Reklama

Reklama

Proč? 13x proto

(seriál)
  • USA 13 Reasons Why
Trailer 2
Drama / Mysteriózní
USA, (2017–2020), 47 h 32 min (Minutáž: 49–99 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Katherine Langford, Christian Navarro, Alisha Boe, Brandon Flynn, Justin Prentice, Miles Heizer, Ross Butler, Devin Druid, Amy Hargreaves (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Tajemství. Lži. Pomsta. Na Liberty High mají všichni co skrývat… A pravda už má brzo vyjít na světlo. (Netflix)

Diskuze

ambron

ambron (hodnocení, recenze)

Odurko

ani nie... postavy majú už vyprofilované a tých tém, ktoré môžu rozoberať, je tiež dosť... aj keď sa to už vzďaľuje od príbehu v knihe...  

na příspěvěk reagoval martinbucek

Viktooorka

Viktooorka (hodnocení, recenze)

Odurko

Ale tak potřebovali nějaký konec, aby se připravili na tu třetí sérii :o) Nehledně na to, že přesně tenhle konec jsem čekala :o)

na příspěvěk reagoval Odurko

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Ono, séria to nieje marná. Proste stále to má svoj vysoký štandard ale posledná časť a ten jej koniec je totálny fail a zbytočnosť. Osobne by som to tiež ukončil po tom čo šiel Clay na parket a stretli sa tam všetci. 

na příspěvěk reagoval Viktooorka

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

dragon94

prva polka je strasna, druha je ok....a finale, je strasna picovina a odporucam pozerat posledne 2 diely naraz, lebo ja som si dal tyzden pauzu a bol z toho este vecsi bordel

Joners

Joners (hodnocení, recenze)

Tak jak se to vezme. Ta druhá série má hlavně ukazovat mladým, že i když je život na houby, vždycky se to dá nějak vyřešit. S tím souviselo i to, že vystřílení školy řešení není, tudíž museli Tylerovi pomoct. To mně osobně ani nevadilo. Ale ten konec, kdy Clay drží tu zbraň, ten byl fakt divný :D

Tuzinho

Tuzinho (hodnocení, recenze)

Furt jsem si říkal, že ten konec nedopadne tak, jak všichni čekají, že to prostě v US nedovolí vzhledem k aktuální situaci. No bohužel pro dějovou linku se to potvrdilo, superhrdina Clay vše zachránil a já bych to úplně v klidu po scéně s písničkou uprostřed parketu ukončil a tím dal ámen všem dalším sériím. No, naprosto nevím, z jaké vody chtějí vařit třetí sérii ... S02 ale hodnotím velice kladně (y) progres postav byl parádní. 

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Odurko

Přesně, takovej konec by byl hrozná síla, ale úplně dostačující (popř. kdyby nechtěli bejt moc názorný, stačilo by ukázat jak vchází se zbraní do budovy a bum, polouzavřenej konec, stačilo).

Takhle se bojím, že se nám rýsuje Riverdale 2.0

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Esgalnor

Toto potvrdila ale samotná herečka hrajúca Hannu. Len problém je, že tie vzťahy v prvej sérií boli dosť odlišné od tejto druhej a to mi najviac vadilo. V prvej sérií boli všetky vykreslené "neosobne" a tu boli všetci oveľa väčší priatelia. Ale ako stále tvrdím, že ma bavila aj táto séria ale s ňou to malo aj skončiť. 13 reasons why bolo o Hanne a o dopadoch a tie sa momentálne podľa mňa viacmenej skončili.

 

Koniec mal byť komorný a zakončený Tylerom, ktorý mal spraviť to čo aj chcel. Všetci vieme ako končia tieto prípady. Ale netflix zistil, že im to zarába a hovorí sa o tom. Tak budú variť z body. Tyler by sa vrátil na cestu späť (tak ako sme mali možnosť vidieť) len veľmi neochotne a v tomto prípad by to schytal už Clay. 

na příspěvěk reagoval Esgalnor

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Odurko

I když se mi teda taky druhá série líbila míň než první, bylo řečeno, že Hannah tam je vyobrazena spíš tak, jak ji viděli druzí. Tj. Clayovy "halucinace" byly rozmluvy jeho se sebou prostřednictvím jeho vize Hanny, flashbacky taky byly dost podle vztahu toho, kdo o ní zrovna mluvil, k ní. Dalo se to tam odhalit.

Ve finále ale druhá série byla ještě OK, to spíš ta třetí už mi přijde totálně zbytečná.

na příspěvěk reagoval Odurko

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Celá druhá séria zmenila Hanninu osobnosť čo bolo totálne ujete. Už sa niet kam posúvať a už bude z toho len žmýkaná zbytočná dráma. Nič, seriál skončil pre mňa prvou sériou a hoc bola aj táto druhá ešte dobrá už sa mi tam nepáčili zmeny. 

na příspěvěk reagoval Esgalnor

Sylviiii

Sylviiii (hodnocení, recenze)

MaYo_X

Konec byla desna traparna, meli to uz dustojne ukoncit. A to, ze Bryce nesel sedet to byl taky dobrej ulet:D.

MaYo_X

MaYo_X (hodnocení, recenze)

Naozaj som si nemyslel že druhá séria môže byť taká kvalitná, niektoré časti boli ešte lepšie ako prvá séria u mňa. Naozaj skvelé vykreslenie toho ako samovražda rozbije životy ľuďom okolo, plus aj tie Hannine dôvody dávali hneď väčší zmysel. Dosť ma ale naštval posledný diel. To bolo akože čo? Mohli to ukončiť dôstojne a Tylera vyriešiť v jednej časti. Takto je z toho zbytočná dráma a naozaj nechápem ako chcú dať dokopy ďalších 13 kvalitných epizód. To bude na jednu školu toho až príliš. Dúfam že sa aspoň vráti Skye ktorú som si obľúbil a ktorá bola odstavená z deja, do druhej série sa nevošla, mohla by sa do tretej. No, dúfam že ma tvorcovia opäť prekvapia.

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Wolftalon

Wolftalon (hodnocení, recenze)

Joners

Jako taky nevidím moc důvod pro třetí sérii, už to podle mě nemá moc co nabídnout, mělo by se skončit v nejlepším. A ty polaroidy myslím pálila ta nová kamarádka Jessicy - Nina.

Joners

Joners (hodnocení, recenze)

Tak druhá série dokoukána, tak o ní pojďme trochu diskutovat. Konec mi teda přišel dost divný, to jak Clay drží tu zbraň. Chápu, že to má nalákat na třetí sérii, ale proboha, proč jí dělat. Druhá mi ještě přišla dobrá, ty věci se musely nějak dořešit ale tohle?

A nevíte někdo, kdo byla ta holka, co pálila polaroidy? Chloe, nebo Sheri? Mně se ty černošky pletou :D

na příspěvěk reagoval Wolftalon

Esgalnor

Esgalnor (hodnocení, recenze)

Bury.

3. dil uz je hodne vysoko a od sestyho to naskoci na uroven, ne-li jeste o jednu vic, kterou mela prvni serie. Prvni dil byl ale slabsi, to jo.

Bury.

Bury. (hodnocení, recenze)

První díl 2. série jsem měl nutkání vypnout, ale nakonec jsem přetrpěl do konce. Hrozná natahovaná nuda, mám tomu ještě dát šanci? Začne to být od nějakého dílu zajímavý? Furt mě to nepřesvědčilo o názoru, že je druhá série úplně zbytečná.

na příspěvěk reagoval Esgalnor

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

To je tam Hannah zas tolik?!? Když se v posledním díle KONEČNĚ zabila, tak jsem doufala, že bude konečně klid a sem tam nějaký flashback.

na příspěvěk reagoval Sylviiii

lukasK1995

lukasK1995 (hodnocení, recenze)

vsimol si niekto ze v prvej casti 2 serie sa objavil mr.cambell jedna z TOP postav hell on wheels :))

Související novinky

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

Rodičovská rada si stěžuje na studio Disney

12.03.2022

Těšili jste se coby fanoušci Daredevila nebo Punishera ze zprávy, že studio Disney ve spolupráci s Marvelem přidalo tyto netflixovské seriály na streamovací službu Disney+? Pak zjevně nejste součástí… (více)

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

Seriál Bridgerton je největším hitem Netflixu

28.09.2021

Netflix zveřejnil kupu dat, díky kterým si teď celý svět může zase jednou udělat obrázek o tom, jak moc je vlastně streamovací služba úspěšná, a které seriály potažmo filmy patří k těm… (více)

Reklama

Reklama