůstali. Justin Lin do ní sice nalil pátým dílem až děsivou dávku energie, to co se ale děje dále nestojí snad ani za řeč. Absolutně neřeším všechno megalomanství a popírání zákonů fyziky, protože popcornová akce je to stále poměrně kvalitní, ale tohle já nechci. Nejde absolutně o auta a nějaký menší micro vesmír menších padouchů, ale samozřejmě musí jít o záchranu celého světa. Zápletka je sice strašlivě dementní, ale alespoň Vás chvilku udrží otázka, proč to všechno Vin Diesel dělá. Jinak staré postavy už vůbec nemají co říct a ve většině případů působí už hodně otravně. Navíc je výrazně přehrávají nové postavy. Špičkování Rocka a Stathama je zábavné, ale jeho vyústění Vás zklame. Trošku mě zaráží kolik kvalitních herců dokázalo Rychle a Zběsile nalákat do vedlejších rolí, ale je to prostě značka a všichni se asi chtějí ukázat. Tomuhle já už dávno nefandím. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Nikoho Andílci: Na plný plyn!!! Když docházejí záporaci... Tak je třeba zapojit i civilisty, vojáky a tak nějak celkově nic netušící neutrální lidi... Bude asi něco špatně. Obzláště v RUSKU tenhle díl budou milovat! B) Jinak po akční a trikové stránce nemám výhrady. Ale se týče příběhové linky a OTŘESNÉ KAMERY! Nemůžu a nechci dát plný počet. 7díl byl rozhodně lepší naprosto ve všem. Od 8 jsem čekal rozhodně víc, než jen dětinské pošťuchování... A posunování škatulat? Nevim, ale asi jsem se toho Pocoornu už nějak přejedl. :/ 54% ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Kua to byla pecka! Takhle uvolněně jsem se v kině už dlouho nebavil, herci sypali jednu hlášku za druhou. Už od pátého dílu vždy vymyslí něco, čím trumfnou předchozí díl, nebo přinejmenším vymyslí nějakou novou hovadinu. V partě přibylo opět pár výživných postav. Charlize mrazivě chladná a překvapivě bylo i několik nečekaných momentů. Ke škodě může být jenom to, že s odstupem času mohou díly splývat v jeden. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Rychle a Zběsile je čistě akční oddychovka se spousty efektů a nulovou logikou. Kdo se s tímto nesmířilil, může se tomuto rovnou vyhnout. Příběh jde trochu stranou a jedná se o čistou popcornovou zábavu říznutou superhrdinskou týmovkou. ( 17.4.17/Cinema City/Sčítání lidu:26) ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

Slaboucky 4, spis 3, ale za stathama kterej je famozni tu 4ku dam..vsechno slape, ale je to takovy meh.. ale statham vali a je na nej radost se koukat. :) ()

Mol 

všechny recenze uživatele

I DON'T KNOW WHY YOU'RE DOING THIS, BUT I KNOW ONE THING. YOU LOVE ME. AND YOU'RE NOT GONNA TO SHOOT ME! Jako vždy přepálené, ale to k téhle nekonečné sérii patří a když na to člověk přistoupí, tak se může královsky bavit. Nejsilnější jsou jako vždy scény Dominica a Letty. Akce je vrchovatě a finále je jedním slovem působivé. To když tým Dominica obklopí kárama a zachrání ho tak před sežehnutím s člověkem pohne. ()

KarlosBenda 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné že OSMÝ díl série má stále co nabídnout ... a to ne jen tak něco. Troufnu si říci že po pátém dílu je osmička asi nejlepší. Nehledě na vynikající scény s auty, luxusní bitky a hlášky si kupodivu i příběh zaslouží pochvalu ... není to samozřejmě žádný Shakespeare, ale ani žádná hloupá mlátička bez hlavy a paty... No jednoduše 8/10 ... Blockbuster roku 2017 !!! ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Lidi vypňete mozky před zapnutím filmu. Ten film je strašně, strašně blbej. Tak moc, že si myslím, že je to úmysl. Začíná to tím,že Dieslovi hoří při závodu auto a on stále jede a vyskočí za jízdy....poté že Johnson nasměruje holýma rukama vystřelený torpédo který jede po ledu na bandu co je pronásleduje až po to co Diesel ujiždí na ledě řízene raketě. Tak tahle série už dost ztrácí síly a podle mě už nemá co nabídnout, proto se značně uchyluje do bizardních scén, které mají film vyzdvihávat nad předešlými pokračováními, ale myslím že u pětky či u šestky už byl vrchol únosnosti a tohle je opravdu už moc. Veškerá logika příběhu, postav a vůbec, je zcela debilní. Spojení Jason Statham a Dwayne Johnson bylo skvělý. Ale Statham s dítětem mě neskutečně pobavil. Vono to furt vydělává. A vydělávat bude. ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný velký fanoušek této série, vlastně ostatní díly se mi ani nějak extra nelíbily, jen takové průměry. Ale tohle, tohle se mi líbilo. Zřejmě to bude tím, že to je první díl, co jsem viděl. Taky tam hraje Kurt Russell a není tam Paul Walker. Nechť je mu země lehká, ale já ho moc nemusím. Akce je ujetá a komická. Takový ten typický blockbuster, u kterého vypnete hlavu. ()

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

To jako fandům nevadí, jak tenhle díl popírá ty předešlé? I když se naladím na stejnou notu série, tedy dokola kecy o rodině / na hlavu postavená logika, fyzika, biologie.../ otravný soundtrack mexických popových sraček (co s tím už od pětky mají?)/ vlezlé rádobysexy kroucení zadků, které může vzrušit leda tak puboše nebo 40tileté panice atd. atd, tak přesto všechno bych byl vytočený, jak z diváka dělají totálního blbce a věci úplně překrucují. Shaw v sedmičce má láskyplný proslov ke svému bráškovi a tady s ním nechce dělat, protože je pro něj najednou trouba? Shaw partě zabije Hana, chce zabít i je a najednou je to strašně kamarád, který je s nima dokonce i na jejich klasickém rodinném pikniku? Bombou málem zabil Briana a jeho dítě a tady vyčítá záporákovi, že by zabil dítě? Jako fakt?! P.S: Nevím, jestli je idiotštější automobilová bariéra proti ohni, nebo černoušek, který i přesto, že byl pod ledovou vodou, je nakonec suchý a ani nedrkotá zuby. P.S.2: Helen Mirren je v těch rolích špionských babiček už neskutečně otravná. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Neskutečně přepálená blbost plná testosteronu a rychlých aut (jak taky jinak). A já to miluju a těším se, až si to dám znovu! Osmička je natolik over the top, že vůbec nevadí dokonal zužitkované "argentiská-telenovela" vsuvky. Hláška "tentokrát je to osobní" nikdy nezněla takhle vtipně! ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Pop-corn bomba ktorá vždy poteší ako akčná žánrovka so známymi postavami, ktoré už vyvolávajú istú nostalgiu či vlastnú kultúru nadobudnutú rokmi :) Fate of the furious ma nijak extra nenadchlo, ale jeho efekty a zábery som hltal a úplne mi stačili :) super feeling ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Jednoznačné zklamání. Už jen samotná zápletka založená na tom, že TORNÁDO opustí svou rodinu, může zaujmout pouze skalní příznivce a ženy v přechodu. K popukání je fakt, že TORNÁDOVI vůbec nevadí, že mu zabili bejvalku. Tato chyba ve scénáři praští do očí snad každého, kdo není ignorantem. Vozový park je značně chudý, a to je nejspíš ta největší vada na kráse. Pokud film má málo honiček v málo vozidlech nevalné kvality, sám si kope hrob. Minulé epizody holt nastavily laťku. 66% ()

fantassia 

všechny recenze uživatele

Netušila jsem, že to bude seriál. Pokud se vám nechce moc přemýšlet a nechce se vám spát, je to tady. Pohádka pro velký děti, ale proč ne. ()

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Další herní značka míří do kin

Další herní značka míří do kin

19.07.2020

Přestože si Hollywood na drtivé většině herních adaptací vylámal zuby, studia i tvůrci nadále vidí obří potenciál, který herní příběhy ukrývají. A tak to zkouší dál. Po The Last of Us, Falloutu nebo… (více)

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

05.08.2019

Následující článek není ani tolik novinkou, jako spíš zajímavostí. Točí se kolem hereckých hvězd, respektive mužských hereckých hvězd, z akční série Rychle a zběsile a nově také spin-offu Rychle a… (více)

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

15.05.2019

Studio Universal Pictures momentálně těžce sází na svoji nejvýdělečnější akční sérii Rychle a zběsile. Devátý díl nekonečné ságy vstoupí již brzy do produkce, ještě předtím ale do kin dorazí první… (více)

Reklama

Reklama